Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είχα και μέιλ απο την πρώτη σε κεφαλαιοποίηση τράπεζα του Λάγκος , first national bank of TRUST (dat Nigerian scum troll).

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να επενδύσω.

Και πώς το ξεπέρασες ρε μαν? 

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Αγόρασα organo gold καφέδες και μέσα σε ενα χρόνο έχω εταιρική πορσε και καθαρίζω €1ΚΚΚ/χρόνο.

Wunderbar!  B)

Δημοσ.

FROM: DR.AHMEDOU J.YEZO

DIRECTOR GENERAL-AAD

AFRICAN DEVELOPMENT BANK (AFDB)

OUAGADOUGOU,BURKINA FASO

WEST AFRICA.

Πριν κάποια χρόνια, μου έδωσε μια γαλλίδα ένα γράμμα για μεταφραση... γραμμένο στα ελληνικά, χειρόγραφα παρακαλώ και μπόλικες σελίδες, το είχαν αφήσει λέει -ονομαστικά- στον πατέρα της που είναι διευθυντής σε τράπεζα. Εκεί να δείτε ιστορίες γι' αγρίους με πολύτιμους παπυρους ανεκτιμητης αξιας και θησαυρούς και δεν θυμαμαι κι εγώ τι άλλο τρελό... πρωτεργάτες οι Νιγηριανοί και εμπνέυσανε και δικά μας τζιμάνια προφανώς. Αλλά το ότι ήταν γραμμένο στα ελληνικά απευθυνόμενο σε Γάλλο και εντός Γαλλίας... αξία -ελληνική- ανεκτίμητη.

• Like 2
Δημοσ.

Στην εκπομπή το guide της ψηφιακής λέει ο δρόμος προς την κάλπη. Αν κάνω γρήγορα ζαπινγκ γιατί νομίζω ότι γράφει στιγμιαία ο δρόμος προς την κόλαση;

Δημοσ.

Πριν κάποια χρόνια, μου έδωσε μια γαλλίδα ένα γράμμα για μεταφραση... γραμμένο στα ελληνικά, χειρόγραφα παρακαλώ και μπόλικες σελίδες, το είχαν αφήσει λέει -ονομαστικά- στον πατέρα της που είναι διευθυντής σε τράπεζα. Εκεί να δείτε ιστορίες γι' αγρίους με πολύτιμους παπυρους ανεκτιμητης αξιας και θησαυρούς και δεν θυμαμαι κι εγώ τι άλλο τρελό... πρωτεργάτες οι Νιγηριανοί και εμπνέυσανε και δικά μας τζιμάνια προφανώς. Αλλά το ότι ήταν γραμμένο στα ελληνικά απευθυνόμενο σε Γάλλο και εντός Γαλλίας... αξία -ελληνική- ανεκτίμητη.

Εδώ τα λέγαν για τους ομογενείς απο την Αμερική που θα έσωζαν την Ελλάδα με τα 300 μπιλιονς.

Το άλλο με τον ελληνικό θησαυρο που βρήκαν για να αγοράσουμε το χρέος?

Ο παππούς σε πείραξε?

• Like 2
Δημοσ.

Νίκοτς, σεξ;; Τι έγινε;;

Όλο το βράδυ ψηνόμουν με 39 πυρετό και άπαντες με βρίζουν που θέλω να πάω δουλειά...

In other niewz γνώρισε μάνα boyfriend που ήρθε να με δει...

Καλημέρες...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλημερες...

Αυτος ο μηνας ειναι λιγο περιεργος...

Η δουλεια εχει πεσει. Ο προισταμενος τρωγεται με τα ρουχα του, βρισκει αφορμες, δεν εχει κατι να πει για την δουλεια μας βλεπει να μιλαμε ενα δυο λεπτα σηκωνεται απο την κωλοκαρεκλα του και φωναζοντας λεει δουλειες δεν εχετε..

Χτες ολα τελειωμενα, κανονικα σχολαω 16:30 μεχρι τοτε θελει να βγαινει παραγωγη, 16:45 εκει που πηγαινα να φυγω μου λεει ελα και κανε αυτο...

Λεω δεν θα σε δωσω την ευκαιρια να μου σπασεις τα νευρα θα σε σκασω οσο δεν παει.. Εχω τρελη υπομονη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...