athlios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΑ αυτο που δε λιωνουν αμεσως τα αναβραζον. μεεεεεχ
leftermann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 υπόθετο, Άλθιε, αν δεν σε αρέσουν τα αναβράζαν.
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 εγω οταν πίνω χάπια πίνω 2 depon κανονικά αλλιώς ενα maxτα χαπάκια τα μικρά δεν με πιάνουν αμα πιω ενα
gatokoritso Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 τα max κανουν καλη δουλεια.εγω τωρα εναλλάσσομαι στην ασπιρινη με C και το ντεπον με C.καταρες στον/ην μαλακα/ισμενη που με κολλησε κρυωμα
leftermann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Πόση βλακεία μπορεί να κυκλοφορεί στο φέησμπουκ. Έλεος δηλαδή. κοινοποιήστε το γρήγορα, οι παιδεραστές κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καμια φορα δεν περνάει αν δεν πας στο γιατρό, καλα να παθω τώρα Επισης εκανα πατεντα με το κλιψακι και το στερέωσα με cable tie. Ευτυχως δηλαδη γιατι εχω πληρωμένο το γυμναστηριο μέχρι τον Ιανουαριο.
caution Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δεν έχετε όλοι σας ένα "group ανθρώπων" που το ξέρετε και το χαιρετάτε/συναναστρέφεστε μόνο τα βράδια; Σε φάση να μην τους έχεις δει ποτέ μέρα, να μην ξέρεις καν που μένουν αλλά να τους συναντάς στα στέκια σου και να τα λέτε, πάρα πολύ συχνά...; Το εξηγούσα σήμερα σε μία φίλη, και με κοιτούσε λες και τις μίλαγα για βαμπίρ! Γουατ δε φακ, γουμαν!
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Αν μας καταλαβαιναν οι γυναικες caution θα ήταν αντρες. Κατα τα αλλα προσπαθω να σκεφτώ δωρο για μια φιλη και μονο σε προστυχα πραγματα παει το μυαλο μου. Επισης junior θεση με 5ετη εμπειρια. 1
athlios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δεν έχετε όλοι σας ένα "group ανθρώπων" που το ξέρετε και το χαιρετάτε/συναναστρέφεστε μόνο τα βράδια; Σε φάση να μην τους έχεις δει ποτέ μέρα, να μην ξέρεις καν που μένουν αλλά να τους συναντάς στα στέκια σου και να τα λέτε, πάρα πολύ συχνά...; Το εξηγούσα σήμερα σε μία φίλη, και με κοιτούσε λες και τις μίλαγα για βαμπίρ! Γουατ δε φακ, γουμαν! Το πρόβλημα είναι όταν χτυπήσει το τηλέφωνο για απογευματινό καφέ.
Waldo_Vrs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Αν μας καταλαβαιναν οι γυναικες caution θα ήταν αντρες. Κατα τα αλλα προσπαθω να σκεφτώ δωρο για μια φιλη και μονο σε προστυχα πραγματα παει το μυαλο μου. Επισης junior θεση με 5ετη εμπειρια. Τα καλύτερα γκόλ μπαίνουν στα φιλικά λένε ρε συ 1
leftermann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δείτε τι έβαλε στον τοίχο του στο φέησμπουκ ο πατέραζμ. Αλήτης, τραμπούκος, αναρχικός ταραξίας. 2
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Τα καλύτερα γκόλ μπαίνουν στα φιλικά λένε ρε συ Δεν ειναι θεμα το σκοραρισμα, το δωρο ειναι το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις