Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Τελικά είναι θέμα cooking.

Μου γύρισε 32€ η εφορία,ας είχα 20%(+) (ακάθαρτα) από πέρσυ (και πέρσυ πλήρωσα 630γιούργια)...

Του χρόνου,πάω για σπουδές στο αντικείμενο (εντατικά κι ετς),ελπίζω να προλάβω τον ξεσηκωμό που θα ενσκήψει μετά τις εκλογές.

Καλημέρα είπα;Είναι καλή τελικά.

Δημοσ.

Τελικά είναι θέμα cooking.

Μου γύρισε 32€ η εφορία,ας είχα 20%(+) (ακάθαρτα) από πέρσυ (και πέρσυ πλήρωσα 630γιούργια)...

Του χρόνου,πάω για σπουδές στο αντικείμενο (εντατικά κι ετς),ελπίζω να προλάβω τον ξεσηκωμό που θα ενσκήψει μετά τις εκλογές.

Καλημέρα είπα;Είναι καλή τελικά.

παρα ένα ίσα με τα χρόνια του Χριστού. Τυχαίο; Δεν νομίζω... Beware.

Δημοσ.

οξεία αμυγδαλίτιδα ftw (έχουν κολλήσει...), έκανα και high score χτες 39.8... κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια σκατά...

Περαστικα!

Δημοσ.

οξεία αμυγδαλίτιδα ftw (έχουν κολλήσει...), έκανα και high score χτες 39.8... κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια σκατά.

κριμα ρε φιλε :-(

αυριο ανοιγει το παγωτατζιδικο στης algida.εγω προληπτικά σημερα πίνω εχινάκεια(δεν θελω να με βρει τιποτα απρόοπτο.

post-15679-Homer-Simpson-and-Ice-Cream-S

• Like 3
Δημοσ.

παρα ένα ίσα με τα χρόνια του Χριστού. Τυχαίο; Δεν νομίζω... Beware.

Και θα μου τα βάλουνε στη τράπεζα παρακαλώ,χωρίς να χρειαστεί να μου βάλουν κωλοδάχτυλο πρώτα,όπως τις παλιές-καλές εποχές που είχα επιστροφή πάνω από ενάμισυ-δύο grand...ε ρε χρόνια.....

Δημοσ.

Και διηγώντας τα να κλαις, μουστάκια. Να δεις εγώ τι επιστροφάρα πήρα την μία και μοναδική χρονιά που πρόλαβα το αφορολόγητο του τρίτεκνου. Κλαυθμός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...