Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τράβα ρε σε κανα κιτρινομάγαζο να το πάρεις στο ένα δέκατο της τιμής του ebay...

Δε ξερω που εχει δω κοντα :ph34r:

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

H Ανουλα ειναι στο αβαταρ?

Eίσαι μπόλ μπόι..  ;)   Ναι, η Σορανούλα για να ήμαστε ακριβείς.  :Ρ   Είπα να στηρίξω με κάθε τρόπο το κορίτσι.   B)

Δημοσ.

Ποια? Νομιζα οτι ηταν η Ιβανοβιτς. Οχι και μπολ μποι μπζιλε, τεραστιο ταλεντο εδω!  :P

Δημοσ.

Ποια? Νομιζα οτι ηταν η Ιβανοβιτς. Οχι και μπολ μποι μπζιλε, τεραστιο ταλεντο εδω!  :P

Xαχαχαχαχα έστω και από σπόντα, μέσα έπεσες στο υποκοριστικό!  :D  Είναι η Σοράνα η Κιρστέα.  Σόρυ για το μπολ μπόι μπζηλέ, τρόπος του γράφειν..  :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σε συγχωρω, σου κανω μουτρακια.

Τσεκαρε ana ivanovic και την συμπατριωτισσα bouchard.\

Eιναι καλα κοριτσα.

Επεξ/σία από linkin
Δημοσ.

'Eλα ρε μπολ μπόι μπζηλέ πώς κάνεις έτσ! Εγώ σου λέω πάντως τον Ράφα τον έχεις στον τελικό..

Πλάκα πλάκα μεταξύ Άνας και Σοράνας ήμουνα να βάλω..  :D   Καλό και το πατριωτάκι...  Και στον τελικό θα γίνει της Σοράνας...  :lol:

Δημοσ.

Τράβα ρε σε κανα κιτρινομάγαζο να το πάρεις στο ένα δέκατο της τιμής του ebay...

Δε ξερω που εχει δω κοντα :ph34r:
Πάντως εγώ από το σκλαβενιτη το είχα πάρει πέρσι. Δεν θυμάμαι πόσο έκανε....μονο με το usb το χρησιμοποιώ.ειναι πολύ cute ^_^
Δημοσ.

Κατεβασα μια εφαρμογη 100 pushups.. Με εχει τεντώσει μιλάμε. Δε νομιζω να μπορώ να σηκώσω το χέρι πάνω από τον ώμο.

Δημοσ.

Οχι ρε. Σε βαζει σε πρόγραμμα με στόχο να φτάσεις να κανεις 100 (οχι σερι) σε 6 βδομαδες. Τώρα ειμαι καπου στις 70 (σε 5 σετ με διαφορετικο αριθμό επαναληψεων) αλλά στο τελευταιο σετ πεθανα.

Δημοσ.

θυμάμαι πριν 10 χρόνια να παίζω dino crysis 3 στο xbox original

_-Dino-Crisis-3-Xbox-_.jpg

και να τρώω παστίτσιο 5 το πρωί
είχα φάει αρκετά κομμάτια γιατι ηταν ωραίο , μέχρι που μου ήρθε εμετός κ σταμάτησα
το μεσημέρι έφαγα πάλι παστίτσιο και το ίδιο το βράδυ
με είχαν αφήσει home alone με ενα ταψί παστίτσιο :mellow:

μια φορά είχα πάει σε ενα σπίτι επίσκεψη και με λέει φάε μα φάε
πάω να φάω και όπως δαγκώνω μένει μια τρίχα στο στόμα
το φτύνω δίπλα μου (κάτω) και αρχίζω να ξερνάω εδώ κ εκεί γιατι σιχαίνομαι να βρω τρίχα στο φαι πόσο μάλλον να τη δαγκώσω
τόσο εμετό δεν ειχα ξανακάνει ούτε άρρωστος

Να έχει γυρίσει τόσος κόσμος (τραπέζι γάμου) και να με κοιτάνε λες κ ημουν ufo
15 χρονών τότε κλαιν , γέλαγα γιατι ερχόταν σε όλους να ξεράσουν κ συνέχιζα να ξερνάω δεξια μου , καθησμένος στην καρέκλα
απο τότε έχουν να με καλέσουν σε τραπέζι αλλα πρέπει να ηταν τυχαίο γιατι με κάλεσε ο αδερφός μου στο γάμο του

το νόημα στην ιστορία ειναι το οτι όσο και να σου αρέσει κάτι θα βρει τρόπο να στη γαμήσει με μίσος
σκεφτήτε να μη γέλαγα κ να έκλεγα , θα ειχα γίνει ξεφτίλα
αλλα 15 χρονώνε αρχιδάτος άντρας δε κλαίει , τόσα γκομενάκια εκεί , την ειδα ράμπο κ αντιμετώπισα την κατάσταση με humor
δηλαδή , θα μπορούσα απ την αρχή να πάω τουαλέτα κ να μου φύγει λίγο μέχρι να πάω , αλλα προτήμησα να γελάσουμε γιατι ειμαι χιουμοράκι B)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...