status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Quoted for emphasis, also ιν οδερ νιουζ.. Σιχτίρ, μόνο περίοδο δεν απόκτησε το θρεντ με την πιο πολύ τεστοστερόνη από το expendables I+II ταυτόχρονα. 1
stavi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Σιχτίρ, μόνο περίοδο δεν απόκτησε το θρεντ με την πιο πολύ τεστοστερόνη από το expendables I+II ταυτόχρονα. αυτό θα πει να είναι πρησμένο το άτομο κοίτα κοίτα χαρά!!!! σα να λέει, κάτσε να σου δείξω τί έβγαλα χτες βράδυ
Chrisxxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Σιχτίρ, μόνο περίοδο δεν απόκτησε το θρεντ με την πιο πολύ τεστοστερόνη από το expendables I+II ταυτόχρονα. Aν κρίνω απο την τελευταία φωτο ομόρφυνες αρκετα. Ποτε με το καλό γεννας; Μας εχεις γκαστρώσει, 27 μήνες εγκυος. 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 πω ρε τσόντες και βυζιά στο ινσόμνια δεν το περίμενα ποτέ έστω και σε gif ! είμαι βαθιά συγκινημένος τα συγχαρητήρια μου! 1
viper2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξέρω, εμένα μια χαρά μου ακούγεται, οι απαιτήσεις μου στους ήχουν είναι ακόμα πολυ χαμηλές... δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο http://www.youtube.com/user/TheBecquerels?v=aYhrhfBCiX4 ξέρει κανείς αυτό το τραγούδι? μαρεσαν πολύ οι στίχοι, είναι διασκευή? Έσβησα τις επαφές που δε γνώριζα πλέον από το κινητό μου, πέταξα τα στυλό που δε γράφαν από το γραφείο μου, έβαλα σε φάκελο τα πτυχία μου.... να δω τί άλλο ενδιαφέρον θα βρω να κάνω σήμερα το βράδυ.... Καθώς όμως ξεκαθάριζα τα πτυχία μου, ένιωσα μια ανάγκη που ποτέ ως τώρα δεν είχα νιώσει, να τα κρεμάσω όλα στον τοίχο του δωματίου μου. Γιατί προσπάθησα αρκετά κι ας μην κατάφερα τίποτα. δεν πεταγεσαι μεχρι τα λεροι μερλιν να παρεις κανα καμβα με 10 ευρω για τον τοιχο? ποιο ενδιαφερον θα ειναι... μερες
athlios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ειμαι τοσο μαλακας που καταφερα να ακουσω : " Καλα ρε αθλιε, τωρα τι σου φταινε τα ζωδια" . Ενω παιζει να μην πιστευω-ασχολουμε με ζωδια και λοιπες παπαριες.
nicoc89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Είμαι άνθρωπος σαν όλους τους άλλους με κάποιες ικανότητες που με καταστούν ένα επίπεδο ποιο πάνω σε αστρικό πεδίο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα και αποστολή μας ειναι να δώσουμε στην ανθρωπότητα μια νέα μορφή. Είμαστε οι εκλεκτοί , είμαστε λεγεωνα. Expect us.
status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Aν κρίνω απο την τελευταία φωτο ομόρφυνες αρκετα. Ποτε με το καλό γεννας; Μας εχεις γκαστρώσει, 27 μήνες εγκυος. Πού; Πότε; ;ρ ε, σε λίγες ημέρες. 1
giasimera Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Είμαι άνθρωπος σαν όλους τους άλλους με κάποιες ικανότητες που με καταστούν ένα επίπεδο ποιο πάνω σε αστρικό πεδίο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα και αποστολή μας ειναι να δώσουμε στην ανθρωπότητα μια νέα μορφή. Είμαστε οι εκλεκτοί , είμαστε λεγεωνα. Expect us.Πω,μλκ,άλλαξε προμηθευτή,πρεζόφουντα σου πάσαρε,θα σε στειλει λέμε,μακρυά"
Προτεινόμενες αναρτήσεις