Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Να μου δώσεις τη συνταγή.

αμε, αμυγδαλίτιδα -> κλείσιμο λαιμού -> δεν καταπίνεις και έτσι δεν τρως "ανθρώπινα" για 3-4 ημέρες -> PROFIT

εντωμεταξύ μουστακαλή η εφορία φέτος μου επιστρέφει ~150€ (όση είναι η εισφορά αλληλεγγύης)...

δεν την παλεύει κάστανο το 11αρι και ας έχει e450 apu...

Δημοσ.

Κλασσικό marketing....θα σου φτιάχνουν ένα παγωτό και θα στο πουλάνε 4,5,6 ευρώ γιατί το παίρνεις από το Magic Pleasure ....

Δημοσ.

αμε, αμυγδαλίτιδα -> κλείσιμο λαιμού -> δεν καταπίνεις και έτσι δεν τρως "ανθρώπινα" για 3-4 ημέρες -> PROFIT.

Δεν θα πάρω,sorry..

Προτιμώ τις δύο χοιρινές "μου",με τηγανητές πατάτες,συνοδία δύο Baltika 9 (μπουκάλι),μιά γαβάθα χωριάτικη και ένα φρατζολάκι σπιτικό ψωμί.

Α κι ένα θηλί φέτα απ´ το Μαίναλο,το ξέχασα...

Κι ας μην αδυνατίσω ποτέ!

• Like 4
Δημοσ.

Κλασσικό marketing....θα σου φτιάχνουν ένα παγωτό και θα στο πουλάνε 4,5,6 ευρώ γιατί το παίρνεις από το Magic Pleasure ....

6 ευρω?στο αμστερνταμ ειδα οτι τα ειχαν 3,5 περσι και ελπιζω να μην ειναι εδω πανω απο 4.λογικα θα εχει ωραια toppings!!μεχρι και μπεικον ειχε σε αλλες χωρες.εδω δεν ξερω τι θα παιξει..εχω περιέργεια ^_^

Δημοσ.

Θελω μια κρεπα νουτελα ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ. :cry:

Απο το σαββατο τη λιγουρευομαι :cry:

Ή βαφλα με νουτελα, συμβιβαζομαι.

Δημοσ.

Κανω καλυτερη ρε, του Μαμαλάκη. Ουτε αλευρι δεν εχει.

Αλλά θελω ετοιμη.

Βαριεμαι να φτιαχνω τωρα.

Ασε που οταν κανω τα μισα και παραπανω τα τρωνε άλλοι. Μεχρι να τις φτιαξω, εχουν εξαφανιστει.

Δημοσ.

Προτιμώ τις δύο χοιρινές "μου",με τηγανητές πατάτες,συνοδία δύο Baltika 9 (μπουκάλι),μιά γαβάθα χωριάτικη και ένα φρατζολάκι σπιτικό ψωμί.

Α κι ένα θηλί φέτα απ´ το Μαίναλο,το ξέχασα...

Κι ας μην αδυνατίσω ποτέ!

Γράψτο αυτό στο fitness thread αν είσαι άντρας,όχι εδώ...

Δημοσ.

:P λαθος εκανα. εχει αλευρι μεσα.

Εξακολουθεις να τη θες;

Μπα, με αλευρι ξερω και εγώ :-D Βασικα η συνταγη του catgirl ειναι αυτη που κανουν όλοι. 

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτη του Μαμαλάκη τη περνάω απο σουρωτηρι και αφηνω να κατσει ο χυλος κανα μισαωρο και μετα τη κανω.

Βασικα μονο αυτη εχω δοκιμασει και μου αρεσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...