Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 الحمم البركانية أو اللابة هي كتل سائلة تخرج من البراكين، كما تطفح من الشقوق على جوانب البركان، والتي نشأت من خلال الانفجارات الحادثة. تتكون من مجموعة من المعادن والصخور المنصهرة. تكون درجة حرارتها بين 1000 و 1200 درجة مئوية.
gatokoritso Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 مقايسة لكتابة العربية مع جوجل. هذه هي النتيجة σαλαμαλεκουμ
Liverpool89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Γυρναω απο την δουλεια. Τρωω. Παω στο δωματιο μου και αραζω, φορωντας μια μακρια μπλουζα και το μποξερακι... Ερχεται η μανα μου: την φορμα την επλινα να σε φερω αλλη. Οχι θα κατσω λιγο και μετα θα ετοιμαστω για γυμναστηριο. Φευγει, περνανε 10 λεπτα. Ερχεται με μια φορμα λεγοντας μου η αλλη δεν στεγνωσε.. Τι δεν καταλαβαινεις της λεω.. Οτι να ναι σημερα απο το πρωι.. Ο αλλος στην δουλεια παλι με κρατησε 40+ λεπτα.. Ποτε θα μετατραπω σε hulk και θα σφιξουν οι κωλοι ενας θεος το ξερει...
alexzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Τρως και μετά πας γυμναστήριο; δουλεύει στην γραμματεία 2
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μια διαφήμιση ποτού που παίζει τελευταία στην tv και ειναι λίγο creepy ή περίεργη τέσπα ?δείχνει ασπρόμαυρο σε μια φάση και κάτι περίεργους ανθρώπους που κάνουν περίεργους ήχους
alexzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μια διαφήμιση ποτού που παίζει τελευταία στην tv και ειναι λίγο creepy ή περίεργη τέσπα ? δείχνει ασπρόμαυρο σε μια φάση και κάτι περίεργους ανθρώπους που κάνουν περίεργους ήχους αυτήν λες καύλα; http://www.youtube.com/watch?v=DW-7S6x_zTY 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 αυτήν λες καύλα; http://www.youtube.com/watch?v=DW-7S6x_zTY ναι !thanks bro χέστηκα την άλλη φορά που την έβαλε είχα αράξει είχα πιει κάτι μπύρες ποιο πριν κ με πήρε ο ύπνος κ οπως αρχίζει να παίζει στην tv δεν ήξερα απο που να φύγω νόμιζα οτι μ την πέσανε διάολοι
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 δλδ θεωρεις οτι η τυπισσα ειναι τερατοφιλη και αμα γινει το μπερδεγουει μεταξυ σας θα εισαι το τερας της? την ολη συλλογιστικη δεν καταλαβα.... Η όλη συλλογιστική δεν είναι σαφώς ορισμένη γιατί πρόκειται για νέο ερώτημα που δεν έχω ασχοληθεί πολύ. Αλλά μου φαίνεται αρκετά "κάπως" το να έρθω σε σύγκριση με αυτόν τον τύπο
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η όλη συλλογιστική δεν είναι σαφώς ορισμένη γιατί πρόκειται για νέο ερώτημα που δεν έχω ασχοληθεί πολύ. Αλλά μου φαίνεται αρκετά "κάπως" το να έρθω σε σύγκριση με αυτόν τον τύπο Μονο εσυ φερνεις τον εαυτο σου σε συγκριση με τον τεως. Κανεις αλλος. Ολα στο μυαλο σου ειναι.
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η όλη συλλογιστική δεν είναι σαφώς ορισμένη γιατί πρόκειται για νέο ερώτημα που δεν έχω ασχοληθεί πολύ. Αλλά μου φαίνεται αρκετά "κάπως" το να έρθω σε σύγκριση με αυτόν τον τύπο Κθούλου αν ήταν πρώην της και το μάθαινες μετά το μπιφτέκι θα 'σουν κομπλέ. Τώρα που είναι νυν παίζεις την αλεπού και τα κρεμαστάρια.
Liverpool89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Τρως και μετά πας γυμναστήριο; Τρωω και μετα απο ενα 1,5 ωρα παω... Εσυ νηστικος πας???
Προτεινόμενες αναρτήσεις