hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Έχουμε σε ένα δωμάτιο ένα κομμάτι σίδερο και ένα κομμάτι ατσάλι.Πως θα ξεχωρίσουμε ποιό είναι ποιό χωρίς κανένα εργαλείο ή μηχάνημα; Είναι απλό.Θα βάλουμε στο δωμάτιο μία μύγα και ένα κουνούπι.Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.. Tι ειναι ,κανα τραγουδι;
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 δεν το εχω ακουσει ποτε, παροιμία; τι διάολο ειναι;
linkin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 δεν το εχω ακουσει ποτε, παροιμία; τι διάολο ειναι; Ποιημα. 1
parsifal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Λίιιιιγο πιο σεμνά κύριοι, μας διαβάζουν και παιδάκια... 2
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 δλδ κατι τετοιο;Έλουσες το χερακι σουκαι όμορφα μυρίζειλεβάντα μήλο γιασεμίκι ο ποπός σου αναυλίζειΝα 'ταν ο στύλος μου τρακτέρκαι το κορμί σου φρέζανα οργώναμε την άσφαλτοσαν Subaru Impreza 7
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Χακερω ετσι και βγεις με μπερεδακι και κασκολ να απαγγείλεις ποίηση ουρα θα κανουν τα γκομενακια, κοιτα μονο μην πεις κανενα ανεκδοτο. 6
BritGreek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Πάνε 2 Έλληνες στη Ρωσία διακοπές και έβλεπαν τ' αξιοθέατα. Σε κάποια φάση πείνασαν. "Πάμε λέει ο ένας σε ένα εστιατόριο να φάμε. Άστο πάνω μου γιατί ξέρω Ρώσικα".Μπαίνουν στο εστιατόριο και λέει αυτός που ήξερε Ρώσικα:- Ε σερβιτορόφσκι, καλησπερόφσκι.Πάει ο σερβιτόρος εκεί και του λέει ο Έλληνας:-Θα θέλαμε 2 μπριζολόφσκι 2 πατατόφσκι 2 μπυρόφσκι, κάργα ψωμόφσκι και μια σαλατόφκσι.Φεύγει ο σερβιτόρος και σε 20 λεπτά επιστρέφει με ακριβώς ό,τι του είχε παραγγείλει ο Έλληνας.Ο άλλος έμεινε άγαλμα και αυτός που έδωσε την παραγγελία λεει "δεν ήταν κάτι δύσκολο".Σκύβει τότε ο σερβιτόρος στο αυτί του Έλληνα που κόμπιαζε για τα Ρωσικα του και του λέει χαμογελαστά... -Αν δεν ήμουν εγώ Έλληνας, θα τρώγατε @ρχιδόφσκι... (από fb) 8
άδικος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Να 'ταν ο στύλος μου τρακτέρ και το κορμί σου φρέζα να οργώναμε την άσφαλτο σαν Subaru Impreza φρέζα;; Μήπως εννοείς πρέζα; 1
panosno1com Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Χακερω ετσι και βγεις με μπερεδακι και κασκολ να απαγγείλεις ποίηση ουρα θα κανουν τα γκομενακια, κοιτα μονο μην πεις κανενα ανεκδοτο. και παλι το ιδιο* θα κανουν αμα τα πει με αστειο τροπο *απ το γελιο αυτη τη φορα !
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Από ανάρτηση στο f***book: Είναι ένας τύπος σε φωτογραφία που φοράει μπλουζάκι με τη φράση: There is a name for people without beards: Women. Και απαντάει η τύπισσα στα σχόλια: Of course women have beards, they 're just hanging from their bottom lips. Τάπα... 3
Gtr34 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ο καπετάνιος Ντιέγκο Μοντόγια Γκαρσία του πλοίου “Γρανάδα” της περίφημης Ισπανικής αρμάδας κάπνιζε την πίπα του στο κατάστρωμα όταν ο πρώτος ήρθε τρέχοντας και του είπε:- Καπετάνιο, εχθρικό πλοίο στον ορίζοντα! Με ψυχραιμία γύρισε στον πρώτο και του είπε:- Φέρε μου το κόκκινο πουκάμισο.Ο πρώτος έτρεξε, το έφερε και ο καπετάνιος το φόρεσε. Μια άγρια μάχη ξέσπασε σε λίγο και το πλοίο “Γρανάδα” νίκησε. Μετά την μάχη, ο πρώτος ρώτησε τον καπετάνιο:- Καπετάνιο, γιατί φόρεσες το κόκκινο πουκάμισο πριν την μάχη; Κι ο καπετάνιος γενναία απάντησε:- Αν τυχόν πληγωνόμουν στην μάχη, οι άντρες δεν θα με έβλεπαν να αιμορραγώ και δεν θα αποθαρρύνονταν. Και ο πρώτος θαύμασε τον γενναίο και σοφό καπετάνιο. Μόλις τότε ένας άλλος ναύτης έτρεξε στον καπετάνιο και του φώναξε:- Καπετάνιο!, υπάρχουν είκοσι εχθρικά πλοία στον ορίζοντα! κι o καπετάνιος γυρίζει και λέει στον πρώτο:- Φέρε μου το καφέ παντελόνι!!!!!! 5
άδικος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 - Καπετάνιο, εχθρικό πλοίο στον ορίζοντα! Θυμίζει αλμπανό 1
SOADNICK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Η ίδια ξανθιά, το βράδυ πάει στο σουβλατζίδικο: - Θα ήθελα ένα σουβλάκι πίτα παρακαλώ! - Με καλαμάκι; - Α, τα βγάλατε και σε χυμούς; Σωστη! Σουβλακι/Καλαμακι/Πιτα Βρειτε τι ειναι το καθενα Απαντησεις: Σουβλακι: Καλαμακι: Πιτα: 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αμάν πια.. Ούτε η εκδοχή των Σαλονικιών είναι σωστή ούτε των Αθηναίων. Σουβλάκι είναι η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥΒΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΕΑΣ ΑΠΑΝΩ.- Ελληνικά δεν ξέρετε; Εκτός και εάν το Πάσχα, στην βόρεια Ελλάδα, τρώνε σούβλα και όχι σουβλιστό κρέας. Πώς στην ευχή οι μισοί Έλληνες το θεωρούν σωστό και κοροϊδεύουν τους άλλους μισούς, δεν μπορώ να καταλάβω. Καλαμάκι είναι ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΜΙ.- Ελληνικά ούτε εσείς; Εάν κάποιοι χρησιμοποιούν μικρά καλάμια για να ψήνουν κρέας... γούστο τους. Και πίτα είναι αυτή: Επειδή και οι δύο ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ έγιναν για διευκόλυνση, ας σταματήσουν και οι μεν και οι δε κάγκουρες/μπάμπουρες/σβούροι να αυνανίζονται νοητικώς και πρακτικώς με το μόνο θέμα που ξέρουν δύο επιχειρήματα να πουν (πλην ποδοσφαίρου). Merci.
Προτεινόμενες αναρτήσεις