Armored Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 - Πήγες στον γιατρό;; - Ναι.. - Και τι σου είπε ο ιατρός;; - 30 ΕΥΡΩ παρακαλώ… - Όχι ρε, τι είχες εννοώ… - 20 ΕΥΡΩ… - Ρε βλάκα, τι πρόβλημα είχες θέλω να μάθω!!! - Μου έλειπαν 10 ΕΥΡΩ …… - Θα μου κάτσεις; 2
LRoi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Διαφορές Άγγλου με Έλληνα κατά τη διάρκεια της εργασίας:Άγγλος: Σοβαρά; Απίστευτο! Εντυπωσιακό! Ελληνάρας: Πω πω, κουφάθηκα ρε πούστη! Άγγλος: Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζήτημα. Ελληνάρας: Στ' αρχίδια μου! Άγγλος: Μου αρέσουν οι προκλήσεις Ελληνάρας: Γαμώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή! Άγγλος: Δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο εγχείρημα. Ελληνάρας: Τι στο διάολο έχω να κάνω εγώ με αυτή την παπαριά! Άγγλος: Θα είναι δύσκολο να συντονίσουμε τις ενέργειές μας. Ελληνάρας: Να πάει να γαμηθεί και να το κάνει μόνος του ο καριόλης! Άγγλος: Δε γνωρίζει ο συνάδελφος το συγκεκριμένο πρόβλημα Ελληνάρας: Είναι εντελώς μαλάκας ! Άγγλος: Με συγχωρείτε Ελληνάρας: Εεεε! Εσύ! Άγγλος: Με συγχωρείτε! Κύριε! Ελληνάρας: Εεε! Εσύ! Ναι, ΕΣΥ ρε μαλάκα! Άγγλος: Ο προϊστάμενος δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ελληνάρας: Είστε όλοι άχρηστοι! Άγγλος: Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σε εξυπηρετήσω. Ελληνάρας: Δε γαμιέσαι λέω εγώ! Άγγλος: Επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές της. Ελληνάρας: Τι; Πήρε προαγωγή; Πόσους από το διοικητικό συμβούλιο έχει τσιμπουκώσει ρε πούστη μου! Άγγλος: Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα που σου έδωσα; Ελληνάρας: Τι τα έκανες ρε μαλάκα τα κωλόχαρτα; Άγγλος: Νομίζω πως η πρότασή σου είναι ανεφάρμοστη. Καλά , σκατά έχεις στο μυαλό σου; Άγγλος: Το νέο αίτημα του για αύξηση απορρίφθηκε. Ελληνάρας: Πάλι τα αρχίδια μου πήρε! Άγγλος: Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω ανέλιξη. Ελληνάρας: Θα πεθάνεις και ακόμα κλητήρας θα είσαι, άχρηστε! Άγγλος: Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες. Ελληνάρας: Μπουρδέλο έχουμε καταντήσει! 8
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 - Τι κάνεις εκεί ρε μαλάκα? - Προσπαθώ να ισιώσω το Π. - Γιατι προσπαθείς να ισιώσεις το Π? - Γιατι ίσιο Π, είναι χρυσός. 34
UpToDate_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Φτερνίστηκα μέσα στο Smart κι έκανε όπισθεν. 23
Antwni Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 δε θες... Πολύ καμμένο κλασσικά :P Μου τον εξήγησαν...
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 - Τι κάνεις εκεί ρε μαλάκα? - Προσπαθώ να ισιώσω το Π. - Γιατι προσπαθείς να ισιώσεις το Π? - Γιατι ίσιο Π, είναι χρυσός. 8
mary Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ουτε εγω δεν το καταλαβα,μια διευκρινηση? Ισιο π ειναι χρυσός = η σιωπή είναι χρυσός Αργησα και γω λιγο να το πιάσω.... αλλά το καταλαβα! 1
koularasss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ισιο π ειναι χρυσός = η σιωπή είναι χρυσός ειναι παροιμια δηλαδη,η σιωπη ειναι χρυσος?
mary Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ειναι παροιμια δηλαδη,η σιωπη ειναι χρυσος? Ειλικρινά δε ξέρω...
Antwni Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ειναι παροιμια δηλαδη,η σιωπη ειναι χρυσος? Παροιδυο είναι... 3
koularasss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Παροιδυο είναι... δεν ξες την λεξη παροιμια ε?? δεν πειραζει τωρα την εμαθες
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 -Μου είπε ότι δεν κάθομαι πότε να συζητήσω. -Και εσυ τι έκαν... που πας ρε μαλακα; 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις