status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Προσέγγιση Εβραίου παιδόφιλου: "Αγοράκι, να σου πουλήσω μια καραμελίτσα?" 13
madtaz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ήταν μια γυναίκα η οποία είχε ένα πρόβλημα με το μ*** της. Μύριζε κρεμμυδίλα. Όποτε πήγαινε να κάνει κάτι πάντα έμενε στα κρύα του λουτρού γιατί οι άντρες έφευγαν. Έτσι λοιπόν αποφασίζει να πει το μεγάλο πρόβλημά της σ έναν φίλο της. Αφού του τα διηγείται όλα της λέει ο φίλος της: "Μην ανησυχείς κοπέλα μου εγώ έχω την λύση". "Έχω έναν γνωστό ο οποίος έχει μεγάλο πρόβλημα με την οσμή του", "Για λέγε, για λέγε" του κάνει η κοπέλα "να λέει δεν μπορεί να μυρίσει καθόλου κι έτσι θα το ευχαριστηθείτε και οι δυο". Την επόμενη μέρα λοιπόν συναντιούνται πάνε για καφέ και μετά της λέει ο άντρας "πάμε σ ένα ξενοδοχείο?" "ναι" του απαντάει αυτή. Πάνε λοιπόν στο ξενοδοχείο αρχίζουν τις διαδικασίες και την στιγμή εκείνη φτάνει ο άντρας στο μ*** της. "Πω πω" κάνει ο άντρας; "Tι έγινε ;" του κάνει αυτή : "Κρεμμυδίλα" " Μα πως!" του λέει αυτή "εσύ δεν μπορείς να μυρίσεις, πως το κατάλαβες;" "Δάκρυσαν τα μάτια μου".... 17
GeorgefelKar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 -Τίνος είσαι εσύ και λες ότι έχεις υπαρξιακά προβλήματα; -Του μπι ορ νοτ του μπι... ------------------------------- -Τίνος είσαι εσύ και μας το παίζεις υπερπαραγωγή; -Του ...ματσ! 3
mak3don Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μπαινει μια ξανθια μ...αρα στο καφε κ λεει στον μαυρο μπαρμαν με προστυχο υφος..... -Αγαπη .....!!! -Ωπα σκεφτεται ο μαυρος μας εκατσε λαχειο... -Φεγε δυο μπυγες..... 10
giorgarello Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 -Τίνος είσαι εσύ και μας το παίζεις υπερπαραγωγή; -Του ...ματσ! Του γκουντ του μπη τρου. Δε σε χαλασε.
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 πιανου εισαι εσυ και τρως τοσο πολυ; του ιτ μπράβο, είδες τι εκανες τωρα με αυτα που βαζεις; 4
GeorgefelKar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αφού είχε πιάσει ιστούς το τόπικ ! Άντε σκεφτόμαστε όχι μόνο μπάνια. -Τίνος είσαι και μας το παίζεις άρχοντας της μουσικής; -Του μπερλέκι. - Οι γυναίκες είναι μάγισσες -Τι εννοείσ??- Σηκώνουν πράγματα χωρίσ καν να τα ακουμπήσουν 5
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 - Τίνος είσαι εσύ και μας το παίζεις Νάντια Κομανέτσι; - Του μπα. 3
linkin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 - Tινος εισαι εσυ και μας πας το παιζεις μπαλαδορος? - Του ρε. 4
chill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 -τίνος είσαι συ και μας το παίζεις ράπερ; -του πακ. 3
pinwkolwnies Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 “Παράγινε το κακό με τα τούρκικα…! Ακούω Βολταρέν Εμουλτζέλ και σκέφτομαι κόρη σουλτάνου…” - Φιλαρακι, οι ξαπλωστρες ειναι δωρεαν?? - Ναι..Αν παρεις καφε.. - Ωραια..Την καφε θα παρω! Ήθελα να ξέρα ποιος μαλακας βάζει βιταμίνες στο σπανάκι στο καρότο και στις φακές και δεν βάζει στα παγωτά τα σουβλάκια και τις μπύρες….. Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι το τυρί του τοστ είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το ψωμί, μόνο και μόνο για να γίνεται η τοστιέρα κώλος! Γραφεί η άλλη: “Χρονιά πολλά να τα εκατοστύσεις” Ή αγράμματη ή αγάμητη θα είναι… Είμαστε και εμείς που τα έχουμε όλα…ομορφιά, ευτυχία,εξυπνάδα, γκόμενους…παραισθήσεις..!! Δεν υπάρχει καμία ταινία τρόμου που να ξεπερνά το feeling του να αγγίζεις την τσέπη σου και να μην αισθάνεσαι το κινητό σου… Δηλαδή δε μπορούσε η φύση να με κάνει αλλεργικό στον γύρο αντί στη γύρη;θα ήμουν καμιά 50αριά κιλά λιγότερο αλλεργικός. Το ωροσκόπιο σας για σήμερα: Eπαγγελματικά: Τα άστρα σας χαμογελούν! Eρωτικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!! Oικονομικά: Τα άστρα έχουν γαμηθεί στο γέλιο !!!…. Πάει ο άλλος και βάζει κοτσαδόρο στο Smart, τι θα τραβήξεις παλλικάρι μου ? το καροτσάκι του super market ?!?!? Δεν υπάρχουν φωτογραφιες απο τα παιδικά χρόνια της Ζωζώς. Υπάρχουν όμως τοιχογραφίες. Άντρα που ξεχωρίζει το σομόν από το ροζ να τον φοβάστε. “Πουλόβερ:Ένα ένδυμα που φοράνε τα παιδιά όταν κρυώνει η μητέρα τους…” Οταν προλαβαίνω το μπρίκι με τον ελληνικό 1” πριν χυθεί,νιώθω λες και απενεργοποίησα εκρηκτικό μηχανισμό σε χολυγουντιανή παραγωγή! -Έλα γιαγιά, μήπως μπορείς να ξεματιάσεις έναν φίλο μου?? -Ναι παιδί μου, πως τον λένε? -Ρούτερ!!! -Τι να βαλω σημερα??? -Ετσι οπως εισαι,τα κλαματα!!! Καθηγήτρια στο Τέξας έκανε σεξ με ΠΕΝΤΕ 17χρονους !!! Άει στο διάολο… εμάς μόνο στον πίνακα μας σηκώνανε !!! 12
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τίνος εισαι και βλέπεις συνέχεια ANT1; του μαλακισατε το θεμα... αφιερωμένο
Superuser Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 -Τίνος είσαι σύ και μας γράφεις συνέχεια ανέκδοτα; -του φαν' *δικό μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις