Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν είναι κλειδωμένο,το DVD-Decrypter δεν παίζει μία. Θες Any Dvd για background και μετά ένα απλό clone με το ομόνυμο γραφτικό σε dual layer δισκάκι. Και το dvdfab παίζει μπάλα. Για πες. anydvd+clonedvd Ετσι εγινε τελικα. Μερες 2
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 καλημέρα Νικοκ έπεσες για το σταυρό; ούτε καν , στις 1 ξύπνησαάσε που ο κύριος κει κατ δε συμπαθεί το κρύο
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 μόλις πρόσεξα μια γρατζουνιά ΝΑΑΑΑΑΑΑ στην οθόνη του κινητού ελπίζω να είναι μόνο στην μεμβράνη προστασίας
gatokoritso Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 μόλις πρόσεξα μια γρατζουνιά ΝΑΑΑΑΑΑΑ στην οθόνη του κινητού ελπίζω να είναι μόνο στην μεμβράνη προστασίας τι κινητο εχεις? καλησπέρες χρονια πολλα και τα γνωστα..
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 xperia sole (260-280 last year)όχι οτι ειναι σπουδαίο αλλα θα αργήσω πολύ να πάρω άλλο λολκαλησπέρα κ χρόνια πολλά δερφούλαμ !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 http://www.eortologio.net/giortes/8 ποιος από όλους?
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Νομιζα σημερα η αυριο ηταν. Ακυρο τοτε
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 χτυπάει η πόρτα , ανοίγω και μπαίνει μέσα η μάνα μου με ενα λιβανιστήρι -τι κάνεις ρεεεε μάναααα -ε ρε παιδάκι μου να λιβανίσουμε λίγο , καλό κάνει (ποτέ δε λιβανίζουμε στο σπίτι ούτε ειναι τίποτα της εκκλησίας κ έτσ οι δικοί μ)- ορέ αφου δε πιστευω , τζάμπα το κάνεις- δεν έχει σημασία , κάνει καλό- ΚΑΛΑ καλα πες το στον άλλο αμα τσαντιστεί - ποιον ? τιιιι λες?????? Ο_Ο- τίποτα , άντε φεύγα γιατι θα χω τσίρκα τη νύχτα - 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ξερουμε κανα κολπο για να σηκωνεσαι πρωι ακομα και αμα κοιμασαι 4 το βραδυ? Και οχι, τα πραγματα που εχω να κανω την αλλη μερα δεν αποτελουν κινητρο οταν ειμαι με την τσιμπλα στο ματι.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εγώ θέλω κόλπο να μπορώ να κοιμάμαι ακόμα και όταν δεν έχω νύστα. Αλλά δεν ελπίζω πια ότι υπάρχει κάτι που να δουλεύει. Πολύ τυχεροί αυτοί που είναι εύκολοι στον ύπνο
viper2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ξερουμε κανα κολπο για να σηκωνεσαι πρωι ακομα και αμα κοιμασαι 4 το βραδυ? Και οχι, τα πραγματα που εχω να κανω την αλλη μερα δεν αποτελουν κινητρο οταν ειμαι με την τσιμπλα στο ματι. Φάε όσο χρειαζεται για να μην μπορεις να στριφογυρίζεις στο κρεβάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις