Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια προσπαθησα να βαλω ενα screen protector σε ενα galaxy nexus και συνεχεια μου κανει φουσκαλες που με το πατημα βεβαια απο πανω απο την οθονη καποιες εξαφανιστηκαν αλλα καποιες μενουν και ειναι αρκετες.και δεν φευγουν με τιποτα.. Προσπαθησα και με τηλεκαρτα να την πατησω την μεμβρανη ενω την κολλουσα στην οθονη και παλι τιποτα.Εχει κανεις καμια ιδεα? Οι μεμβρανες ειναι της bluestar protector

Επισης μηπως θα μπορουσατε να μου δειξετε καποιο video με την διαδικασια ακομα και στα Ελληνικα για την εφαρμογη της αλλα και να μου προτεινετε και καποιας αλλης εταιριας μεμβρανες ισως καλυτερης ποιοτητας (μηπως φταιει αν ειναι μουφα η μεμβρανες αυτες που εχω και κανει φουσκαλες)

Δημοσ.

φίλε το youtube έχει απειρους "οδηγούς". Δεν χρειάζεται κατι το ιδιαίτερο για να το θες στα ελληνικά.

Πόσες έχεις εφαρμόσει, μονο μία? (Η πρωτη συνήθως μπείνει χαλια)

Σκουπίζεις καλά το κινητό, τραβάς την κατω μεμβράνη, εφαρμόζεις στο κιν, τραβάς την πανω μεμβράνη και μετά με πιστωτική ή καποιοα καρτα διώχνεις τις λίγες φουσκάλες που θα έχει. όλα αυτά με προσοχή!

Αν νομίζεις ότι δεν το χεις καθόλου πήγαινε σε καποιον υπάλληλο από το μαγαζί που την αγόρασες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...