olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 - Γιατί είσαι θυμωμένος; - Έχασα το τσάι μου... - Εντάξει μωρέ tea είχαμε tea χάσαμε 16
benign Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Επειδη μας εχετε κουφανει με τα κρυα ανεκδοτα,παρτε παραδειγμα απο αυτο το νημα ,μηπως και αποκτησετε εμπνευση,για να λετε καλυτερα αστεια. http://www.insomnia.gr/topic/662730-%CF%86%CF%89%CF%84%CF%8C%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%BF-star-wars-kylo-ren-force-fx-deluxe-70%E2%82%AC/page-5
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ο άντρας ο βαρύς μετά τον γάμο θέτει στην γυναίκα του τους όρους του - Μετά την δουλειά θέλω κάθε μέρα φρέσκο μαγειρευτό φαγητό, εκτός αν σε πάρω τηλέφωνο και φάω έξω, και δεν θέλω αντιρρήσεις - Όποτε έχει αγώνα η ομάδα μου θα πηγαίνω με φίλους στο γήπεδό, και δεν θέλω αντιρρήσεις - Κάποια βράδια θα βγαίνω με την παρέα για ποτάκι, και δεν θέλω αντιρρήσεις - Συνεννοηθήκαμε; - Ναι Οκ δεν έχω πρόβλημα, εμείς πάντως εδώ στο σπίτι, μετά τις 7 το απόγευμα, θα έχουμε κάθε μέρα σεξακι, είσαι, δεν είσαι εδώ!!!
hackerW32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Επειδη μας εχετε κουφανει με τα κρυα ανεκδοτα,παρτε παραδειγμα απο αυτο το νημα ,μηπως και αποκτησετε εμπνευση,για να λετε καλυτερα αστεια. http://www.insomnia.gr/topic/662730-%CF%86%CF%89%CF%84%CF%8C%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%BF-star-wars-kylo-ren-force-fx-deluxe-70%E2%82%AC/page-5 δεν με πληρώνουν αρκετα για να λεω αστεια ολη την ωρα
Zus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Mιλάνε δύο γέροι:- Ρε Γιώργο, πώς τον λένε το γιατρό σου?- Αχ το ξέχασα... Να σου πω.... πες έναν πόλεμο που έγινε..- 2ος παγκόσμιος- Όχι, πιο παλιά..- 1ος παγκόσμιος- Όχι όχι, πιο παλιά.- Βαλκανικοί....- Πιο παλιά...στα αρχαία χρόνια- Πελοποννησιακός...- Πιο παλιά, πιο παλιά....- Περσικοί πόλεμοι....- Όχι ρε παιδί μου.... πιο παλιά σου λέω... έχει γραφτεί και έπος...- Α, ο Τρωικός..!!- Ναι μπράβο. Και για ποιό λόγο πολεμήσανε ?!- Κλέψανε μια κοπέλα...- Ναι, ναι, πώς τη λέγανε ?!- Ελένη.! - Α γεια σου.! Ρε Ελένη ..... πώς τον λένε το γιατρό μου...??!!!! 13
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Mιλάνε δύο γέροι: - Ρε Γιώργο, πώς τον λένε το γιατρό σου? - Αχ το ξέχασα... Να σου πω.... πες έναν πόλεμο που έγινε.. - 2ος παγκόσμιος - Όχι, πιο παλιά.. - 1ος παγκόσμιος - Όχι όχι, πιο παλιά. - Βαλκανικοί.... - Πιο παλιά...στα αρχαία χρόνια - Πελοποννησιακός... - Πιο παλιά, πιο παλιά.... - Περσικοί πόλεμοι.... - Όχι ρε παιδί μου.... πιο παλιά σου λέω... έχει γραφτεί και έπος... - Α, ο Τρωικός..!! - Ναι μπράβο. Και για ποιό λόγο πολεμήσανε ?! - Κλέψανε μια κοπέλα... - Ναι, ναι, πώς τη λέγανε ?! - Ελένη.! - Α γεια σου.! Ρε Ελένη ..... πώς τον λένε το γιατρό μου...??!!!! Ανεκδοτο απαραδεκτο. Δεν ξερω γιατι πατησα like, ουτε γιατι γελαω
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Mιλάνε δύο γέροι: - Ρε Γιώργο, πώς τον λένε το γιατρό σου? - Αχ το ξέχασα... Να σου πω.... πες έναν πόλεμο που έγινε.. - 2ος παγκόσμιος - Όχι, πιο παλιά.. - 1ος παγκόσμιος - Όχι όχι, πιο παλιά. - Βαλκανικοί.... - Πιο παλιά...στα αρχαία χρόνια - Πελοποννησιακός... - Πιο παλιά, πιο παλιά.... - Περσικοί πόλεμοι.... - Όχι ρε παιδί μου.... πιο παλιά σου λέω... έχει γραφτεί και έπος... - Α, ο Τρωικός..!! - Ναι μπράβο. Και για ποιό λόγο πολεμήσανε ?! - Κλέψανε μια κοπέλα... - Ναι, ναι, πώς τη λέγανε ?! - Ελένη.! - Α γεια σου.! Ρε Ελένη ..... πώς τον λένε το γιατρό μου...??!!!! Από το δημοτικό έχω να τ'ακούσω, χωρίς σπόιλερ τότε
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 δεν με πληρώνουν αρκετα για να λεω αστεια ολη την ωρα Δεν πήρες το μέρισμα? 3
Zus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Από το δημοτικό έχω να τ'ακούσω, χωρίς σπόιλερ τότε Ούτε τώρα το άκουσες, το διάβασες
Daemonos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πηγαίνουν 2 τράγοι σε ένα μπαρ να πιούνε ποτό. Τους βλέπει ο μπαρμαν και γουρλώνει τα μάτια, αλλά σαν σωστός επαγγελματίας τους παίρνει παραγγελία. - Παρακαλώ, τί θα θέλατε;. - Βάλε μας από δύο τζίν Bombay τον καθέναν, λένε οι τράγοι. Τους σερβίρει ο μπαρμαν κανονικά. Μετά από 5 λεπτά τον φωνάζουν και του λένε να τους βάλει από δύο τζίν Bombay πάλι. Αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ ώσπου ήρθε η ώρα να φύγουνε οι τράγοι. Πριν φύγουνε τους λέει ο μπαρμαν, - Εντάξει, δεν πρόκειται να σχολιάσω το γεγονός ότι είστε δύο τράγοι που πίνετε στο μπαρ μου, αλλά η απορία μου είναι γιατί παραγγέλνατε από δύο Bombay κάθε φορά; Και απαντάνε: Αφού είμαστε αποδυοbombay τράγοι! Edit: Πάντως ρε μάγκες δεν το περίμενα να σας αρέσει, ευχαριστώ για τα like! Η αλήθεια είναι οτι αυτό που είπα παραπάνω είναι Τραγοι-κο Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2017 από Daemonos 17
star12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Περπαταει ο Βασιλης στο δρομο και βλεπει εναν μαυρο.και λεει Hey man χΑΙ ΒΑΣΙΛΗ 2
Alex-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 -Πάρε αυτό -Ευχαριστώ -Πάρε και αυτό -Εντάξει κατάλαβα -Και αυτό -Κατάλαβα κατάλαβα Του δίνει και καταλαβαίνει Συγνώμη 10
olimpiakos 7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πηγε η γιαγια μου να πλέξει με τις φίλες της και γύρισε με ανεβασμένη πίεση.Που πάει και πλέκει!! 14
opera Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Έκαναν απεργία οι μυστικοί πράκτορες. Δε πήρε χαμπάρι κανείς τίποτα. 11
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τι κανει ενας ελεφαντας που δεν το κανουν τα αλλα ζωα? Ελεφαντακια 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις