leftermann Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ε; Τι εγινε; Μαλακία έγινε. Κλασσικά, όποιος ανακατεύεται με πόντιους τον τρων οι κότες. Το σπίτι στο χωριό ήταν του πεθερού μου, αλλά από τότε που πέθανε η πεθέρα το είχε παρατήσει και δεν πήγαινε, ήταν σε φάση που πέφταν σοβάδες από τους τοίχους. Πέρυσι λοιπόν μας το χάρισε, και καλά, γιατί δεν θα ξαναπήγαινε ποτέ. Το πήρα κι εγώ ο μαλάκας, και μου έφυγε το κλαπέτο στην δουλειά + ένα σωρό λεφτά και το σπίτι πλέον είναι σε κατάσταση καινούριου. Μην φανταστείς, 30 μέτρα είναι όλα κι όλα, αλλά έχει ενάμισι στρέμμα αυλή και είναι σε γαμάτο μέρος με βουνά και λίμνες και ποτάμια και απόλα. Τώρα λοιπόν που είναι όλα σένια, ο πόντιος αποφάσισε ότι θα έρχεται να μένει εκεί που και πού. Αλλά επειδή εγώ έχω αλλεργία στους βασιλοχουντικούς αλλά και στους πεθερούς γενικότερα, του επέστρεψα τα κλειδιά του σπιτιού μαζί με μια μεγάλη συσκευασία βαζελίνη. Το μεγάλο κακό είναι ότι τα παιδιά συνήθισαν εκεί και τους άρεζε και κάναν παρέες κλπ, και επίσης ότι είχα αρχίσει να κάνω πολύ γαμάτες ποδηλατάδες, αλλά δεν γαμείς, θα βρούμε καλύτερα. 2
Toufas Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ποσες φορες εβαλες σωστα το ποδηλατο σε ισορροπια, και ετρεξες γρηγορα να βγαλεις φωτο, και αυτο επεφτε, μεχρι να τα παρατησεις? 6
viper2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Block application, block invites from certain users ή και ακομη socialfixer και τελειωνει το θεμα. καλη φαση
pappous_soulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Εγώ πάλι νομίζω σας ψεκάζουν, αλλιώς δε θα τ'άφηνες. 1
athlios Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 τουφασ ο αναπηρος ξερωγω. Λεφτερ έλα να φτιάξεις και το δικό μας σπίτι στο χωριό ρε. και σε κανα χρόνο ξερεις. μπουλο. 2
leftermann Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ποσες φορες εβαλες σωστα το ποδηλατο σε ισορροπια, και ετρεξες γρηγορα να βγαλεις φωτο, και αυτο επεφτε, μεχρι να τα παρατησεις? τράβα μαγείρεψε κάνα φασολάκι ρε. Καμία.
gatokoritso Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 μην τα παρατας ετσι ρε lefter.του εδωσες τα κλειδια με τη μια..
qwertyqwerty Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Κρίμα ρε Λεφτεράκο,κρίμα το γαμήδι δηλαδή. Ψήστονα μλκ,θα μασήσει,οι πόντιοι είναι σαν τους Ηπειρώτες,το κεφάλι τόχουν για βάρος.
leftermann Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μπα ρε μουστάκια, δεν ψήνομαι να παρακαλάω κανέναν. Είμαι 10 φορές ξεροκεφαλότερος από πόντιο ε.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ψαλίδα στα πόδια. Στέκει τώρα αυτό, τι διάλο
qwertyqwerty Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 είναι πολύ ωραίο να ανακαλύπτεις ότι κάτι παλιόφιλοι που έχεις να δεις 20 χρόνια είναι ακόμα εκεί και παίζουν και μάλιστα γράφουν και τραγουδάρες, ε; Δεν έχουν αγγελάκια όμως,ναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις