Superuser Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μπύρα Vs Γυναίκα -Η μπύρα είναι πάντα υγρή. Η γυναίκα όχι... 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα είναι χάλια όταν είναι ζεστή... 1 πόντος για τη γυναίκα -Μια κρύα μπύρα σε ευχαριστεί μία κρύα γυναίκα όχι... 1 πόντος για τη μπύρα -Για τη μπύρα πληρώνεις φόρο.. 1 πόντος για. τη γυναίκα -Αν πιεις δεύτερη μπύρα, η πρώτη δεν θα θυμώσει. 1 πόντος για τη μπύρα -Για τη μπύρα είσαι σίγουρος πως είσαι ο πρώτος που την ανοίγει. 1 πόντος για τη μπύρα -Με την μπύρα δεν μπορείς να κάνεις σεξ. 1 πόντος για την γυναίκα -Αν ταρακουνήσεις την μπύρα μετά από λίγο θα καλμάρει μόνη της. 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα ξέρεις ακριβώς πόσο κοστίζει. 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα δεν έχει μαμά. 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα δεν θα σου ζητήσει να την αγκαλιάσεις όταν τελειώσει. 1 πόντος για τη μπύρα Μπύρα Vs Γυναίκα 8-3 Αν είσαι γυναίκα και θύμωσες που το διάβασες, να ξέρεις πως η μπύρα δεν θυμώνει ποτέ!! 1 πόντος για τη μπύρα.... 8
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δύο φίλοι κάθονται και πίνουν μπύρες-Τάκη, έχεις εφημερίδα;-Που ζεις βρε Μήτσο; Πάρε το ipad μου και κάνε τη δουλειά σου...Τάκης: Η άτιμη η μύγα ούτε που κατάλαβε από που της ήρθε -Μωρό μου θές το κορμι σου να κολλάει, να νοιώθεις καυτές ανάσες και ιδρώτα;-Αχ ναι μωρό μου...-Ωραία, σήμερα δεν θα μπορέσω να σε πάρω απο την δουλειά, θα πας με το λεωφορείο σπίτι. -Θέλω να χωρίσουμε. Δεν πάει άλλο, διαφωνούμε σε όλα-Μα δεν τα είχαμε ποτέ-Να το πάλι.. 16
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ένα δικό μου... Λόγο κρίσης δεν πάμε playhouse, παίρνουμε τα επιτραπέζια από το supermarket. Παίζουμε νερό 1
Coddoc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αφού λέμε και δικά μας..... Πως λέγεται αυτός που έχει σημαδεμένο πέος; Σκαρπούτσος. 4
Antwni Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μόνο ο hackerw επιτρέπεται να λέει δικά του. 6
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μπαίνω στο ασανσέρ κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω ''Εσύ αγόρι μου θα πας πολύ ψηλά'' και πατάω τον έκτο. 20
DhZou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τι κοινό έχουν ένας ορειβάτης κι ένας που του παίρνει πίπα μια γρια; Και οι δύο ακολουθούν τον ίδιο κανόνα: ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΤΩ! 10
Superuser Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Φέυγει η γιαγιά μου να πάει σε μνημόσυνο Τρέχω στην πόρτα κ της φωνάζω.. -Να είσαι σπίτι πριν τις 12 κ πρόσεχε μην σου ρίξουν τίποτα ναρκωτικά στα κόλυβα... Την αιφνιδιασα!!! 14
Tzimmys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 -Γιατί σκότωσες τη γυναικά σου, μετά από 30 χρόνια γάμου ?-Από τεμπελιά-Δηλαδή ?-Να, άντε σήμερα......άντε αύριο..... 11
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 -΄Ελα που είσαι;-Σπίτι!-Μπορείς να μιλήσεις;-Από 2 χρονών! Λιγα ειναι τα ζωα που δεν κρυωνουν ποτε ..ο πιγκουινος,η φωκια, και η γκομενα του καγκουρα που φοραει σορτσακι πανω στο στρογγυλοφαναρο στους -2°c!!!!!!! 7
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δύο φίλοι συζητούν σχετικά με τις επαγγελματικές τους επιλογές- Και γιατί αποφάσισες να γίνεις φυσικοθεραπευτής;- Γιατί όλες οι καλές γκόμενες είναι ... πιασμένες 6
άδικος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 -Αγγλικά ξέρεις;-Άπταιστα!!-Τι σημαίνει president;-Πρόεδρος..-Και resident;-ρόεδρος.... 15
viper2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Watching audition after a successful blind date. Well you know what to do murder her first?
koularasss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ωραιος καιρός....Το πρωί θες ομπρελα,το μεσημέρι αντηλιακό,το απογευμα μπουφαν και το βραδυ ψυχίατρο.!!! 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις