Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Όχι, για το τι μπορεί να τράβηξε λέω. Εγω διάβασα εναλλακτικιά και το μονο που σκεφτηκα είναι ότι ακούει radiohead. 1
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ειλικρινά ψάχνω να βρω έναν τρόπο να μιλάω χωρίς να βρίζω... 1
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Όχι, για το τι μπορεί να τράβηξε λέω. Εγω διάβασα εναλλακτικιά και το μονο που σκεφτηκα είναι ότι ακούει radiohead. εντάξει δεν είπε ότι ήταν και σαδίστρια, κάτι γιόγκες έκανε εκεί και κάτι αλβανικά.
johnieXoX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί όχι; αν δεν την πάλευες, καλά το κανες απλά θυμάμαι κάτι θρήνους το καλοκαίρι
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Η μικρη μου πείρα λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν, μιλάν κι'όλας για αυτά. Συνέχεια. Ενω εμένα δεν με νοιάζει. 3
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί όχι; πόσο παρταλοπάρταλο είσαι που δε μπορείς να διατηρήσεις μια σχέση μακροχρόνια. Τράτζικ.Έπεσες 20 λέβελ
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Όχι, για το τι μπορεί να τράβηξε λέω. http://www.youtube.com/watch?v=ocZtoVCD1FM και στα βουλγάρικα γιατί είμαι και αντιρατσιστής πολυπολιτιστικός ολιστής http://www.youtube.com/watch?v=WCFhy4GGvkE πόσο παρταλοπάρταλο είσαι που δε μπορείς να διατηρήσεις μια σχέση μακροχρόνια. Τράτζικ.Έπεσες 20 λέβελ Σιγά. Τι είναι η σχέση, τιμόνι να το κρατω μόνος μου; Οι άλλες δηλαδή τι κάνανε; Μισή ντροπή δική μου μισή ντροπή δική τους.
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Η μικρη μου πείρα λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν, μιλάν κι'όλας για αυτά. Συνέχεια. Ενω εμένα δεν με νοιάζει. Σαυτό συμφωνώ, κι άντε αν τους έχεις στην παρέα για λίγο, μπορεί και να γελάσεις με τη γραφικότητά τους, αλλά αν τους τρως στη μάπα όλη την ώρα έρχεται κάποια στιγμή που κάνεις ένα μπαμ και λες "ΜΕ ΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ!!!!"... Όχι και τίποτα άλλο αλλά αν είσαι και σε τίποτα δημόσιο χώρο σε κοιτάνε οι άλλοι όλο καχυποψία και διαβάζεις στα μάτια τους αυτό το "πω πω... τί κακιά πρέπει να είναι αυτή/αυτός" κι άντε τώρα να τους εξηγήσεις ότι σου τα χει κάνει τσουρέκια τόσους μήνες.
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι το θέμα τι κάνει κανείς ούτε αν και πόσο το επιδεικνύει. Το ζουμί είναι στο quote που έκανα. Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά δηλαδή.
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Με γυναίκα γενικά; Δεν ξέρω. Το διαπραγματεύομαι με τον τοξοβόλο σε πμ. 1
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 άντε θα ρθουμε και στο γάμο σας να σας ρίξουμε ξύλο.... εεεε σόρυ ρύζι
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εσύ τι μιλάς ρε εκ πεποιθήσεως ζωντοχήρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις