Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

ψάχνω smartphone καινούριο μέχρι 180 ή μεταχειρισμένο μέχρι 160 απο Πάτρα και δεν μπορώ να βρω :mad:

δεν προλαβαίνω να παραγγείλω ή να αγοράσω απο αλλού γιατι θα φτάσει όταν θα έχω φύγει ..

και να μου το στήλουν στην μονάδα ούτε λόγος , θα μου το κρατήσουν οι γάβ γάβ εκεί

ΞΕΡΕΙ κανείς μαγαζί στην πάτρα με μεταχειρισμένα κινητά (μηπως βρω κάτι καλό) ή site με αγγελίες για Πάτρα ?

θα τρέχω όλη μέρα σήμερα με μια βλακεία που έγινε και δεν προλαβαίνω να πάω βόλτα με την άνεση μου να ψάξω

θα πήγαινα plaisio/multirama/γερμανό πχ αλλα βλέπω κάτι άκυρες τιμές στο σκρούτζ (+50 euro και βάλε σε σχέση με αθηναϊκά καταστήματα)

καλημέρα :-)

θα περίμενα να γυρίσω με άδεια να πάρω με κανα 260ρι που έχουν το sole εδώ αλλα δεν ξέρω καν πότε θα έρθω απο το κωλονησο :mellow:

Δημοσ.

ρε παιδιά , εσείς που μπαίνετε insomnia με τα κινητά σας , για πείτε , τρώει πολλά mb το σερφάρισμα στο site? δεν ξέρω τι κάρτα να πάρω αύριο :mellow: να αφήσω whats up ή καμια vodafone ?

Δημοσ.

ρε παιδιά , εσείς που μπαίνετε insomnia με τα κινητά σας , για πείτε , τρώει πολλά mb το σερφάρισμα στο site? δεν ξέρω τι κάρτα να πάρω αύριο :mellow: να αφήσω whats up ή καμια vodafone ?

Υπολογιζε καπου 100-120 MB σε κανα 12ωρο χρησης ιντερνετ.

dont do it nicoc89

Δημοσ.

εχω βιβλία ρα :P

απλά θέλω να μπορώ να γράφω και εδω μέσα τις εμπειρίες μου :whistle:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...