katiepie Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Wait Τα f4&f6 τα δίνεις στα ελληνικα ή παιρνεις απαλλαγή; On that note F5+f8? Ps. Βρες τα databanks Δίνεις αντίστοιχα μαθήματα στο ΣΟΛ γι αυτά τα 2 εφόσον δε σε ενδιαφέρει να γίνεις ορκωτός στο εξωτερικό για την ώρα. Μπορείς να τα δώσεις κανονικά αν θες, απλά δεν υπάρχει λόγος αφού δίνεις στο ελληνικό αντ' αυτών. P.S. τί είναι τα databanks, past papers?
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δίνεις αντίστοιχα μαθήματα στο ΣΟΛ γι αυτά τα 2 εφόσον δε σε ενδιαφέρει να γίνεις ορκωτός στο εξωτερικό για την ώρα. Μπορείς να τα δώσεις κανονικά αν θες, απλά δεν υπάρχει λόγος αφού δίνεις στο ελληνικό αντ' αυτών. P.S. τί είναι τα databanks, past papers? Που θα βρεις βιβλία στα ελληνικα; Πόσο κάνουν; Επίσης Databanks = electronic multiple choice exams.
katiepie Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Που θα βρεις βιβλία στα ελληνικα; Πόσο κάνουν; Επίσης Databanks = electronic multiple choice exams. Ε σαν past papers δηλαδή, τα φυλλάδια εξάσκησης. Τα δίνεις στο JES (το "αντίστοιχο" του ACCA στο ΣΟΕΛ) βιβλία κτλ μας τα πληρώνουν όλα plus σημειώσεις από παιδιά που ήδη κάνουν το δίπλωμα εκεί (σύνολο γύρω στα 30 μαθήματα σκέψου, σα μεταπτυχιακό νομίζω).
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τι δουλειά εχει το καλός άνθρωπος με τον downloader που δεν κατεβάζει απο trusted πηγές; Εξαρτάται τι εννοείς ως μη αξιόπιστες
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ε σαν past papers δηλαδή, τα φυλλάδια εξάσκησης. Τα δίνεις στο JES (το "αντίστοιχο" του ACCA στο ΣΟΕΛ) βιβλία κτλ μας τα πληρώνουν όλα plus σημειώσεις από παιδιά που ήδη κάνουν το δίπλωμα εκεί (σύνολο γύρω στα 30 μαθήματα σκέψου, σα μεταπτυχιακό νομίζω). 30 ευρώ το μάθημα; What are you? Rich? Ελπίζω να τα πληρώνει ο εργοδότης σου Εξαρτάται τι εννοείς ως μη αξιόπιστες Αυτές που δεν έχουν το στέμμα και αυτές που δεν έχουν τις διαφόρων χρωμάτων Νεκροκεφαλές... Λέω εγω τωρα
katiepie Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 30 ευρώ το μάθημα; What are you? Rich? Ελπίζω να τα πληρώνει ο εργοδότης σου Τα πληρώνει... Και όλο το ACCA οπότε δεν μας πολυνοιάζει. μόνο αν κοπούμε πληρώνουμε τα εξέταστρα... 1
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Έβγαλε το αμαζον σε προσφορά τις οθόνες που ζαχαρωνω... Fells bad man Σπερες
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Παίζει στον οφ κομμάτι με λόγια μέσα από τον λεβέντη. Δεν ξερω αν πρέπει να γελάσω ή όχι, αλλά μάλλον γελάω
mary Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Εδω και 1 βδομαδα λενε θα με πληρωσουν. Και υποτιθεται μεσα σε 24 ωρες (ξημερωνει σαββατο στη κινα) θα εχω πληρωθει. ΣΙΓΑΝΑΜΗΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις