Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, για το τι μπορεί να τράβηξε λέω. Εγω διάβασα εναλλακτικιά και το μονο που σκεφτηκα είναι ότι ακούει radiohead.

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Όχι, για το τι μπορεί να τράβηξε λέω. Εγω διάβασα εναλλακτικιά και το μονο που σκεφτηκα είναι ότι ακούει radiohead.

εντάξει δεν είπε ότι ήταν και σαδίστρια, κάτι γιόγκες έκανε εκεί και κάτι αλβανικά.

Δημοσ.

Η μικρη μου πείρα λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν, μιλάν κι'όλας για αυτά. Συνέχεια. Ενω εμένα δεν με νοιάζει.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί όχι;

πόσο παρταλοπάρταλο είσαι που δε μπορείς να διατηρήσεις μια σχέση μακροχρόνια.

Τράτζικ.Έπεσες 20 λέβελ

Δημοσ.

Όχι, για το τι μπορεί να τράβηξε λέω.

http://www.youtube.com/watch?v=ocZtoVCD1FM

και στα βουλγάρικα γιατί είμαι και αντιρατσιστής πολυπολιτιστικός ολιστής

http://www.youtube.com/watch?v=WCFhy4GGvkE

πόσο παρταλοπάρταλο είσαι που δε μπορείς να διατηρήσεις μια σχέση μακροχρόνια.

Τράτζικ.Έπεσες 20 λέβελ

Σιγά. Τι είναι η σχέση, τιμόνι να το κρατω μόνος μου; Οι άλλες δηλαδή τι κάνανε; Μισή ντροπή δική μου μισή ντροπή δική τους.

Δημοσ.

Η μικρη μου πείρα λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν, μιλάν κι'όλας για αυτά. Συνέχεια. Ενω εμένα δεν με νοιάζει.

Σαυτό συμφωνώ, κι άντε αν τους έχεις στην παρέα για λίγο, μπορεί και να γελάσεις με τη γραφικότητά τους, αλλά αν τους τρως στη μάπα όλη την ώρα έρχεται κάποια στιγμή που κάνεις ένα μπαμ και λες "ΜΕ ΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ!!!!"...

Όχι και τίποτα άλλο αλλά αν είσαι και σε τίποτα δημόσιο χώρο σε κοιτάνε οι άλλοι όλο καχυποψία και διαβάζεις στα μάτια τους αυτό το "πω πω... τί κακιά πρέπει να είναι αυτή/αυτός"

κι άντε τώρα να τους εξηγήσεις ότι σου τα χει κάνει τσουρέκια τόσους μήνες.

Δημοσ.

Δεν είναι το θέμα τι κάνει κανείς ούτε αν και πόσο το επιδεικνύει. Το ζουμί είναι στο quote που έκανα. Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά δηλαδή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...