Dimgi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Προς γνώση και ενημέρωση μας/σας. Δε ξέρω ποιοί από εδώ πίνετε Amita Motion αλλά όσοι πίνετε δείτε αυτό το άρθρο που λέει για την ανάκληση amita motion απο τον ΕΦΕΤ επειδή βρήκαν κάτι μικροοργανισμούς μέσα σε κάποιες παρτίδες. Τώρα να δούμε τι θα πουν οι έλεγχοι στο εργοστάσιο και να δούμε και αν θα βγουν στη φόρα κι άλλου τέτοιου είδους μολύνσεις και μικροοργανισμοί. Γενικά να είστε ενημερωμένοι και αν καταλαβαίνετε περίεργη γεύση σε οτιδήποτε πίνετε ή τρώτε να παίρνετε τηλέφωνο να το αναφέρετε στον ΕΦΕΤ ή τις εταιρείες γιατί δεν είναι το πρώτο κρούσμα που έχω ακούσει. Όσο οι εταιρείες προσπαθούν να γλυτώσουν κάνα φράγκο παραπάνω θα προσπαθούν να μειώνουν από παντού και δε λογαριάζουν ούτε δημόσια υγεία, ούτε τίποτα άλλο μπροστά στα κέρδη! 1
koslibpro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Διαβασες την απαντηση της εταιριας? Θα σου ελυνε πολλες αποριες και θα καταλαβαινες γιατι δεν στεκουν πολλα απο αυτα που γραφεις. 1
Dimgi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 την είδα μόλις τώρα εδώ και αυτό που λέει είναι ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν είναι παθολογικό και επικίνδυνο και ότι όποιος θε΄λει μπορεί να το γυρίσει και να πάρει καινούργιο. Τα ίδια λέγανε και πριν ο ΕΦΕΤ τους βρει στην κοκα κόλα χημικά και τους αναγκάσει να τους αποσύρει. Το πρόβλημα δεν είναι αν υπάρχει κίνδυνος από αυτό το μικρόβιο, αλλά αν υπάρχει έλεγχος ποιότητας και αν προστατευόμαστε με κάποιο τρόπο από τέτοιου είδους "κοψίματα" σε προϋπολογισμούς και εγκαταστάσεις. Εγώ θα ψάξω να δω τι θα δείξει ο έλεγχος που θα κάνει ο ΕΦΕΤ στο εργοστάσιο και θα σταματήσω να παίρνω αυτούς τους χυμούς.
lary7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Και τι χυμους θα παρεις? Ολοι γινονται σε καποιο "καπιταλιστικο" εργοστασιο οπου παντα η διευθυνση θα κοιταζει να μειωσει το κοστος και οπου παντα θα υπαρχει το ενδεχωμενο λαθους στην παραγωγη με υποβαθμιση της ποιοτητας στοι προιον. Διοτι μπορει να βρεις εναν χυμο με ονομα "Στρουγκα" που παραγεται σε ενα ορεινο χωριο απο αγνα υλικα αλλα το ποιο πιθανον ειναι ο Εφετ να μην εχει περασει ποτε απο εκει και για αυτο να μην εχει ακουστει κατι.
weber122 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 γενικά τέτοια προϊόντα (coca cola, amita) εγώ προσπαθώ να τα κόψω. δεν είναι τυχαίο πως από τον ίδιο όμιλο έχουν βρει τέτοιες ουσίες που από η στιγμή που επεμβαίνει η ΕΦΕΤ, σημαίνει κάτι
Gtr34 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικό χυμό από τα χεράκια σου και έχεις το κεφάλι σού ήσυχο τουλάχιστον ξέρεις τι πίνεις 3
REDODIN7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια παλιοτερα μου ειχε τυχη 2 φορες να πιο κοκα κολα και να εχει περιεργη γευση εμοιαζε λιγο με σπραιτ, τελικα ομως μονο τυχαιο δεν ειναι. Το τελευταιο καιρο το εχω γυρισει στην λουξ και κοκα κολα και γκαζοζα και εννωειτε και πορτοκαλαδα που ειναι τελεια. Πιστευω οτι ειναι και πιο ποιοτηκια και βοηθαω με καποιο τροπο τη χωρα μου. 1
margaritagr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Πινω πολυ motion ευτυχως τσεκαρα οσες εχω τωρα και δεν ειναι μεσα στις προβληματικες. Δυστυχως σε πολυ λιγες περιπτωσεις μπορεις να σαι 100% σιγουρος για την ποιοτητα των προιοντων...οπως σωστα αναφερθηκε και φυσικο χυμο να φτιαξεις , παιζπυν αλλα.οπως ραντισμα κλπ Καλυτερο ειναι βεβαια να πινεις αυτον που φτιαχνεις εσυ κι οχι τον ετοιμο...εγω οσα απογευματα ειμαι σπιτι πινω κ ενα ποτηρι φρεσκο χυμο απ τα χερακια μου. Οι λουξ δε μ αρεσουν, λατρευω ομως τις Εψα, πορτοκαλα - λεμοναδα, που ναι και κοντα στη "πατριδα" μου.
pournaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Προς γνώση και ενημέρωση μας/σας. Δε ξέρω ποιοί από εδώ πίνετε Amita Motion αλλά όσοι πίνετε δείτε αυτό το άρθρο που λέει για την ανάκληση amita motion απο τον ΕΦΕΤ επειδή βρήκαν κάτι μικροοργανισμούς μέσα σε κάποιες παρτίδες. Τώρα να δούμε τι θα πουν οι έλεγχοι στο εργοστάσιο και να δούμε και αν θα βγουν στη φόρα κι άλλου τέτοιου είδους μολύνσεις και μικροοργανισμοί. Γενικά να είστε ενημερωμένοι και αν καταλαβαίνετε περίεργη γεύση σε οτιδήποτε πίνετε ή τρώτε να παίρνετε τηλέφωνο να το αναφέρετε στον ΕΦΕΤ ή τις εταιρείες γιατί δεν είναι το πρώτο κρούσμα που έχω ακούσει. Όσο οι εταιρείες προσπαθούν να γλυτώσουν κάνα φράγκο παραπάνω θα προσπαθούν να μειώνουν από παντού και δε λογαριάζουν ούτε δημόσια υγεία, ούτε τίποτα άλλο μπροστά στα κέρδη! Ο εφετ για αυτο υπαρχει, για τυχον τετοια ακουσια η εκουσια προβληματα προβληματα. Αν ολοι ηταν 100% σιγουροι (μαζι κι εμεις που το καταναλωνουμε), οτι το προιον τους ειναι ενταξει, ποιος ο λογος υποαρξης του εφετ και των ελεγχων; Σε ολες τις μαζικες παραγωγες υπαρχουν προβληματα, δεν ειναι κατι νεο. Εδω ολοκληρες αυτοκινητοβιομηχανιες και αποσυρουν απο ολη τη γη εκατονταδες χιλιαδες αυτοκινητα, αν δουν οτι ενα εξαρτημα τους ηταν ελαττωματικο.
The_Judas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το ράντισμα κακώς έχει δαιμονοποιηθεί ειδικά σήμερα που υπάρχουν πιο ήπια χημικά σε σχέση με το παρελθόν. Ακόμη και στην αυλή σου να βάλεις 3-4 λαχανικά, θα αναγκαστείς κάποια στιγμή να τα ραντίσεις αν δεν θέλεις να χάσεις το 80% της παραγωγής. 2
pournaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το ράντισμα κακώς έχει δαιμονοποιηθεί ειδικά σήμερα που υπάρχουν πιο ήπια χημικά σε σχέση με το παρελθόν. Ακόμη και στην αυλή σου να βάλεις 3-4 λαχανικά, θα αναγκαστείς κάποια στιγμή να τα ραντίσεις αν δεν θέλεις να χάσεις το 80% της παραγωγής. Κοιτα, οταν καποιος εχει στο μυαλο του οτι οπωσδηποτε η κακια καπιταλιστικη εταιρια θα του κανει κακο απο δολο (σαν τις ταινιες του james bond οπου ο κακος, απλα και χωρις αιτια, θελει να αφανισει τον κοσμο), τοτε ειτε ειναι κακια παρτιδα (που μπορει να οφειλεται σε χιλαιδες λογους), ειτε απο ραντισμα, θα σου βγαλει οτι με σκοπο το κερδος, αγορασε το πιο φτηνο και πιο κακο υγρο για ραντισμα, αρα παλι εχουμε προβλημα
efo355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μα καλά υπάρχει ακόμα κόσμος που πίνει αναψυκτικά και χυμούς εμπορίου; Έχω να πω κάτι χρόνια. Όλα είναι ζαχαρούχες βλακειες που το μόνο που κάνουν είναι να παχαίνουν. Θες χυμό φτιάξε μόνος σου... 3
apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει σκέτο επιχείρηση (ούτε κακή ούτε καλή) που σκοπός της είναι να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της και καλά κάνει. Τα υπόλοιπα όλα εξαρτώνται από το μέχρι που είναι διατεθειμένη να φτάσει η κάθε διοίκηση για να πετύχει το σκοπό αυτό. Τα παραπάνω ισχύουν και για τα ραντίσματα. Έχει να κάνει με αλλαγές του ονόματος των απαγορευμένων ουσιών για να κυκλοφορούν νόμιμα, ουσίες που απλά ακόμη δεν έχουν απαγορευτεί, την τήρηση των αναλογιών κατά την εφαρμογή και γενικά την τήρηση των οδηγιών. Δε θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι το φάρμακο που ψεκάζεται για να διατηρηθεί π.χ. περισσότερο το ροδάκινο στο καφάσι αν λέει ότι θα πρέπει να περάσουν 2εβδόμαδες πριν την συγκομιδή ο παραγωγός στη καλύτερη θα το μαζέψει μετά από 1-2 μέρες. Ένα φάρμακο που σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι αβλαβές λόγο μη σωστής χρήσης γίνεται βλαβερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα