Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

i<3 καλοκαίρι 

ιδρώνεις εύκολα το καλοκαίρι ? τι σε ενοχλεί στο καλοκαίρι ? εγω κ μες τον ήλιο να περπατήσω για κανα 2ωρο δεν έχω θέμα το καλοκαίρι, αρκεί να φοράω καπέλο , καλοκαίρι ειναι , ζέστη θα κάνει καλοκαιριάτικα , λογικό ειναι ...

μακάρι να ζούσα σε χώρα που να ειναι μονίμως καλοκαίρι με ζέστη κ ήλιο  

καλοκαίρι για πάντα! άντε να ρθεί το καλοκαιράκι να λιαζόμαστε σα τσι γάτες !

Δεν μου αρέσει το καλοκαίρι, ο ήλιος και η ζέστη που έχει, δεν την παλεύω καθόλου, ιδρώνω απίστευτα και δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης της ζέστης (το να κάνεις μπάνιο 5 φορές την ημέρα δεν είναι λύση).

Φυσικά εάν εσείς την παλεύετε/γουστάρετε την φάση δεν έχει νόημα, each one to his own που λένε οι ξένοι, εγώ πάντως θα προτιμούσα μια βόρεια κρύα χώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Πώς αντέχεις ρε Νίκο;;  Απ τη ζέστη φαγούρα, ιδρώνεις, ζαλάδες, καίγεσαι κιόλας (είμαι και κάτασπρη πανάθεμά με). Χάλια χάλια

κ γω κάτασπρος είμαι αλλα φέτος θα μαυρίσω :3

στα καλά καθούμενα δεν ιδρώνω ούτε πάω για περπάτημα κάθε μέρα , αλλα αμα τύχει δεν έχει θεμα ο ήλιος , αρκεί να μη σε βαράει στο κεφάλι. Ε και δε θέλει να βγεις τις ώρες που ειναι δυνατός (μετά τις 11 το πρωί νομίζω μέχρι τις 3?? δεν θυμάμαι κλ) 

κατα τα άλλα μια χαρά παλεύετε , ιδικά πέρσι δε νομίζω να μας έκαψε κ όλας. 

ίσως φταίει κ η περιοχή που μένει ο καθένας μας , δεν είμαι Αθήνα  B)

Δεν μου αρέσει το καλοκαίρι, ο ήλιος και η ζέστη που έχει, δεν την παλεύω καθόλου, ιδρώνω απίστευτα και δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης της ζέστης (το να κάνεις μπάνιο 5 φορές την ημέρα δεν είναι λύση).

Φυσικά εάν εσείς την παλεύετε/γουστάρετε την φάση δεν έχει νόημα, each one to his own που λένε οι ξένοι, εγώ πάντως θα προτιμούσα μια βόρεια κρύα χώρα.

αν δουλευεις έξω τότε ειναι πρόβλημα , κατα τα άλλα δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Ειναι συγκεκριμένες οι ώρες που κάνει πολύ ζέστη. τώρα αν εννοείς υπο σκιά χμμ περίεργο , εγώ δεν ιδρώνω έτσι .

εννοείτε τι γουστάρει ο καθένας , άλλοι δε γουστάρουν το χειμώνα κ άλλοι το καλοκαίρι . 

Δημοσ.

Μην μου μιλας για καλοκαιρια για ακρογιαλες και αστερια ...

Δε θα το πιστέψεις τι με θύμισες...  

Δημοσ.

Και εμενα αυτο το τραγουδι ηρθε στο μυαλο :D

Άσταυταρεψευτ.

• Like 1
Δημοσ.

Που 'σαι ρε περίστροφα??  :shock:

Χτυπήσαμε καμιά σιτεμένη εγγλέζα?

Δημοσ.

πέστροφα διάβασα  :mellow:

Το κατάλαβα  γι' αυτό έκανα έντιτ σε μικρά.  :mellow:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...