.::NikoS::. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Κι εγώ έσπαγα το κεφάλι μου να βρω ποιος ήταν αυτός ο Χαμήλ Μπατάρ που με καλούσε συνέχεια 3
Kenny McCormick Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Virus ήταν που εμφανιζόταν ως επαφή μάλιστα ήταν ρυθμισμένη ώστε σε καλούσε μόλις η στάθμη της μπαταρίας έπεφτε στο 20% και αν απαντούσες χρεωνόσουν.
tsioudiver Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 -Φίλε θα ήθελες να ζήσεις για πάντα; -Τι εννοείς; -Εις τους αιώνες των αιώνων i mean. 9
ougxar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 -Κάποιος από εσάς.. -Φέρε κ 2 τζατζίκια -Σήμερα θα... -Και 3 κεφτεδάκια -Με προδ.. -Και 4 πατάτες να βρίσκονται -ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΡΕ ΙΟΥΔΑ; 16
kalogeros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ετσι οπως το διαβαζα μου ηρθε αυτο Βγήκε ο CEO της Apple και δήλωσε ότι είναι gay. Λίγο αργότερα βγήκε ο CEO της samsung και δήλωσε ότι είναι ο Γκουσγκουνης Εμένα πάλι μου ήρθε αυτό Βγήκε ο CEO της Apple και δήλωσε ότι είναι gay. Λίγο αργότερα η Apple κατοχήρωσε την πατέντα για το πρωκτικό sex 10
Speculoos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω αυτά τα κοινωνικά στερεότυπα. Οταν μια κοπέλα πάει με 20 άντρες αμέσως όλοι να την πούνε πουτάνα. Όταν ένας άντρας κάνει το ίδιο . . . . . . . . . . . τον λένε πούστη. 11
hackerW32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 χαχαχα get it? και καλα οτι ο αντρας που λεει πηγε με 20 αντρες, ενω κανονικα λενε οτι ειναι 20 γυνεκες στην αλλη περίπτωση. brilliant
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Και με 20 γυναίκες να πήγαινε ο άντρας πάλι το ίδιο θα λέγανε http://www.youtube.com/watch?v=FM3ArgJSgAY 5
Anorymous Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 -Τι ζώδιο είσαι ??? -Αιγόκερος -Επειδή δεν τα πάω καλά με τα ζωοδια οι αιγόκεροi δίνουν κώλο ? 6
hackerW32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 - Ρε με έκανε ντιλίτ η Μαρία!- Κι εμένα ρε..- Είναι γυναίκα ντιλιτήριο....
dEACTIVATEb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ποια η διαφορα ενος gay με ενα ψυγειο? Το ψυγειο δεν κλανει οταν βγαζεις το κρεας εξω 17
Anorymous Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μπαίνει μια γυναίκα σε μπαρ και βλέπει έναν τύπο. Τον πλησιάζει και του λέει: - Τί πίνεις εκεί; - Μαγική μπύρα, της λέει αυτός. - Πφφφ σιγά, δεν σε πιστεύω. Τότε ο τύπος... δίνει μία από το παράθυρο του μπαρ κι' αρχίζει να πετάει στον αέρα. Κάνει 3 γύρες στον ουρανό και επιστρέφει. Τότε λέει η τύπισα στον μπάρμαν: - Θέλω κι εγώ μια τέτοια μπύρα. Τη σερβίρει ο μπάρμαν κι η τύπισα την πίνει μονορούφι. Πηδάει από το παράθυρο και φφφφμπααααμ πέφτει στο έδαφος και σκοτώνεται . Τότε λέει ο μπάρμαν στον τύπο: - Μερικές φορές ρε σούπερμαν, όταν πίνεις γίνεσαι μεγάλος μαλάκας ... 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις