GP7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Κι ένα καλό παλιό: -Χώρισα...-Έλα μωρέ, θα βρεις άλλη. -Έχω κάνει πολλά γι'αυτή τη σχέση. -Όπως.-Δεν έβαζα τζατζίκι στα πιτόγυρα. -Ω ρε φίλε, την αγαπάς ε;; 5
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ΕΠΕΙΔΗ δεν έβαζε τζατζίκι χώρισε, συνεχίστε. 6
traganeus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ΕΠΕΙΔΗ δεν έβαζε τζατζίκι χώρισε, συνεχίστε. Ποοοοοοο ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!!! χαχαχαχαχαχ
stavi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Κι ένα καλό παλιό: -Χώρισα... -Έλα μωρέ, θα βρεις άλλη. -Έχω κάνει πολλά γι'αυτή τη σχέση. -Όπως. -Δεν έβαζα τζατζίκι στα πιτόγυρα. -Ω ρε φίλε, την αγαπάς ε;; έκανα πολλά γι'άυτή τη σχέση.... είχα να κλάσω 5 μήνες. . . 2
hackerW32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 κατσε, τωρα αυτο ποιος απο τους δυο το λεει; 2
Sellers Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ΕΠΕΙΔΗ δεν έβαζε τζατζίκι χώρισε, συνεχίστε. Τι εννοείς? Κάποιος να μου το εξηγήσει. 2
stavi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 κατσε, τωρα αυτο ποιος απο τους δυο το λεει; αυτός που λέει ρε παιδί μου έκανα πολλές θυσίες γι'αυτή τη σχέση, κρατούσα μια κλανιά 5 μήνες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τι εννοείς? Κάποιος να μου το εξηγήσει. Ευχαριστώ ρε. Ξέρω ότι για μένα το κάνεις.
stavi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 άντε μια βδομάδα, να είμαστε και ρεαλιστές Τι εννοείς? Κάποιος να μου το εξηγήσει. ρε παιδί μου, τη χώρισε γιατί καταπιεζόταν μέσα σ'αυτη τη σχέση... δεν μπορούσε να φάει τζατζίκι
Superuser Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 πωωω!! Τι δεν καταλαβαίνετε;;α; Ο εωσφόρος έβαλε μια παρένθεση στο ανεκδοτο εννοώντας ότι οι γυναίκες προσπαθούν να αλλάξουν τους άντρες... Και όταν το καταφέρουν τους έχουν βαρεθεί γιατί κάνουν ότι λένε ή αυτό που έφτιαξαν δεν τους αρέσει πλέον... Διαβαζω ρε φιλε για να μπορω μεθαυριο να βγαλω χρηματα! -μπραβο ρε μεγαλε. Τι διαβαζεις; -Επαναληψη στα καλαντα.. 4
stavi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 πωωω!! Τι δεν καταλαβαίνετε;;α; Ο εωσφόρος έβαλε μια παρένθεση στο ανεκδοτο εννοώντας ότι οι γυναίκες προσπαθούν να αλλάξουν τους άντρες... Και όταν το καταφέρουν τους έχουν βαρεθεί γιατί κάνουν ότι λένε ή αυτό που έφτιαξαν δεν τους αρέσει πλέον... πονάει πάντα η πρώτη φορά... καμιά φορά πονάει για πάντα 1
GeorgefelKar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Το μεικ απ ,τα εξτενσιον, και τα ενισχυμένα σουτιέν, αλλάζουν τόσο πολύ τον άνθρωπο που μπορεί να κοιμηθείς με την Barbie και να ξυπνήσεις με τον Μπάμπη. Oταν βγαινω απο σουπερ μαρκετ χωρις να παρω τιποτα μεχρι κι εγω υποψιαζομαι οτι εκλεψα κατι... 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις