Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

ναι? μηπως μπερδευεις τους χιπις με τους παπαδες?

τι πραγμα ειναι αυτο ρε γμτ, να κρυωνεις να αναβεις τη σομπα να ζεσταθεις και να υδρωνεις αλλα να κρυωνεις παραλληλα

Δημοσ.

Έχω δανεικό αυτοκίνητο χωρίς πεντάλ συμπλέκτη και έμαθα να φρενάρω με το αριστερό. Σχεδόν. :D

Προσπαθήστε το, θα ξαφνιαστείτε από το πόσο άχρηστο είναι το αριστερό @ φρένο...

Δημοσ.

Κάτι γυναίκες είχαν ένα περιοδικό και το ξεφύλλιζαν, ζώδια μόδα μαλακίες κτλ.

Σε κάποια φάση είναι ένα μοντέλο(άντρας) που φοράει καπαρντίνα, φαίνεται δηλαδή μόνο το πρόσωπό του. Μελαχρινός με μέτρια κοντό μαλί, και μούσι καμιάς βδομάδας. Τον κοιτάς, γυρνάνε την σελίδα, γυρνάς πίσω by force, τον κανακοιτάς. και τρως μια μικρή φλασιά. Και είναι τρεισίμιση το βράδυ και συνειδητοποιείς ότι οι σκέψεις των τελευταίων λεπτών παραέχουν τοξοβολική χροιά, σχεδόν σε ανησυχητικό βαθμό.

Το θέμα/πρόβλημα εντοπίζεται:

• Στο ότι έχεις διαβάσει πολύ τοξοβόλο τελευταία και υποσυνείδητα την έχει κάνει την ζημιά (?)
  • Στο ότι ήταν όμορφο παιδί και δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θαυμάζεις έναν άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλλου (?)
  • Στο ότι με μια φορά δεν γίνεσαι Πλάκα κάνω

Μεταξύ μας εννοείται

• Like 1
Δημοσ.

Η Βασουλίτα μου χθες άκουσε το breaking the law και ξετρελάθηκε. Σήμερα όλη μέρα τραγουδάει "μπίκιακολό, μπίκιακολό". Παιδί ταγμένο στην μουσική.

αχουτόοοοο

Δημοσ.

Έχω δανεικό αυτοκίνητο χωρίς πεντάλ συμπλέκτη και έμαθα να φρενάρω με το αριστερό. Σχεδόν. :D

Προσπαθήστε το, θα ξαφνιαστείτε από το πόσο άχρηστο επικίνδυνο είναι το αριστερό @ φρένο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...