BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 - Από πού μας καλείτε; - Από τηλέφωνο. - Πολλά χαιρετίσματα στην όμορφη Λέφωνο..... 1
Swimmer21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Επιτελους 2 σελιδες καλα ανεκδοτα, μετα απο καιρο..
l.t.drakops Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 -Θέλω να χωρίσουμε! -Είμαι έγκυος!!! -Νίκο άσε τις μαλακίες!! --------------------;----------- Οχι πως είναι βρώμικο το σπίτι μου , αλλά νομίζω πως κάπου πήρε το μάτι μου μια κατσαρίδα με τσεμπέρι να σφουγγαρίζει ... :Ρ -------------------------------- Βγαινει ενα αγορι απ το μπανιο και τον ρωταει η μανα του: "Γιατι αργησες;" Και απανταει ο γιος: "Ασε μανα, παιχτηκε μαλακία" ------------++++++++++++---++ Ξυπνάει ένας τύπος το πρωί.Κοιτάει το ρολόι 7:07.Δε δίνει σημασία.Κατεβαίνει να φτίαξει πρωινό βλέπει 7 φέτες ψωμί 7 φέτες ζαμπόν 7 φέτες κασέρι.''Περίεργο''.Σκέφτεται.Πάει να φύγει για το γραφείο το αμάξι παίρνει μπρος με την 7η! Σταματάει σε 7 φανάρια. Παρκάρει στην 7η θέση πάρκινγκ, καλεί το ασανσέρ που είναι στον 7ο, μέσα υπάρχουν 7 άνθρωποι, μέσα στο γραφείο του βλέπει πάνω στο γραφείο 7 φακέλους από 7 υποθέσεις. Κοιτάει το ημερολόγιο 7 του μήνα. ''Πολύ 7'',σκέφτεται.Σχολάει στις 7 το απόγευμα,παράκαμψη λόγω έργων από την 7η οδό.7 στενά πιο κάτω βλέπει μπροστά του τον ιππόδρομο.Κοιτάει και βλέπει σε μια τεραστία επιγραφή: 7η ΗΜΕΡΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ 7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ 7ος ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ: Όνομα αλόγου: ΕΦΤΑΡΗΣ Το βλέπει ο τύπος τρελαίνεται.Λέει ''Αυτό είναι όλη μέρα με το 7 σημαδιακό είναι να παίξω''.Πάει παίζει ότι έχει και δεν έχει στον ΕΦΤΑΡΗ. Ε και βγήκε 7ος.. 12
GeorgefelKar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δεν μπορούν οι Anonymous να χακάρουν την πασιέντζα των Windows να καταρρεύσει όλο το δημόσιο;;;; ----------------------------------------------------- Θα γινόμουν τρομοκράτης αλλά είμαι πολύ όμορφος για να φοράω κουκούλα. ---------------------------------------------------- Ο ορισμός του bad timing είναι το χέσιμο μετά το μπάνιο. 12
stavi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 θελω να χωρισουμε!! -Ειμαι εγκυος..:S -Νικο ασε τις μ@λ@κιες.. 4
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 2 post παραπάνω Κι όχι τίποτα, έχεις κάνει και Like στο συγκεκριμένο ποστ!!! Κοπελιά ξέρεις τι καφε πίνουν η παρθένες??-Ιδεα δεν εχω!!-Το ηξερα.. 4
PavelX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Για κατοικίδιο έχω ένα μεγάλο τζιτζίκι και το φωνάζω ουρανό.Sky ο τζίτζικας. 13
original89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δύο παππούδες με αλτσχάιμερ στην παραλία...-Πάω να πάρω παγωτό.-Πάρε και σε 'μένα.-Πως; Θα το ξεχάσω.-Να το λες από μέσα σου.-Ωραία, τι θες;-Κρέμα φράουλα.Ξεκινάει ο παππούς και αρχίζει...-Κρέμα φράουλα, κρέμα φράουλα, κρέμα φράουλα... Αφού έχει απομακρυνθεί λίγο, του φωνάζει ο άλλος.-Βάλε και σιρόπι!-Κρέμα φράουλα σιρόπι, κρέμα φράουλα σιρόπι...-Και λίγο σαντυγί!-Κρέμα φράουλα σιρόπι σαντυγί, κρέμα φράουλα σιρόπισαντυγί...Μετά από κανένα μισάωρο, σκάει οπαππούς με δύο τυρόπιτες στο χέρι.-Τι είν' αυτό;-Η τυρόπιτα που ζήτησες.-Και η κόκα κόλα που σου είπα; 10
άδικος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 περιεργο δεν το ειδα το συγκεκριμενο Πως να δεις με τη μαλλούρα & τα κατσούλια μπροστά 4
~mxls~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Οχι σκουπιδια. Οχι πλαστικα. Οχι χοντρες με brazil σε θαλασσες και ακτες.. 6
linkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 edit: το εβγαλα το gif γιατι μας την ειπε ο Χακερω και στον Χακερω δεν φερνουν αντιρρησεις. 2
hackerW32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 σύμπτωση.... δεν ηταν 123 4567 downloaddsds.gif τι εγινε, συγχονευση τον τοπικ; μας βαρεσε η οικονομική κριση και εδο;
linkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 δεν ηταν 123 4567 τι εγινε, συγχονευση τον τοπικ; μας βαρεσε η οικονομική κριση και εδο; Συγνωμη τεραστιε, δεν θα ξαναγινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις