Jenkins Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Οταν ο Χριστός περπάτησε στη θάλασσα, ο Τσακ Νόρρις κολύμπησε στην άσφαλτο... Ο τσάκ Νόρρις φίλησε το χείλος του γκρεμού! Ο Τσάκ Νόρρις έκανε μασάζ στη μέση μέση του δρόμου! Ο Τσάκ Νόρρις νίκησε τον ήλιο σε staring contest... Ο Τσακ Νόρις έχει κάνει rafting στο ποτάμι του Θεοδωράκη 3
marduc812 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Βρε Μπάμπη,αυτός ο μαιντανός που μου 'φερες έχει μυρμήγκια πάνω και παίζουν μπάλα!- Ε δεν μου είπες να σου φέρω ένα ματσάκι μαιντανό; 5
slevinkelevra Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Βρε Μπάμπη,αυτός ο μαιντανός που μου 'φερες έχει μυρμήγκια πάνω και παίζουν μπάλα! - Ε δεν μου είπες να σου φέρω ένα ματσάκι μαιντανό; OK λοιπον 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Γίαννης:-Ειμαι 64 χρόνια παντρεμένος και είμαι μόλις 30 χρονών. Μιχάλης:-E? Πως γίνεται αυτό ρε φίλε? Γίαννης:-Πριτς! Μιχάλης:-Δηλάδή ? Γίαννης:-Ε καλά ...Δε το ξερες . Μιχάλης:-Τι να ξερα? Γίαννης:-Πριτς Μιχάλης:-Τι πριτς και πριτς? Γίαννης:-Εχω σύνδρομο πριτς.Πριτς? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2014 από BLuE_PaNtHeR
Antwni Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Γίαννης:-Ειμαι 64 χρόνια παντρεμένος και είμαι μόλις 30 χρονών. Μιχάλης:-E? Πως γίνεται αυτό ρε φίλε? Γίαννης:-Πριτς! Μιχάλης:-Δηλάδή ? Γίαννης:-Ε καλά ...Δε το ξερες . Μιχάλης:-Τι να ξερα? Γίαννης:-Πριτς Μιχάλης:-Τι πριτς και πριτς? Γίαννης:-Εχω σύνδρομο πριτς.Πριτς? 1
marduc812 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Οδοντίατρος και ασθενής :-Άνοιξε το στόμα σου.-Έγινε γιατρέ....-Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....-Γιατι γελάς γιατρέ?-Εχεις πολύ πλακα..!! 14
Basiliseven Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σε ένα εκλογικό κέντρο κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων,βρήκαν ένα σε πολύ χάλια κατάστατη κανείς δεν κατάλαβε τι είχε πάνω και θα το βγάζαν άκυρο. Ένας που κατάλαβε απο βαρεμάρα πρότεινε Άν μαντέψετε τι ψηφοδέλτιο είναι θα σας δώσω σε όλους απο 50ευρώ αλλά άν μαντέψετε λάθος θα μου δώσετε ο καθένας απο 50 ευρώ αλλά έχεται μόνο μια ευκαιρία Το σκέφτηκαν οι υπόλοιποι συμφώνησαν.Βασάνισαν το μυαλό τους επι πολύ ώρα και στο τέλος είπαν -Ας το πάρει το ποτάμι 5
Flexeril Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σε ένα εκλογικό κέντρο κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων,βρήκαν ένα σε πολύ χάλια κατάστατη κανείς δεν κατάλαβε τι είχε πάνω και θα το βγάζαν άκυρο. Ένας που κατάλαβε απο βαρεμάρα πρότεινε Άν μαντέψετε τι ψηφοδέλτιο είναι θα σας δώσω σε όλους απο 50ευρώ αλλά άν μαντέψετε λάθος θα μου δώσετε ο καθένας απο 50 ευρώ αλλά έχεται μόνο μια ευκαιρία Το σκέφτηκαν οι υπόλοιποι συμφώνησαν.Βασάνισαν το μυαλό τους επι πολύ ώρα και στο τέλος είπαν -Ας το πάρει το ποτάμι Άξιο το αβατάρι σου! 2
Basiliseven Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το αβατάρι σου. Άξιο το αβατάρι σου! Αυτό με το αβατάρ μου το έχεις ξανά πεί αλλά δεν το έπιασα ακόμα για εξήγα
Antwni Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αυτό με το αβατάρ μου το έχεις ξανά πεί αλλά δεν το έπιασα ακόμα για εξήγα fp
koulislefkada Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 -Γεια σου . Είμαι ημίγυμνη...-Γειά σου Μίγυμνη!!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις