empire21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 -Μα καλά γιατί βάρεσες τον περαστικό?Τι σου έκανε?? -Είχε ένα χαρτάκι με μια οδό και κοιτούσε δεξιά και αριστερά... Πήγαινε γυρεύοντας.... 21
star12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 τι λεει το πλυντηριο στο ψυγειο;; ουστ απο δω κρυε πως περνουν οι μερες στο ιρακ;; Μπαμ μπαμ δυο ξανθες συζητουν ασε σημερα και εκανα τεστ εγκυμοσυνης και τι σε ρωτησαν; ευκολα η δυσκολα ενα αντρογυνο μαλωνει στο αμαξι.Μετα απ το καυγα ο αντρας βλεπει 2 γαιδουρια και λεει στη γυναικα συγγενεις σου ειναι; Ναι .Τα πεθερικα μου
LRoi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εκδρομή με την τάξη του Τοτού και τα παιδάκια βλέπουν δύο σκυλιά να πηδιούνται. Ρωτάει η Ελενίτσα, τι κάνουν εκεί αυτά τα σκυλιά. Αμήχανη η δασκαλα γυρίζει και λέει σε όλη την τάξη που παρακολουθούσε το θέαμα: Το ένα σκυλάκι έχει χτυπήσει το πόδι του και το άλλο το βοηθάει να πάει σπίτι του. Οπότε πετάγεται ο Τοτός και λέει: Καλά καλέ κυρία και είναι ανάγκη να το πάει γαμιώντας; 22
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) χαχ! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2012 από BLuE_PaNtHeR
hackerW32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ήταν ένας άνθρωπος που από τη μέση και πάνω ήταν λιοντάρι και από τη μέση και κάτω ήταν πάλι λιοντάρι αλλά άλλο λιοντάρι! χικ 5
dimitrisOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Google σταματα να κανεις σαν γυναικα. Θα μου επιτρεψεις να ολοκληρωσω αυτο που θελω να πω πριν αρχισεις τις υποθεσεις και τις προτασεις? 10
salonika91 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ήταν ένας άνθρωπος που από τη μέση και πάνω ήταν λιοντάρι και από τη μέση και κάτω ήταν πάλι λιοντάρι αλλά άλλο λιοντάρι! χικ ....
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 -Θέλω να σου εκμυστηρευτώ κάτι....-Τι?-Είμαι άθεος και gay.-Ρε πούστη δεν έχεις το Θεό σου.. 18
fuku Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 -Θέλω να σου εκμυστηρευτώ κάτι.... -Τι? -Είμαι άθεος και gay. -Ρε πούστη δεν έχεις το Θεό σου.. xaxaxaxa kalo
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Είναι 3 μυρμήγκια στην έρημο,το ένα πίσω από το άλλο σε ευθεία.Λέει τι πρώτο: -Εμπρός έρημος,πίσω μυρμήγκι.Λέει το δεύτερο: -Εμπρός μυρμήγκι,πίσω μυρμήγκι.Λέει το τρίτο: -Εμπρός μυρμήγκι,πίσω μυρμήγκι! Τι έγινε; Το 3ο μυρμήγκι είπε ψέμματα.....
hackerW32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 εγω πρεπει να ευθύνομαι για αυτο.. χαχαχα δειτε πως κοιταω αυτα που γραφω 2
salonika91 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 -Θέλω να σου εκμυστηρευτώ κάτι.... -Τι? -Είμαι άθεος και gay. -Ρε πούστη δεν έχεις το Θεό σου.. Μ αρεσε! χχαχαα
NteliX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών. - «Γιατί βρίσκεσαι εδώ;», ρωτάει τον κατηγορούμενο.- «Επειδή.....ψώνισα πολύ νωρίς τα Χριστουγεννιάτικα δώρα!».«Αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα», λέει έκπληκτος ο δικαστής, «πόσο πιο νωρίς ψωνίσατε κύριε;»- «Λίγο πριν ανοίξει το κατάστημα…», απαντάει ο κατηγορούμενος. 13
ikaruga24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Το ποτο σίγουρα περιέχει γυναικείες ορμονες..... Μετά από λίγα ποτηρακια..: -ούτε να οδηγησεις μπορείς -ούτε να το βουλωσεις -ασε που νομιζεις οτι εισαι γνωστης των παντων...!! 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις