Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.Είμαι σπουδαστής σε μία σχολή μαγειρικής η οποία κάνει έναν διαγωνισμό μαγειρικής με έπαθλο τα δίδακτρα της χρονιάς σε αυτόν που η συνταγή του θα μαζέψει τα περισσότερα like.Ξέρω ότι δεν είναι σωστό μέτρο σύγκρισης σε έναν διαγωνισμό τέτοιου είδους αλλά έχω πολύ μεγάλη ανάγκη την υποτροφία (έμεινα άνεργος και νέος πατέρας, είπα να αλλάξω τομέα εργασίας μιας και ο προηγούμενος ψόφησε) .Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία όυτε να πρίζω όποιον έχω γνωστό αλλά ούτε κι εσάς που δεν γνωριζόμαστε καλα καλα να μου κάνετε like , αλλά θεωρώ άδικο και απαράδεκτο να με νικήσει κάποιος που αντέγραψε όχι μόνο τη συνταγή αλλά και τη φωτογραφία απο το internet και δεν μπήκε στον κόπο να μαγειρέψει κάτι.υποτείθεται ότι το αγαπάς αυτό που κάνεις.Η σχολή λέει ότι το θέμα του εκκρεμεί αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη αφού ο τύπος ανέβασε και δέυτερη συνταγή , ενώ θα έπρεπε να έχει ήδη αποκλειστεί.Ξέρω οτι και άλλοι εχουν επιχειρήσει να ζητήσουν like στο παρελθόν αλλά νομίζω ότι η περίπτωσή μου διαφέρει.Γι' αυτό αν μπορείτε παιδιά , κάντε έναν κόπο και κάντε ένα like στο παρακάτω link της συνταγής μου.Ο διαγωνισμός είναι μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων http://www.facebook....&type=1

Δημοσ.

Συγνώμη, αν κατάλαβα καλά η σχολή σου κάνει έναν διαγωνισμό για την καλύτερη συνταγή μαγειρικής και όποια κερδίσει θα πάρει αυτά τα χρήματα.

Μέσω facebook με τα likes βρήκαν να κάνουν τον διαγωνισμό; Εμείς τι να κάνουμε τώρα να μπούμε δηλαδή να πατάμε like για να ξεπεράσεις αυτόν που σου έκλεψε και αντέγραψε την συνταγή από το fb; Κάνε κάποια καταγγελία στην σχολή και με αποδείξεις.

Δημοσ.

Δεν παίρνεις τα χρήματα , απλά δεν πληρώνεις για την ερχόμενη χρονιά.Τον έχουμε καταγγείλει και εγω και το άτομο στο οποίο ανήκει η συνταγη , αλλά απο τη σχολή τα μασάνε(λενε οτι το ερευνουν και θα αποφασίσουν).Τι να πείς?Να περιμένω?

Δημοσ.

Σου κανα like να σε βοηθησω!

Παντως ψαχτο , μη το αφησεις ετσι! Πιο πολυ επειδη πηγε να( σου) κανει λαμογιά! Καλη δυναμηηη!

Δημοσ.

Ένα like κι από εμένα, επειδή είναι για δίδακτρα, αν ήταν για δώρα κανα iphone κλπ (τα κλασσικά), πιθανότατα δεν θα σου έκανα :P

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους όσους βοηθάτε.Αν δεν είχα μεγάλη ανάγκη κι αν ο τύπος δεν φερόταν έτσι , πιστέψτε με δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να σας πρίζω για τα ριμάδια τα like.Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.

Δημοσ.

Ε από εδώ να πάρεις το πολύ 100...

Και περίμενα καλύτερα να σου πώ!Δεν πειράζει!Ότι μαζεψω καλό είναι.Παρεπιπτόντως , ωραίο το blog για τον ναργιλέ που παραθέτεις.

Δημοσ.

Καλά ο άλλος έχει φτιάξει μια φρουτοσαλάτα και πήρε 1500 Like?!!

πως την φτιαχνουμε:

1.πλενουμαι και ξεφλουδιζουμε ολα τα φρουτα

2.τα κοβουμε σε κυβους (εκτος απο το σταφυλι)

3.ριχνουμε το μελι γυρω γυρω

4.προσθετουμε και το κονιακ

5.τα ανακατευουμαι καλα

6.το αφηνουμε στο ψυγειο 40 λεπτα περιπου

7.και ειμαστε ετοιμη για να σερβιρουμε!!!

ΤΡΑΓΙΚΟ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...