Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 πόσο απεχθάνομαι την διαδικασία της μαγειρικής...
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 I love /tv http://gossiponthis.com/2014/01/11/emma-roberts-evan-peters-engaged-despite-history-domestic-violence/ Σπερες
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 πηραμε νεα τοστερια και εχω γαμηθει στα τοστακια. χαχαχαχ εγω το χω ρίξει στις σαλατες
noob Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Γατοκορίτσι άφησε το official fitness thread και φτιάξε the official toast thread.
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Θέλεις να αγοράσεις ένα χψ προϊόν. Κανείς έρευνα μερικών ημερών για να πειστείς ότι είναι το κατάλληλο προϊόν για εσένα. Τελικά είναι και ο τι τύχη υπάρχει μαγαζί που το φέρνει και βολεύει να πας! Πηγαίνεις και το μαγαζί είναι μια ουμπερ χιπστερ τρύπα. Πας στο πωλητή στο φέρνει και στα μισά της συζήτησης όχι μόνο σε ακυρώνει(μαζι και το 95% των review που έχεις δει) , όχι μόνο υπονοεί ότι άμα το αγοράσεις για τη συγκεκριμένη χρήση που θες θα είσαι μαλακας αλλά και σε προσβάλει προσπαθώντας να σου δώσει βασικές συμβουλές αγορών στο ίντερνετ. Αλλά δεν φταίει αυτός ο purist εγώ φταίω που ασχολήθηκα... (Δεν λέω μαγαζί και προϊόν γιατί θα ακολουθήσει απίστευτο rant)
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειμαι φοιτητης πλεον για να εχω προνομοια... Σκεφτομαι κοσμοκαρτα χτες και σημερα χρειαστηκε να παρω τηλ και απο 3 ευρω που ειχα εχω καμια 0.80 λεπτα... Παλι το 9 ωρο το χτυπισαμε... Τρωω, ετοιμαζομαι και βουρ για υπνο... Αν και εξηγηστε μου κατι, σε 5 μηνες καποιος μπορει να ξερει πως λειτουργει ενα ολοκληρο εργοστασιο και οτι βλαβη και αν προκυψει να ξερει να την φτιαξει? Ή εγω ειμαι τοσο χαζος.....
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Nταξ μη πεις μαγαζι αλλα δωσε ινφο για το προιον. Ετσι για την ιστορια δηλαδη.
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μην κολλάς στο προϊόν αλλά στη στάση του πωλητή. Άλλωστε τέτοια συμπεριφορά είναι σύνηθες πολλών εξυπνάκιδων. Γιατί στο εξωτερικό δεν πετυχαίνω πότε τέτοια άκυρα ένας θεός το ξέρει.
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ειναι πολλοι που το κανουν αυτο συνηθως προσπαθουν να σου πασαρουν κατι ποιο ακριβο .
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 πολλοί πωλητές δεν το "έχουν" πραγματικά και με τη συμπεριφορά τους ζημιώνουν τον εργοδότη τους.Εάν πρόσβαλε το άτομο μου, θα απευθυνόμουν κατευθείαν στον εργοδότη του. εάν έχει θράσος αυτός μια, εγώ έχω δέκα.συν το ότι δεν θα επέτρεπα σε κανέναν να με προσβάλλει .... θα του #%#@ ό,τι έχει και δεν έχει #@%$#@
Προτεινόμενες αναρτήσεις