Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Γιατί διέγραψαν το τόπικ με τους γυναικομαγνήτες;

Έγραφα ένα κατεβατό για να ποστάρω και..

Τι να το κάνω τώρα;Να το ρίξω στούς θερμοσίφωνες;

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!!!αμέσως μόλις έφτιαξα λογαριασμό έσπευσα να κάνω την ερώτηση μου....είμαι καινούρια και απευθύνομαι κυρίως στις γυναίκες αυτού του φόρουμ να μου πούν την εμπειρία τους από online αγορές καλλυντικών και ρούχων κτλ...τι πρέπει να προσέξω γενικά πριν κάνω μια αγορά, αν με συμφέρει να κάνω λογαριασμό paypal, ποια είναι τα έξοδα όταν αγοράζουμε από χώρες της ΕΕ ή από Αμερική, πότε πληρώνουμε τελωνείο,πόσο κοστίζει και αν το ταχυδρομείο. . . δώστε μου τα φώτα σας και τα φόντα σας γιατί έχω βρει πολύ καλά σαιτς με πράγματα και τιμές που δεν συγκρίνονται στην Ελλάδα...ή δεν υπάρχουν :Ρ

Υ.Γ. και όποιος άλλος ξέρει μπορεί να με διαφωτίσει, όλες οι συμβουλές και γνώμες είναι δεκτές!

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!!!αμέσως μόλις έφτιαξα λογαριασμό έσπευσα να κάνω την ερώτηση μου....είμαι καινούρια και απευθύνομαι κυρίως στις γυναίκες αυτού του φόρουμ να μου πούν την εμπειρία τους από online αγορές καλλυντικών και ρούχων κτλ...τι πρέπει να προσέξω γενικά πριν κάνω μια αγορά, αν με συμφέρει να κάνω λογαριασμό paypal, ποια είναι τα έξοδα όταν αγοράζουμε από χώρες της ΕΕ ή από Αμερική, πότε πληρώνουμε τελωνείο,πόσο κοστίζει και αν το ταχυδρομείο. . . δώστε μου τα φώτα σας και τα φόντα σας γιατί έχω βρει πολύ καλά σαιτς με πράγματα και τιμές που δεν συγκρίνονται στην Ελλάδα...ή δεν υπάρχουν :Ρ

Υ.Γ. και όποιος άλλος ξέρει μπορεί να με διαφωτίσει, όλες οι συμβουλές και γνώμες είναι δεκτές!

http://www.insomnia.gr/topic/154149-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-insomnia-%ce%bc%ce%b5-photo-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82/
Δημοσ.

░░░░░░░░░▄▄▄▄▄▄▄▄░░░░░░░░

░░░░░▄▀▀▀░░░░░░░░▀▀▄░░░░░

░░▄▀▀░░░░░░░░░░░░░░░▀▄░░░

░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▄░░

░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░

░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░

░█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░

░░█░░░░░░░░▄▄▀▄▄░░░░░░█░░

░░▀▄░░░▄▀▀▀░░░░░▀▄░░░█░░░

░░░▀▀█▄█░░░░░░░░░█▄▄▀░░░░

░░░░░░░█░░░( ͡° ͜ʖ ͡°)░░█░░░░░░░

░░░░░░▄██▄░░░░░▄█▀▄░░░░░░

░░░░▄▀░▀▄▀▀███▀▀▄▀░▀▄░░░░

░░░░█░░░░▀▄▀░▀▄▀░▄░░█░░░░

░░░░█░█░░░█░░░█░░█░░█░░░░

░░░░█░█░░░░▀▄▀▀▀▀█░░█░░░░

░░░░█░█░░░░░▄░░▄▀▀▄▄▀░░░░

░░░░█░█░░░░░▄░░█▄▄█░░░░░░

░░░░█▀▀▄░░░▄▄▄░░░▄▀░░░░░░

░░░░░▀▀█▀▀▀░▄░▀▀▀█░░░░░░░

░░░░░░░█░░░░█░░░░█░░░░░░░

░░░░░░░█░░░░█░░░░█░░░░░░░

░░░░░░░█▄▄▄▄█▄▄▄▄█░░░░░░░

░░░░░░░█░░░░█▄▄▄▄▀░░░░░░░

░░░░░░░░▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░

Δημοσ.

Kαλημέρα φιλενάδα, όπως φαντάζεσαι, το πιο σημαντικό πράγμα να προσέξεις είναι τα νούμερα, οπότε καλό είναι να ψωνίζεις από μαγαζιά που ξέρεις πως θα κάνουν αλλαγές γρήγορα και αξιόπιστα και δεν θα καταλήξεις να φοράς τουήντ μέσα στο κατακαλόκαιρο. Πχ το Laredoute είναι ένα τέτοιο κατάστημα. Για εσώρουχα είναι άλλη υπόθεση μιας κι εγώ τα ψωνίζω μόνο από σεξ-σοπ του εξωτερικού μιας και ο δικός μου έχει λίγο παράξενα γούστα και δεν υπάρχουν μεγάλα νούμερα στα σεξ σοπ εδώ. (χιχιχιχι)

Καλλυντικούλια, επίσης προσοχή, στην Αμερική κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες με προϊόντα αμφιβόλου προέλευσης, καλύτερα να τα πληρώνεις λίγο παραπάνω, για το δέρμα σου μιλάμε θα το φοράς πολύ καιρό.

Αλλά για πες μου στη λαϊκή δοκίμασες να ψωνίσεις; Έχει φανταστικά πράγματα και κάνεις και παζάρια. Άσε που ψωνίζεις ελληνικό πράγμα και στηρίζεις την πατρίδα σε τέτοιες εποχές. Θα σου προτείνω την λαϊκή του Αγίου Παντελεήμονα κάθε Τετάρτη αν και φαντάζομαι στις μεγάλες λαϊκές θα βρεις πολύ πράμα.

• Like 3
Δημοσ.

Είχα καιρό να μπώ Facebook

Μπαίνω σήμερα καί βλέπω την παρακάτω δημοσίευση από έναν "φίλο" μου:

"Ok, κάτι σοβαρό μου συμβαίνει.

Μόλις ξύπνησα από όνειρο που

έκανα λεύκανση πρωκτού με

αλοιφή που αγόρασα στο

Internet. Και νοιώθω καλά."

Κάηκε ο εγκέφαλος μου...

Είχε και καμιά δεκαριά like..έχουμε ξεφύγει;

Δημοσ.

Προφανώς ο πρωκτός του είναι πολύ μαύρος και αυτό τον βασανίζει πολύ. Το έχει νταλκά και το βλέπει στον ύπνο του.

Δημοσ.

πωπω,δεν είναι παίξε γέλασε το anal bleaching,εμένα μου πήρε αρκετό χρόνο και χρήμα.Όποιος ψήνεται πάντως προσφέρομαι να του το κάνω (μόνο αρσενικά πάνω από 1.86,18αρα,πράσινα/γαλάνα μάτια κ fit)

Δημοσ.

Ρε συ τοξο, είχα πάντα μια απορία: όταν μυρίζουμε τις φερομόνες από το αιδοίο ερεθιζόμαστε. Εσύ παθαίνεις το ίδιο με τις κλανιές;

Δημοσ.

Ρε συ τοξο, είχα πάντα μια απορία: όταν μυρίζουμε τις φερομόνες από το αιδοίο ερεθιζόμαστε. Εσύ παθαίνεις το ίδιο με τις κλανιές;

Κλαίω.........
Δημοσ.

κλανιές... τι ερασιτεχνικά είναι αυτά να πούμε.Χέσιμο,κάτουρο,ροχάλες,ξερατό κοκ.Κατα προτίμηση μέσα στο στόμα,δυο δυο κιόλας

Δημοσ.

zennioptical.com μάγκες, ο φίλος του πτωχού γκαβούλιακα. Η τσέπη μου μ' ευγνωμονεί ακόμη.

ΥΓ: Εσάς τους δύο από πάνω, θα σας πάρει ο διάολος αν συνεχίσετε. Κι αν ο διάολος σας τη χαρίσει, όπως συνηθίζει άλλωστε, θα σας πάρω εγώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...