Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους.

 

είμαι φοιτητής σε ένα τει ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ. πολύ καλή σχολή με προοπτικές κλπ κλπ, όμως είναι κάτι που αν κ 1η μου επιλογή δεν το ηθελα ποτέ! τον φεβρουάριο καλως εχόντων των πραγμάτων τελειώνω, μόνο πρακτική πτυχιακή έχω.

 

πλέον στοχεύω σε ένα υψηλόβαθμο αει που δυστυχώς για κάποιον που θέλει να πάει 1ο πεδίο χωρίς να έχει διδαχθεί ποτέ αρχαία λατινικά κλπ είναι απιαστο. οποτε σκεφτηκα τη λυση του εσπερινου γενικου λυκειου!

 

τις προυποθεσεις τις πληρω. εργαζομενος, ανω τον 25, χωρις απολυτηριο λυκειου (εχω πτυχιο λυκειου, οχι απολυτηριο - παλιο συστημα). εν πασει περιπτωσει, μπορω να γραφτω στη Γ λυκειου.

 

νομίζω οτι δε μπορεις να εισαι στην τριτοβαθμια ή σε άλλο δημοσιο φορεα και να φοιτεις κ σε λυκειο. οταν εγγραφεσαι κανεις υπευθυνη δηλωση για τα παραπανω. τα στοιχεια των μαθητων στελνονται στο υπουργειο. η ερωτηση μου ειναι η εξης:

ελεγχονται?? διασταυρωνεται καπως αν φοιτεις στην τριτοβαθμια? και αν ναι, ποιες ειναι οι επιπτωσεις?

 

καποιος θα μου πει να περιμενω αλλο ενα χρονο κ να παω χωρις ρισκο, ομως μεγαλωνω ανησυχητικα (32) και η σχολη που θελω χρειαζεται 8 χρονια κατ' ελαχιστον μαζι με την εξειδικευση!

 

ευχαριστω πολύ,

 

παρακαλώ μόνο αν καποιος γνωριζει υπευθυνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...