Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχα το εχει η μανα μου για ringtone αυτο, να ειμαστε τωρα να με εξεταζουν με εμενα με πνευμονια και να χτυπαει η μεγαλη φιρμα και να εχει κολησει το κινητο με το γ$!$!μενο android2.2 και να μην μπορει να βγαλει την θήκη για να βγαλει την μπαταρια.

της το παίρνω απο τα χερια και παταω το volume down.

np5f8o.jpg

• Like 4
  • Απαντ. 16,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

-Ναι γειά σας, θα ήθελα ένα βιβλίο σχετικό με μικρά πέη, δεν θυμάμαι τίτλο.

- !? Μισό λεπτό να κοιτάξω... [μετά απο λίγη ώρα] Δεν το βλέπω, σίγουρα υπάρχει;

-Μπράβο, αυτό είναι.

• Like 14
Δημοσ.

Να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου για να κατρακυλήσει κι άλλο το thread.

-Πώς λέγεται η μαύρη μύγα;

-Migga.

• Like 20
Δημοσ.

Ένα δικό μου,όχι τόσο αστείο, αλλά true story.

-Καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες, όταν πας για τυπικές εξετάσεις αίματος και σου βρίσκουν χοληστερίνη 300 και ουρικό οξύ!

• Like 1
Δημοσ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ αποκωδικοποιητή.
Όποιος νομίζει ότι αυτό έγινε για τα 30 ή 40 ευρώ είναι πολύ αφελής. Άλλωστε στην Αγγλία όταν έγινε αυτό, επειδή οι Άγγλοι δεν πήγαν να τους αγοράσουν, τους έδωσαν δωρεάν.
Το ίδιο θα γινόταν και δω αν δεν τους παίρναμε. Θα τους χάριζαν. Όλα έγιναν λοιπόν ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ. Που εκτός από την αποκωδικοποίηση του σήματος, που θα μπορούσε να γίνει με ένα απλό τσιπάκι, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων.
Σημείωση: Οι εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τον άνθρωπο. Δεν θέλω να πω περισσότερα, θέλω όμως να δώσω μια συμβουλή προς όλους.
ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ τελείως τον αποκωδικοποιητή ή την τηλεόραση που τον έχει ενσωματωμένο, όταν δεν βλέπετε τηλεόραση και ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.
Χωρίς να χάσετε τίποτα, θα έχετε να κερδίσετε πολλά.

δεν ηξερα που αλλου να το γραψω
μου το εστειλε η μανα μου και φοβαμε να ρωτήσω γιατι.
  • Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...