Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ε ελα μου ντε!

Καλα η δική μου ηταν ιδιάζουσα περίπτωση βεβαια, υπαρχει έλλειψη του συγκεκριμενου εγκεφαλου γι αυτο και καθυστερεί. Επισης γι αυτο και μου τον εκλεψαν αλλα αλλο καπελο.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Ε ελα μου ντε!

Καλα η δική μου ηταν ιδιάζουσα περίπτωση βεβαια, υπαρχει έλλειψη του συγκεκριμενου εγκεφαλου γι αυτο και καθυστερεί. Επισης γι αυτο και μου τον εκλεψαν αλλα αλλο καπελο.

Παρδόν?

Τι; πού; πώς;

Δημοσ.

Ναι, δε λέω, παίζει κι αυτό.

Αλλά, ρε φίλε, τ' ανοίξαμε και πήραμε τον εγκέφαλο.

Τι στο διάολο?

Δημοσ.

Άντε ρε παιδιά, πατάω F5 μέσα στο χαμάμ και τίποτα νέο δεν εμφανίζεται ( ;) )

το δουλευω μεσω πμ αν θες σου στελνω οταν τελειωσει

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Παρδόν?

Τι; πού; πώς;

Αν και αυτο που λεει ο frabalas με συμφερει καλυτερα, η ιστορια εχει ως εξης. Fiat 500 παρκαρισμενο στην πυλωτη, ξυπναω το πρωι να παω στη δουλεια και το αμαξι δεν παιρνει μπροστα. Απο δω απο κει βλεπω πως ηταν παραβιασμενη η πορτα (μην πειτε τιποτα, δεν ειχα λογο να βαλω το κλειδι στην πορτα για να το δω νωριτερα). Ε ανοιξαν το καπω, εβγαλαν τον εγκεφαλο και ετρεξαν μακρια μαλλον.

Απλα επειδη εχει ελλειψη ο συγκεκριμενος εγκεφαλος οπως ενημερωθηκα, πιθανολογω πως γι'αυτο μου τον εκλεψαν κιολας. Καλα σιγουρα δεν ηταν φαση τυπου ανοιγω το αμαξι να κλεψω κανα ψιλο και κανα ραδιοφωνο, απ'ο,τι καταλαβα ο εγκεφαλος δεν βγαινει ετσι απλα με ενα κατσαβιδι ξερωγω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...