Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα καλά, δεν βλέπουν την ολυμπιακάρα αυτοί εκεί και κάθονται και μαλώνουν ακόμα για την κωλοσημαία; Εγώ πάντως θα την βγάλω και θα την κρεμάσω. Την σημαία.

%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%99%CE%91+%CE

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

μα καλά, δεν βλέπουν την ολυμπιακάρα αυτοί εκεί και κάθονται και μαλώνουν ακόμα για την κωλοσημαία;

Τρομερό ματς.

lHBFRuu.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ένα γκολάκι ακόμα ο φουνταριστός προλαβαίνει να βάλει.

Κακώς. Να την βγάλεις. Θα μουχλιάσει. Ή μήπως δεν έχεις καθόλου;

Δημοσ.
Κακώς. Να την βγάλεις. Θα μουχλιάσει. Ή μήπως δεν έχεις καθόλου;

Έχω μια ευρωπαϊκή. Ξεκινάω τη μέρα μου κρεμώντας τη στο δωμάτιο μου. Καμία φορά ξυπνάω από τις 05.30 το πρωί για να την κρεμάσω.

Περί Αυνανισμού.

Η σημερινή Ερωτική πραγματικότητα των Εφήβων, ΔΕΝ διαφέρει σε τίποτε από τον Μυθικό Λαβύρινθό, εντός του οποίου το Γέννημα μιας Ερωτικής Διαστροφής, ο Μινώταυρος, άρχισε να κατακρεουργεί την παρθενική αγνότητα των Εφήβων της Αρχαιότητος, συνεχίζοντας μέχρι σήμερα.. Αγνοούμε ολοκληρωτικά, ότι Διαστροφή, είναι οι Ιδέες περί Ενοχής και τιμωρίας του Αυνανισμού και όχι αυτή η ίδια η πράξη, διότι ο Αυνανισμός είναι μια απόλυτα φυσιολογική πρακτική και στην σημερινή απόλυτα διεφθαρμένη και απόλυτα μολυσμένη Ερωτική πραγματικότητα, ο αμοιβαίος Αυνανισμός ανάμεσα σε ένα ζευγάρι εφήβων, αλλά και ενηλίκων, είναι η υγιέστερη, ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη Ερωτική προσέγγιση μεταξύ  τους.

Δημοσ.

την ευρωπαϊκή; Τι, αυτή την γαλάζια με τα αστεράκια λες; Τώρα αυτό που κάνεις λέγεται ευρωπαϊσμός, διεθνισμός, αντι-πατριωτισμός, γδφ;

Τεσπά, εγώ λέω να την βγάλω φέτος, έχω χρόνια να την βγάλω, θα μου πρασινίσει. Έμαθα και στα παιδιά τα ποιηματάκια τους, μια χαρά. "γιορτάζει η πατρίδα, μεγάλη χαρά, ψηλα την σημαία, ψηλά την καρδιά".

Τέλειωσε και το πόλο, 1-1 μούφα ματς, προχθές το Εθνικός - Βουλιαγμένη είχε λήξει 12-9, γκολ και θέαμα, όχι σαν το σημερινό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...