Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα games που θα τα αποθηκεύω στο εσωτερικο σκληρο /Χωρίς να δω τα λινκ(γιατί δεν ξέρω τι έχει πάθει το VS) κατάλαβα απο τα συμφραζόμενα οτι έχει εξωτερικό και δεν ήθελες εσωτερικό..Τώρα θες?

ολο μαζι το συστημα ναμην υπερβαινει τα 700/Δεν μπορώ να ξέρω το σύστημα που έχεις βάλει για να υπολογίσω γιατί όπως είπα δεν μου ανοίγους τα λινκς

Δημοσ.

όχι κανένα πρόβλημα..δεν χρείζεσε παραπάνω μνήμη για την χρήση που κάνεις απλά όλοι βάζουν 8 επιδή είναι φθηνή.

+1

προτεινετε μου σκληρο RΑΜ KAI MB TA LINK ΔΕΝ δουλευουν

MB: http://www.skroutz.g...0-Extreme3.html

RAM: http://www.skroutz.g...HyperX-Blu.html (κι αργότερα άλλη μία)

HDD: http://www.skroutz.g...00-C-500GB.html

Με αυτές τις αλλαγές και τα υπόλοιπα που έβαλες είναι in-budget

Δημοσ.

thanks ninos30

ηθελα να ρωτησω αν επιλεξω αυτη MB υποβαθμιζεται το συστημα?

ο σκληρος hitachi ειναι αξιοπιστος γιατι εχω ακουσει οτι ειναι προβληματικοι?

αν ενα game χρειαζετε 4gb ram εγω πρεπει να εχω παραπανω για να παιξει?

Δημοσ.

Οχι τα games διαβαζουν μαξιμουμ 4 gb μνημης, απλως οπως ανεφερε και ενα παιδι παραπανω ολοι βαζουν 8 επειδη ειναι φθηνοι. Και οπως σου ειπε και ο νινος μπορεις αργοτερα να παρεις αλλο ενα σετακι 4gb ;) Τωρα αν θες video editing αλλαζει η κουβεντα :)

Δημοσ.

thanks alexis97droso

ηθελα να ρωτησω αν επιλεξω αυτη MB υποβαθμιζεται το συστημα?

ο σκληρος hitachi ειναι αξιοπιστος γιατι εχω ακουσει οτι ειναι προβληματικοι?

Δημοσ.

Οταν λες αυτη την motherboard ποια εννοεις ακριβως? :confused: Τωρα για τους hitachi δεν εχω καποια προσωπικη εμπειρια , αλλα πιστευω οτι αν τους κρατας ενημερωμενους με τους τελευταιους drivers δε θα εχεις καποιο προβλημα και για τα λεφτα που μπορεις να διαθεσεις ειναι ο,τι καλυτερο, αλλιως ανεβαινεις περιπου ενα 20αρικο και πες σε seagate αν πιστευεις πως ο hitachi δεν ειναι αξιοπιστος :)

Δημοσ.

- Hitach = IBM. Σου απαντάει αυτό το ερώτημα ? :) Έχουν και 3 χρόνια εγγύηση. Και δεν νομίζω ότι έχει ακουστε΄θ κάτι ιδιαίτερο για αυτούς. Όχι περισσότερο τουλάχιστον από το φυσιολογικό fail-rate που έχουν οι μηχανικοί.

Seagate -> 1

WD Green -> 2 (5400 rpms)

WD Blue -> 2

WD Black -> 5

Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα το καλύτερο VFΜ. Εκτός αν θες να πας σε Black, 30 ευρώ πάνω

- ΜΒ. Για AMD-965, όχι με τίποτα. Αν είχες σκοπό να πας σε BD ΝΑΙ αλλά όχι τραγικά (max OC λίγο). Αν είχες σκοπός να πας σε enhanced-BD τους περιμένουμε ΝΑΙ δεν θα τους δέχεται (μάλλον). Δεν προσφέρουν όμως κάτι τρομακτικά καλύτερο από τους υπάρχοντες. Οι Next Gen BD θα αλλάξουν socket, οπότε και με την 990FX δεν καλύπτεσαι.

- RAM. Όπως σου απάντησε ο Alexis, ότι και να κάνεις στο PC σου στα 2-3 max reserved RAΜ θα είσαι. Εκτός αν τρέχεις video/photo editing επαγγελματικά προγράμματα ή CAD εφαρμογές. Ότι ώρα μαζέψεις άλλα 25 ευρώ βάζεις άλλα 4 GB

Δημοσ.

- ΜΒ. Για AMD-965, όχι με τίποτα. Αν είχες σκοπό να πας σε BD ΝΑΙ αλλά όχι τραγικά (max OC λίγο). Αν είχες σκοπός να πας σε enhanced-BD τους περιμένουμε ΝΑΙ δεν θα τους δέχεται (μάλλον). Δεν προσφέρουν όμως κάτι τρομακτικά καλύτερο από τους υπάρχοντες. Οι Next Gen BD θα αλλάξουν socket, οπότε και με την 990FX δεν καλύπτεσαι.

Τι λες ρε παιδί μου.. Κάνει τέτοια πράγματα η AMD? Άλλο στα apu άλλο και στα next gen bd?

@alexis97droso δεν μου απάντησες, σε ποιούς drivers αναφέρεσαι?

Δημοσ.

???? Τι θες να πεις?

Σορρυ τωρα που το ξαναδιαφασα δε βγαζει νοημα :huh: ηθελα να πω πως αν κρατα το pc του ενημερωμενο δε θα εχει καποιο προβλημα.

Δημοσ.

Αν δεν το κρατάει δλδ τι πρόβλημα θα έχει? Και ο δίσκος τι σχέση έχει με αυτό?

Ελα ρε μην τον πιέζεις τον Alexis. Ένα λάθος έκανε. Θα αρχίσω να σε τρέχω σαλιάρη

Και για τους BD που ειρωνεύεσαι συνέχεια (μην σε σκίσω) μιλάω για τους Steamroller οι οποίοι θα κουμπώνουν (μάλλον ) σε ΑΜ3+ socket αλλά θα θέλουν DDR4, άρα άλλη μητρική, ΕΝΏ ΟΙ Excavator θα θέλουν άλλο socket. Δεν μιλάω για τους Piledriver

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...