Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 8: In Stone Preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δία το περίμενα γηραιότερο και με μπόλικα μούσια αντί αυτού μας πετάχτηκε ένας κοστουμαρισμένος τυπάς :P

Δημοσ.

real life kenny είπε ο θεός 

" what do we know that has jason bourne fighting skills and has a history of violent women " 

"i dont know, you? "

Κλαιω.

Ρε το Δρακόπουλο

bscap0001.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Tα τελευταία επισόδεια δε με άρεσαν και πολύ αλλά είχαν ολα φοβερές ατάκες.

Νταξ, σε μερικές γελούσα μόνος μου!!!! :D

Δημοσ.

Καλά η φάση με τον Δρακόπουλο ήταν απλά όλα τα λεφτά (κι αυτό γιατί σε όλους μας ήρθε ο τύπος από τα Σφηνάκια :D )

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mου αρεσε το 8χ17

Γενικα η σεζον μ'αρεσει, εχει ενα κλιμα Season 2-3 καπου εκει

Απλα ειναι λιγο ασυνδετες καποιες ιστοριες αλλα γενικα καλη σεζον η φετινη τουλαχιστον εκτελεστικα (διαλογοι, σκηνοθεσια, σεναριακα)

• Like 1
Δημοσ.

Διεκπαιρεωτικο

Οπως το βλεπω χρονικα, το θεμα με τις ταμπλετες παει και για του χρονου (ελπιζω, η εναλλακτικη ειναι να το συμμαζεψουν σε 4 επεισοδια και δεν θα το ηθελα)

Δημοσ.

Και εμένα μου φαίνεται ότι η ιστορία θα κρατήσει και του χρόνου..δεν το βλέπω να ολοκληρώνεται στα λίγα επεισόδια που έχουν απομείνει. Εκτός κι αν γίνει κάποια ανατροπή. Η αλήθεια είναι ότι η φετινή season είχε πολλά fillers επεισόδια, αλλά παρόλα αυτά δε με κούρασε καθόλου , όπως συμβαίνει στις περισσότερες σειρές που κρατάνε πολύ και σεναριακά  δεν έχουν να μας πουν κάτι. Σε αυτό πιστεύω βοηθάει πάρα πολύ η χημεία των ηθοποιών κι οι ατάκες που πέφτουν βροχή..κάτι που δεν ήταν τόσο έντονο σε παλιότερες seasons. Άργησαν να ανακαλύψουν τη δυναμική τους!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...