Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Είναι τρία παιδάκια στην είσοδο της οικοδομής και νομίζω ότι λένε τρομακτικές ιστορίες.

Πόσο ψήνομαι να τα τρομάξω...

Δημοσ.

με τι παροχές;  υποτίεθεται λόγο κρίσης είχαν πέσει.. εντάξει κι εσύ πάς στα ακριβά.. νομίζω υπάρχουν καλύτερες τιμές.

Δημοσ.

με τι παροχές;  υποτίεθεται λόγο κρίσης είχαν πέσει.. εντάξει κι εσύ πάς στα ακριβά.. νομίζω υπάρχουν καλύτερες τιμές.

με τα πάντα όλα συν τραπέζι ρεβεγιόν.

δεν ήταν για μένα, άκουσα που το έλεγαν συνάδελφοι

Δημοσ.

με τα πάντα όλα συν τραπέζι ρεβεγιόν.

δεν ήταν για μένα, άκουσα που το έλεγαν συνάδελφοι

νομίζω είναι οκ υπο προυποθέσεις.δηλαδή να μην είναι κανένα δωμάτιο της κακιάς ώρας και στο τραπέζι να έχει φαγητό και οχι ορεκτικά..Καστοριά είναι και ωραίο μέρος!

Εγώ πάντως όποτε βγαίνω παραμονή πρωτοχρονιάς ποτέ δεν το ευχαριστιέμαι για τα λεφτά που δίνω.. 

Δημοσ.

συμφωνώ Prof, δεν αξίζει και για τα χρήματα και για τον πανικό σε δρόμους, κίνηση άντε να βρεις πάρκινγκ και σε μαγαζιά, πας να πιεις μια γουλιά νερό και τρως αγκωνιά

• Like 1
Δημοσ.

πουλέτε, μόλις διαπίστωσα ότι το λαπτόπι της γνιέκαζμ (χρήση: 90% φέησμπουκ, 9% γιουτιούμπ, 1% ότι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένας υπολογιστής) μπορεί να πάρει ένα .avi και να το κάνει dvd έτοιμο ψημένο με τα όλα του σε λίγα λεπτά. Το λαπτόπι του γιού προφανώς σε λιγότερα. Το καβούρι το δικό μου, του έρμου του πατέρα, σε μιάμιση αιωνιότητα. Κόζιον, άκυρα και τα δύο ρε. Ετοίμασε ότι πιο τούμπανο μπορείς, βάλε κάρτες, βάλε ψύκτρες, βάλε ραμ, βάλε ράπτορες, βάλε λάμπες νέον, προβολείς, στρομπο, ότι βρεις ρε.

Καλημέρα σας.

Δημοσ.

μουσικη χωρίς πικάπ δεν είναι μουσική, είναι μπλικι μπλίκι, άσχετε τεχνο-τζάνκη. Βγάλανε σιντί, βγάλανε εμπιτρία, βγάλανε φλακ, φλουκ, βγάλανε το ένα, βγάλανε το άλλο, αλλά όποιος ξέρει από μουσική βινύλια πάει και αγοράζει.

• Like 2
Δημοσ.

μουσικη χωρίς πικάπ δεν είναι μουσική, είναι μπλικι μπλίκι, άσχετε τεχνο-τζάνκη. Βγάλανε σιντί, βγάλανε εμπιτρία, βγάλανε φλακ, φλουκ, βγάλανε το ένα, βγάλανε το άλλο, αλλά όποιος ξέρει από μουσική βινύλια πάει και αγοράζει.

Αγοράζει βινύλια = εχει λεφτα.

In other news

Πως γινεται να μπορεί μα με βρίσκει όλος ο πλανήτης στο κινητό και τα ΕΛΤΑ ο θεός να τα κανει courier να μην ξέρουν ούτε το τηλέφωνο μου.

Το δραμα της υπόθεσης δεν ειναι η ταλαιπωρία μου αλλα το οτι αυτοί οι wannabe businessmen έδωσαν λεφτα για το franchise...

Τι να πεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...