leftermann Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 όταν πηγαίναμε εμείς σε πάρτυ στο απθ, στο φουαγιέ και στα γρασίδια ναούμ, εσύ ήσανε σπερματοζωάριο ακόμα ναούμ. Του σπάσανε το μπούτσο στο ηθικοπλαστικό κήρυγμα και στο τέλος άρχισε να φωνάζει ο έρμος... @@@ την @@@ μου, δεν διαβάζετε τι γράφω;;; Άιντε ξεκολλήστε! ΕΙΠΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΌ ΚΡΆΞΙΜΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Εγώ μαζί του είμαι, βάλε τα πιό δυνατά Ξένα και τύφλωσέ τους όλους μεγάλε.
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ήπια προ ημερών τη μπύρα της YiN και με κόλλησε μια μαλακία ίωση και τώρα είμαι άρρωστος και έκανα τη μαλακία να αναρωτηθώ "αν το ήξερες, θα ξανάπινες τη μπύρα;" και τώρα η ψυχή μου έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ήπιες από τη μπύρα της ΥιΝ? σε κόλλησε ίωση???????? μπουρλότοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 το συκώτι το πέτυχες; Δεν το κάνα τελικά, έριξα μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα 700 γραμμάρια να ισιώσω. Χτύπησα και την καμενίτζα, όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μου φτιάξανε ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ και έχω κάνει τη χέστρα ατελιέ. 5
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω, καναπές, χουχούλιασμα, ντόκτορ χου, μου φάνηκε καλή ιδέα.
noob Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Mακριά από τσάγια και φασκόμηλα φίλε. Μακριά! Τουλάχιστον τώρα ξέρεις. 1
athlios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 τι καλυτερο απο ενα καλο αδειασμα ρε? και μετα ανοιγμα το ντουλαπι με τα ντελιβεραδικα για τους τολμηρους. εεελα τωρα ωωωωωω
Material_Defender_1032 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Το πιο σημαντικό, τι μπύρα ήταν?
viper2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 μερες επισης http://www.iwantoneofthose.com/gift-home-office/pussy-magnet/10767954.html 2
leftermann Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το κάνα τελικά, έριξα μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα 700 γραμμάρια να ισιώσω. Χτύπησα και την καμενίτζα, όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μου φτιάξανε ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ και έχω κάνει τη χέστρα ατελιέ. Έτσι, και τρόμαξα χθε, λέω φλώρεψε αυτός ναούμ. Το μαύρο τσάι σφίγγει τους κώλους πάντως, κάτι άλλο σε πείραξε. Δίνω στα μικρά μου που τα έχει ρημάξει όλα η γαστρεντερίτιδα. Καλιφάκινμέρες. Δεν πρόκειται να βγάλω άκρη, δεν θα αναβαθμίσω ποτέ το μπλιμπλίκι μου. Ζαχαρώνω μητρική, δεν ταιριάζουν οι μνήμες. Ζαχαρώνω επεξεργαστή, δεν ταιριάζει η μητρική. Τι θέλω και μπλέκω ο μαλάκας, αφού δεν τό'χω, δεν τό'χω... Θα πά να πάρω ένα έτοιμο τούρμπο-εξ από το πλαίσιο ναούμ. Δόσεις κάνουν; Επίσης, καλώς τα δέχτηκε και ο Πειραιάς. Και σ' ανώτερα!
Gtr34 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Από το πλαίσιο Εξοφλώντας με πιστωτική κάρτα την παραγγελία σας έχετε και τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού της παραγγελίας με εώς 48 δόσεις, από 0 ευρώ. (Το επιτόκιο εξαρτάται από την τράπεζά σας). Καλημέρα ! 2
scullyist Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 1. έτοιμο 2. τούρμπο-εξ 3. από το πλαίσιο Mε τίποτα, όμως (τα 2+3, ντιπ χειρότερα). Εκτός αν θες να πετάξεις λεφτά. Πήγαινε στην ενότητα της αναβάθμισης, δώσε budget και χρήση, να σου βγάλουν μια σύνθεση τα παιδιά. Βάζεις και προϋπόθεση να είναι όλα τα κομμάτια από το ίδιο μαγαζί αν θες να το στήσουν αυτοί + να παίζουν και δόσεις. Kρατάς κι από το υπάρχων ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις -ποντίκι; keyboard; dvd writer; και τα συναφή (*και κουτί αν σου κάνει αυτό που έχεις και μπορείς να κάνεις το στήσιμο εσύ) για να σου βγει ακόμη πιο φθηνά το μαλλί. Go 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις