Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, αν έχει κανείς κάποια 6950, μπορεί να ποστάρει την θερμοκρασία vrm1 απο το hwinfo, σε idle και under load? Xίλια ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

κάπου στα 40 σε idle, και ~70 σε παιχνίδια. Απλά άλλαξα ψύκτρα σήμερα και ξέχασα να δω τις μετρήσεις με την stock.

Δημοσ.

Στο idle, εκεί είμαι και εγώ αλλά περισότερο under load με ενδιαφέρει.

Αν δε σου κάνει κόπο ρε αδερφέ, μπορείς να τρέξεις το preset 1080p του furmark (ούτε ένα λεπτό δεν κρατάει), με ανοιχτο το hwinfo, για να δω τα max?

Δημοσ.

Στο idle, εκεί είμαι και εγώ αλλά περισότερο under load με ενδιαφέρει.

Αν δε σου κάνει κόπο ρε αδερφέ, μπορείς να τρέξεις το preset 1080p του furmark (ούτε ένα λεπτό δεν κρατάει), με ανοιχτο το hwinfo, για να δω τα max?

οριστε

Δημοσ.

Kαλά το κατάλαβα οτι κάτι μακακία έχει γίνει. Αυτά τα vrm cooler της accellero δεν μου γεμίζαν το μάτι.

Να σαι καλά φίλε μου.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Μπορει να μην ειναι το καταλληλο θεμα, αλλα για να μην ανοιξω καινουριο, θα ρωτησω εδω.

Εχω την Sapphire 6950 Dual Fan Dirt3 Edition 2 GB.

Το θεμα μου ειναι οτι με προβληματιζουν οι θερμοκρασιες, δηλαδη εχω απο 42-46 βαθμους σε Idle, ενω οταν επαιζα CoD4 (ολα high) σε 1280x1024 αναλυση, επιασε 78 βαθμους και δεν νομιζω να επιασε 100% αποδοση.

Δηλαδη αν ανοιξω ενα Bf3 θα παει 100+?

Πως το βλεπετε?

Δημοσ.

78 βαθμοι δεν τους λες πολλους.επισης τι θερμοκρασια δωματιου ειχες και στο ποσο ηταν το fan?αυτη η καρτα εχει καλο συστημα ψυξης εαν θυμαμαι καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...