Sorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Like επιπλέον επειδή επιτέλους διαβάζουμε ανέκδοτο που δεν είναι 2 γραμμές.... 6
Hellaslover Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 'Εχουμε μια ηλεκτρική σκούπα που ο άντρας έχει λυσσάξει να την ξεφορτωθούμε. Μια λέει ότι πιάνει χώρο στην αποθήκη, την άλλη ότι την φοβάται το παιδί (οκ, αυτό ισχύει), πως κάνει πολλή φασαρία κλπ. Σήμερα μου λέει: -Να την πετάξουμε τη σκούπα, δε ρουφάει καθόλου. -Μια χαρά ρουφάει, λέω εγώ. -Πως ρουφάει? -'Οπως εγώ -Δηλαδή καθόλου. -Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε μένα και τη σκούπα? -Ποιά? -'Οτι η σκούπα ρουφάει τα βρώμικα ενώ εγώ τα καθαρά. Προσπαθώ λοιπόν να σκεφτώ τι comeback θα μπορούσε να είχε κάνει, γιατι μετά είπε "καλά, πάω να πιώ καφέ" και μου χάλασε τη ροή. Επρεπε να σου πει "συνεχισε ετσι και σε λιγο καιρο θα πιανεις και συ χωρο στην αποθηκη" η "Φευγω για καφε τωρα, και μετα παω στα μαγαζια να δω τις καινουργιες σκουπες που ναι πιο λεπτες, δε κανουν θορυβο και ρουφανε καλυτερα" 2
kokkigodynia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 "Φευγω για καφε τωρα, και μετα παω στα μαγαζια να δω τις καινουργιες σκουπες που ναι πιο λεπτες, δε κανουν θορυβο και ρουφανε καλυτερα". Πιστεύεις οτι γυρίζοντας σπιτι, η πόρτα θα ειχε ακομα την ιδια κλειδαριά; 1
Hellaslover Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 . Πιστεύεις οτι γυρίζοντας σπιτι, η πόρτα θα ειχε ακομα την ιδια κλειδαριά; Δε ξερω, αλλα το σπιτι θα ηταν καθαρο. Και η κοπελα περιμενε comeback.."αγαπη μου, νομιζα οτι ειπες cum and come back"
star12 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 τι θα γινοταν η Ντορα Μπακογιαννη, Av αλλαζε φυλο;;; Ντορος 11
naive Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ο star επανέφερε το θρεντ σε τάξη επιτέλους. 8
Daemonos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 2 Φίλοι συζητούν... - ρε ξέρεις τι δώρο μου πήρε η γυναίκα μου? - τι σου πήρε ρε μαλάκα? - επειδή είμαι πολύ ερωτικός, μου πήρε ενα βρακί Ρομπέρτο Καβλιάρι !! μετά απο 3 μέρες πάνε πάλι για καφέ... - Ρε συ, και εμένα η γυναίκα μου μου πήρε βρακί δώρο, συνεννοημένες ήταν μάλλον! - έλα ρε... τι βρακί? - Κάλβιν Κλάνι.... 2
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 τι θα γινοταν η Ντορα Μπακογιαννη, Av αλλαζε φυλο;;; Ντορος φοβαμαι τι σου συνεβει;
kokkigodynia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 φοβαμαι τι σου συνεβει; Κάποια στιγμή, εκει κοντά που ο ανθρωπος κλείνει τα 12-13 έτη, αναθεωρει κάποια πράγματα, απομυθοποιει κάποια άλλα, νιώθει πιο σίγουρος για κάποια τρίτα κτλ Μην την ψάχνεις, θα το νιώσεις και εσύ κάποτε 3
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 basika καλύτερα επρεπε να λεει τι θα γινοταν αν η Ντορα Μπακογιαννη, αλλαζε φυλο;;; Ντορος
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 επεσε; χτύπησε πολυ; ειναι άσχημα; σε ποιο νοσοκομείο το εχετε; εκει που ελεγες πως δεν παει πιο χαμηλά 2
Daemonos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει πεσει πολυ το thread Τα έχω πει σελίδες πριν...
xrist0s4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά θα σας πω κάτι αλλά μη το πάρετε στραβά..Το θρεντ...έχει πέσει πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις