hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πως λεγονται τα πατατακια που ειχαν μαλλια και τους πεσανε...? κα-Raffles 21
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 "Θα είναι σαν να παίζει αλλά δε θα παίζει" Παΐσιος για τον Γκέκα 5
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Τι έκανε το αρνάκι στον λύκο όταν του ζήτησε να παίξουνε μαζί;Αρνίθηκε.. :| 4
slevinkelevra Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δωστε μου 2 λεπτα να αρχισω να τρεχω -Τι κανεις ρε εκει? Γιατι ριχνεις βοτκα στα μακαρονια? -Τα σουρωνω... Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο [spoiler] 5
Basiliseven Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Θα συνδράμω στην προσπάθεια και εγώ για ένα πιο δροσερό καλοκαίρι (δικά μου ξέρω Einstein) { -Πού είσασταν ανάμεσα στις 3 και στις 5; -Στίς 4 -Είδα δυο φασιανούς να κάνουν τρελίτσες -Τι κάναν δηλαδή; -φασιανόντουσαν } -Ρα μαλάκα γιατί έχεις τόσα κόκαλα σπίτι σου; -Έχω οστεοπόρωση Πέφτει ένας τυπάς πάνω σε μια κοπέλα Αυτος:Συγνώμη δεν το ηθέλα Αυτή:Δεν πειράζει Αυτός:Μπορείς να μου δώσεις το ονομά σου; Αυτή:Μαίρη Αυτος:Πωωωω δεν κανεις πλάκα αλήθεια σε λένε Μαίρη;;;; Μαίρη:Γιατί χάρηκες τόσο φίλε Αυτός:Μου αρέσει να γνωρίζω καινούργια Μαίρη 21
hackerW32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δωστε μου 2 λεπτα να αρχισω να τρεχω -Τι κανεις ρε εκει? Γιατι ριχνεις βοτκα στα μακαρονια? -Τα σουρωνω... Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο Οχι στο προσωπο fun fact 1, τα μακαρονια γινονται και με βοτκα fun fact 2, ξαναγραψε το spoiler, καποια ειναι με μικρα και καποια με μεγαλα
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 -Μωράκι μου,τι σου θυμίζω όταν με βλέπεις;- Να μην ανακατεύω τα ποτά όταν βγαίνω... 7
DhZou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ο Μαχαιρίτσας στο γιατρό:- Γιατρέ, τι έδειξαν οι εξετάσεις;- Λαυρέντη μου, έχεις μεγάλη έλλειψη σε βιταμίνες, ειδικά το σύμπλεγμα B και τη C.- Γιατρέ πες μου με το χέρι στην καρδιά................ΠΟΣΟ C ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ; 18
Δημοφιλής ανάρτηση alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πως λέγεται ο καφές που νιώθει αληθινός; φιλτρού ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΕ!!!! 38
hackerW32 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 - Τι προφυλακτικά είν αυτα που μου πουλήσατε; Δεν καλύπτουν ούτε μέχρι την μέση το πέος μου..- Είναι καλοκαιρινή έκδοση κύριε. Condom άνικο! 17
Δημοφιλής ανάρτηση HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 - Μπαμπά, τι θα κάνουμε αν κερδίσουμε το Τζόκερ;- Las Vegas, Dom Perignon και γυναίκες....- Αν δεν το κερδίσουμε;- Χωριό, τσίπουρο και τη μάνα σου....- Γιατί έχασες όλα σου τα μαλλιά;- Από αγωνία.- Αγωνία; Γιατί;- Μήπως χάσω τα μαλλιά μου!!-Ονειρεύτηκα παστίτσιο.-Μωρό μου, πάω να το δω στον ονειροκρίτη τι σημαίνει.-Δεν πας καλύτερα στον Τσελεμεντέ να δεις πως γίνεται;- Μου φέρνετε παρακαλώ μια κόκα κόλα;- Δεν δουλεύω εδώ κύριε, πελάτης είμαι!!- Και δηλαδή θα σου πέσει ο κώλος αν μου φέρεις μια κόκα κόλα;- Μία μπύρα.- Βαρέλι;- Ναι μωρέ, φέρτο..-Μη σπρώχνεις ρε μαλάκαααααααα...-Πως μιλάς έτσι ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ...????????????-Ποιος να ´σαι μωρέ μαλάκα 6 ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ το πρωί μες στο λεωφορείο??-Έχει ωραίο φαγητό στο Δρομοκαΐτειο;-Δεν τρελαίνομαι -Θέλω να χωρίσουμε-Γιατί?-Γιατί με υποτιμάς.-Εγώ, μωρή άχρηστη?-Καλωσήρθες στην πιο καυτή ερωτική γραμμή... πες μου ό,τι θες, ρώτα με ό,τι θες...- Πιστεύεις ότι ο Μουρίνιο έκανε λάθος που έφυγε από τη Ρεάλ;-Πάω εκκλησία κάθε Κυριακή-Γιατί, έχεις βγάλει διαρκείας?-Γιατρέ πονάω στη μέση.-Κάνε στην άκρη- Μωρό μου θα με βγάλεις απόψε έξω ?- Όχι . Kάν' τα στο μπαλκόνι ....– Γκαρσόν, ο καφές δεν ήταν και πολύ ωραίος.– Μέτριο μου ζήτησες.... -" Γιατί άργησες πρίγκιπά μου;" - " Γιατί έκανα στάση να χέσει το άλογο"... 41
Προτεινόμενες αναρτήσεις