onty Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εχει ξαναμπεί αλλα ..πρέπει να ξαναμπεί για όσους δεν το ξέρουν... Ο Μητσάρας είναι κατηγορούμενος για βιασμό. Ο Δικαστής τον καλεί να απολογηθεί :- Πες μας κατηγορούμενε, τι έγινε το μοιραίο βράδυ;- Το λοιπόν, κύριε δικαστά, βλέπω την μαντμουαζέλ στο πάρκο και τη ρωτάω "είσαι για μια βόλτα;", "αμέ" μου λέει και την πηγαίνω στο πάρκο. Εκεί, περνάει από μπροστά μας ένας κολουρτζής.- Μανούλι, θες κολούρι, την ερωτάω.- Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει.- Φίναααα!Μετά από εκεί πάμε παραλία μεριά να ακούσουμε τα κύματα να πλατσουρίζουν, πέρα δώθε. Εκεί παραπέρα ήταν ένας κολουρτζής.- Μανούλι, θες κολούρι, την ερωτάω.- Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει.- Καλώς!Καθότι πρώτο ραντεβού κύριε πρόεδρε, και ο Μητσάρας, τουτέστιν εγώ, είναι ρομαντικός τύπος, είπαμε να πάμε μια βαρκάδα. Εκεί που νοικιάσαμε τη βάρκα περνούσε ένας κολουρτζής.- Μανούλι, θες κολούρι, την ερωτάω.- Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει.- Ξηγημένα!Ξανοιγόμαστε, λοιπόν, κανά δυο μίλια στο πέλαγο, κύριε πρόεδρε και τι μου λέει;- Τι σου λέει άνθρωπέ μου;- Μητσάρα, θέλω κολούρι. Ε! Την γ@μάς κύριε πρόεδρε ή δεν την γ@μάς; 14
DKNI Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 -Ερχονται απόκριες και δεν ξέρω τι να ντυθώ -Πάρε γάντια τερματοφύλακα και βάλε -Και τι είναι αυτό -Ντύσου Τέρμα Μαλ@k@S Θυμιζει το - Τι θα ντυθεις τις αποκριες? - Λεω να βαλω εντονο μακιγιαζ, ζαρτιερες, αθλητικη μπλουζα με κοκκινη και κιτρινη στο τσεπακι, και μια σφυριχτρα -Ε, και τι θα εισαι ντυμενος δηλαδη? - Πουτανα διαιτησια 17
e-tic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Θυμιζει το - Τι θα ντυθεις τις αποκριες? - Λεω να βαλω εντονο μακιγιαζ, ζαρτιερες, αθλητικη μπλουζα με κοκκινη και κιτρινη στο τσεπακι, και μια σφυριχτρα -Ε, και τι θα εισαι ντυμενος δηλαδη? - Πουτανα διαιτησια Το οποίο με τη σειρά του θυμίζει το δίστιχο: Η φάτσα σου αγόρι μου έχει μεγάλη πλάκα, Δώσ'τη μου τις απόκριες να κάνω τον μ@λ@κ@ 1
Δημοφιλής ανάρτηση HALF EVIL Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 - Ελένη, δε μου λες, αν κερδίζαμε στο Τζόκερ, τι θα έκανες ;;; - Νίκο μου, θα σου έπαιρνα τα μισά λεφτά και θα σε χώριζα να κάνω την ζωή μου... - Λοιπόν, κέρδισα 7,20 ευρω, ορίστε τα 3,60 ευρω σου,και άντε γαμήσου, Ελένη! 37
empire21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 -Πάω στο γυμναστήριο.. -Τι θα κάνεις μωρέ στο γυμναστήριο? -Πιλάτες.. -Καλά περίμενε, θα'ρθω κι εγώ.. -Εσύ τι θα κάνεις? -Μπιράτσα... 14
Superuser Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Γιεεε μου που πας;;; ΚΡΙΟΣ : Μάνα, θα παω για καπετάνιος στα καράβια. ΤΑΥΡΟΣ : Μάνα, δεν παω πουθενά για την ώρα! Να το σκεφτώ προσεκτικά και τα λέμε. ΔΙΔΥΜΟΙ : Μάνα, θα παμε στα καράβια με τα παιδιά!Γουστάρω! ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Μανούλα,φεύγω από το σπιτάκι μας θα παω στα καράβια που πηγαν ο πατέρας,ο παππούς κ ο προπαππους μου...!!! ΛΕΩΝ : Μάνα, θα παω στα κρουαζιερόπλοια. ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Μάνα, είναι καθαρά στα καράβια;;; ΖΥΓΟΣ : Μάνα, θα παω στα καράβια. Όχι δεν θα παω! Όχι θα παω! Να παω ρε Μάνα;;; ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Μάνα, γιατί ρωτάς;;; ΤΟΞΟΤΗΣ : Μάνα, όπου να ναι παω αρκεί να παω! ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μητερα, όλος ο καλός ο κόσμος στα καράβια πάει! ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Μάνα, όταν οι άλλοι πήγαιναν στα καράβια εγώ ερχόμουν. ΙΧΘΥΕΙΣ : Μάνα, που παω;;; 9
Socratis_g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 - Με απατάς? - Ποια εισαι? - Η Σούλα - Ελα βρε Σούλα μου, όχι.. 19
andreasl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Φόρος τιμής στα κεφτεδάκια του IKEA - Το ΙΚΕΑ είπε ότι από Δευτέρα θα φέρει κανονικά κεφτεδάκια... Και αυτό είναι... ΙΠΠΟΣΧΕΣΗ - Το ΙΚΕΑ έβγαλε καινούργιο κατΑΛΟΓΟ - Συνταγή για κιμά απο τα ΙΚΕΑ...Πρώτα βγάζουμε τη...σέλα!! - " Ένα άλογο !! Το Βασίλειο μου για ένα άλογο !!!! " - Ριχάρδος ο 3ος περιμένοντας σε ουρά στα #IKEA- Ο γητευτής των κεφτέδων - που σε όλα τα φαγάδικα για να παραγγείλετε σας φέρνουν κατ'αλογο, δεν σας προβλημάτισε ποτέ;- Όπως καταλαβαίνετε κορίτσια, μη περιμένετε τον πρίγκιπα πάνω σε άλογο. Πεζός θα έρθει. Τα φάγαμε όλα.- Έδωσα στο άλογο μου κεφτεδακι από τα ΙΚΕΑ και άφησε πάνω του λίγα λουλούδια....- Καλά στο 3ο ταμείο στα ΙΚΕΑ έχει μια γκόμενα...ΑΛΟΓΟ!- έφαγα κεφτεδάκια από ΙΚΕΑ και με πιάσαν αμέσως οι πόνυ- Ο γύρος αλόγου λέγεται carousel?- Κεφτεδάκια παχνί- Μια όμορφη κεφτέδα με 2 άλογα...- Ιπποσιτιζόμαστε- Σύμφωνα με ανακοίνωση της Φερράρι, από σήμερα το λογότυπο της εταιρείας θα είναι ένας κεφτές ΙΚΕΑ- Έκατσε μια μύγα στο κεφτεδακι μου κι έγινε αλογόμυγα- Με πόσα κεφτεδακια απο το ικεα φτιάχνω καρουζέλ;- Φήμες λένε ότι ο ΣΕΦ στα ΙΚΕΑ ήθελε το ένα τ'αλογο να είναι άσπρο, όπως τα όνειρα που έκανε παιδί...- Καταπληκτικά αυτά τα ΙΚΕΑ Føråda.- Τα ΙΚΕΑ τον δεκαπενταύγουστο θα σερβίρουν το Αλογάκι της Παναγίας- Aν τα κεφτεδάκια του ΙΚΕΑ έχουν κρέας αλόγου, ο σολωμός έχει κρέας ιππόκαμπου; 14
Δημοφιλής ανάρτηση ducatirulez Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=er8sWnhA2I8 33
Socratis_g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 - Λίγο άσχημα δε μυρίζει η βροχή; - Δεν ειναι η βροχή - Αφού άκουσα τη βροντή - Δεν ήταν βροντή 24
hackerW32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 αχαχα ποσο γάμησε αυτο με την ξανθια, με την πρωτη ευκαιρια το δοκιμάζω.
Socratis_g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 - Ταξί ταξί ! Πας πειραια? - Ναι - Καλό δρόμο τότε.. 10
Dementia89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Γράφει μία στάτους: "Τέρμα τα ψέματα,σε προκαλώ σε μάχη.... "της γράφω από κάτω: "Πίκατσου,διαλέγω εσένα" !Με έσβησε. Άν οι Anonymous θέλουν να καταρεύσει όλο το Δημόσιο...θα πρέπει να χακάρουν τη πασιέντζα! Πάω στη πυροσβεστική κ τους λέω...Φωτιά με φωτιάααααα....Φωτιά στο κορμί, φωτιά στη ψυχή, φωτιά στη καρδιά......Εεεεε ακόμα να στεγνώσω.. 6
DKNI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Xμ... Ναι... Επαγγελματικη βοηθεια ζητησες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις