Toxoman_UK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 παίζει να έφαγα σα ζώο σήμερα.Τι μαλακία οι γιορτές.Αφορμή να γίνω τόφαλος.Αν υποψιαστώ ότι η ζυγαριά θα αγγίξει τα 80 θα πέσει νηστεία 10 ημερών.
sugata Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Να σε παρατάει. Να γίνεται ένα τουρλουμπούκι. Να ξέρεις ότι δεν ήθελε πραγματικά να φύγει. Και να συνεχίζει την κόντρα. Ε, τη γαμάς κύριε πρόεδρε, ή δεν τη γαμάς; (ρητορική ερώτηση) 2
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Να σε παρατάει. Να γίνεται ένα τουρλουμπούκι. Να ξέρεις ότι δεν ήθελε πραγματικά να φύγει. Και να συνεχίζει την κόντρα. Ε, τη γαμάς κύριε πρόεδρε, ή δεν τη γαμάς; (ρητορική ερώτηση) 'i hate to see you go but i love to watch you leave' επρεπε να της πεις μερες 1
stavi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 η καλύτερα το φοβερό και τρομέρο "κάτσε μέχρι να φύγεις" ή το άλλο "να μαζευτούμε να πάτε" ή ακόμα καλύτερα "ούστ!" 1
nicoc89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Να σε παρατάει. Να γίνεται ένα τουρλουμπούκι. Να ξέρεις ότι δεν ήθελε πραγματικά να φύγει. Και να συνεχίζει την κόντρα. Ε, τη γαμάς κύριε πρόεδρε, ή δεν τη γαμάς; (ρητορική ερώτηση) γιαυτό προτιμώ εξωγήινες γκόμενες γιατί δεν θα κανουν ποτέ κάτι τέτοιο άσε που διαβάζουν το μιαλό σου και αμα εισαι σωστός σε εκτιμάνε καλύτερα 4
revolver1990 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 'i hate to see you go but i love to watch you leave' επρεπε να της πεις μερες Τώρα που έφυγε και να θέλεις να την πηδήξεις δεν μπορείς ..... Kewl εξωγήινη.....^^
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον, είχα φαει ενα μηνα ban (σοβαρα τωρα ρε λουσι, τι στο διαολο εκανα; ) και μεσα σε αυτον τον μηνα: Πηγα στην Πρεσβεια στην Μοσχα για 3 μερες Ο Υπουργος εξωτερ. της Ρωσίας μου εδωσε ουίσκι 84 ετων Ενας μαλακας φανταρος με πυροβόλησε στο ποδι (εαν ειναι μελος στο ινσομνια να ξερει οτι θα τον περιμενω με το g-1 στο χερι) Εκανα Χριστουγεννα με πατερίτσες εμαθα οτι ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΚΟΜΕΝΑ! ιν αδερ νιουζ στηθος εγκυμοσύνης nuff said! Υ.Γ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
revolver1990 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 εμαθα οτι ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΚΟΜΕΝΑ! ιν αδερ νιουζ στηθος εγκυμοσύνης nuff said! yummy
nicoc89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ενας μαλακας φανταρος με πυροβόλησε στο ποδι (εαν ειναι μελος στο ινσομνια να ξερει οτι θα τον περιμενω με το που έγινε αυτό ? αχαχαχαχαχαχαχ δεν γελάω για το γεγονός αλλά κάτι μου λέει οτι έγινε Ελλάδα έτσι ?
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 yummy Κατω τα χερια σου απ'την κορη και την γυναικα μου, ε; που έγινε αυτό ? αχαχαχαχαχαχαχ δεν γελάω για το γεγονός αλλά κάτι μου λέει οτι έγινε Ελλάδα έτσι ? Ναι εγινε στην Ελλαδα..... γαμάτο;
nicoc89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Κατω τα χερια σου απ'την κορη και την γυναικα μου, ε; Ναι εγινε στην Ελλαδα..... γαμάτο; έχεις σχέση με στρατό ή πέρναγες απέξω και στην έριξε ? χΔ αμα θες πες και πως εγινε χΔ
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 έχεις σχέση με στρατό ή πέρναγες απέξω και στην έριξε ? χΔ αμα θες πες και πως εγινε χΔ Ρε στρατιωτικός δεν ειμαι; Εκαναν βολες και ο αλλος γυρναει να μου πει κατι και θεωρησε σωστο να τραβηξει την σκανδαλη. Η μαλακια ομως ειναι οτι με πυροβολησε, τα ειδε τα αιματα κτλ και εφυγε! Ουτε καν ενα συγγνωμη ή να με βοηθησει ο τυπος.
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 πω ρε φίλε!χαχαχ περαστικά ! Ρε ρεμάλι γελάς με τον πόνο μου; Ευχαριστώ ρε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις