swiftech Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 για 40ρα με αυτα τα χαρακτηριστικα και τετοια εικονα για μενα ειναι value for money στο πλαισιο ξεκινησε στα 1500 και ακομα καπου εκει παιζει μην συγκρινεται απλες τηλεορασης με πανελ απλα δεν εχει νοημα μιλαμε για οτι καλυτερο εχει να μας δειξει η samsung μεχρι να ερθει η 9000 και η OLED/4K στις 40 μια χαρα 3D βλεπεις (εχω την 40ES7000) 800 Hz Ultimate micro dimming S-PVA panel και πολλα αλλα.. και το πιο σημαντικο μια βολτα απο κανα μαγαζι για να την δειτε απο κοντα.. εικονα απο αλλο πλανητη σε σχεση με τις αλλες.. 1
giorginho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Kαι πριν 3 χρονια η 40αρα Philips Aurea ειχε 3000 ευρω minimum, δεν νομιζω οτι οσοι τα εσκασαν τοτε και ακομα την ξεχρεωνουν σημερα να μην εχουν εστω και λιγο μετανιωσει... Value for money δεν ειναι σε καμια περιπτωση, ειπαμε μονο οποιος ειχε προαποφασισει να την παρει πχ στα 1500 του Πλαισιου να "τρεξει" να την παρει τωρα. 1
pedrojay Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά όποιος βλέπει τις ανάγκες του στο παραπάνω ποστ του swiftech και εντυπωσιάζεται από τα 800Hz για παράδειγμα που δεν ισχύουν,τότε έχει βρει την τηλεόρασή του και όντως είναι καλή προσφορά. Marketing rules λέμε!Κατά τ'άλλα όποιος θέλει κοιτάει και άλλες επιλογές με "γήινα" πάνελ μιας και της συγκεκριμένης είναι "διαστημικό,από άλλον πλανήτη"!
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι ότι η τεχνολογία και στις τηλεοράσεις έχει βαθμίδες ? Δηλ μόνο στις κάρτες γραφικών δικαιολογείται πως η μία έχει 500 και η άλλη 200 ? Εδώ βγαίνουν 27αρες TFT που κοστίζουν 660+ http://www.skroutz.gr/s/259576/Dell-UltraSharp-U2711.html Τα 1100 για μια κορυφαία 40αρα είναι πολλά ? Υπάρχουν και 40αρες με 500-600 αλλά μην πιστεύετε πως έχετε την τοπ τεχνολογία που άλλη πουλάνε και αγοράζουν σε 2πλάσια τιμή.
swiftech Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 @pedrojay εγω εχω ιδια αποψη μιας και εχω την 7000 που ειναι σχεδον η ιδια, ιδιο πανελ σχεδον ολα ιδια, ψαξε και λιγο το θεμα του πανελ (απο το fullhd.gr To panel που χρησιμοποιεί είναι 8bit με κωδικό LT-J550HQ16-V [bN95-00618A] και εγκυκλοπαιδικά αναφέρουμε ότι στοιχίζει περί τα 1314,66 δολάρια [το 55ρη] Ανήκει στην σειρά 'Ultra Clear Panel', με ανάλυση FullHD στα 1080p, φωτισμό τοπολογίας Edge-LED, ολικό και τοπικό έλεγχο της φωτεινότητας και σάρωση 200Hz.) και μετα το κοροιδευεις για διαστημικο.. δηλαδη ενα ΤΝ ειναι το ιδιο με ενα S-PVA ολα ειναι θεμα marketing.. 800Ηz ενταξει και τα 50 το ιδιο ειναι.. DualCore φωνητικες εντολες και λοιπα σιγα τα αυγα.. marketing rulez.. και στο τελος ξεχναμε και το νοημα του ποστ ξανα στα 1449 γιατι αυτη η τηλεοραση δεν ηταν για 1099 Τιμή Internet: 1449,00 €
mpokwsths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μα τι κουβέντα έχει ξεκινήσει για αυτό το panel. Ένα καλό S-PVA πανελ είναι από τα πολλά που έχει η Samsung και με τα οποία εξοπλίζει πολλά μοντέλα της εδώ και χρόνια. Της 55άρας ES8000 μπορεί να κοστίζει σαν μεμονωμένο ανταλλακτικό 1300 δολλάρια από τρίτο προμηθευτή σε τιμή λιανικής. Σίγουρα της 40άρας θα κοστίζει από τον ίδιο προμηθευτή μπορεί και τα μισά και σίγουρα δεν κοστίζει τόσο στη Samsung για να παραχθεί. Οι επιπλέον τεχνολογίες της συγκεκριμένης TV είναι που ανεβάζουν την τιμή της. Ή τουλάχιστον θέλει η Samsung να νομίζει ότι μπορεί να ανεβάσει την τιμή της. Για όποιον λοιπόν είναι σε θέση να εντοπίζει άνετα τη διαφορά των 800Hz από τα 400 ή τα 200 ίσως να είναι ευκαιρία. Παραμένει όμως μία 40άρα Edge LED που σε 7-8 μήνες θα μπορεί να την αγοράσει κάποιος με 800€.
swiftech Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 του χρονου τετοια μερα θα εχει 800 και αμα δεν διαφωνω μιας και ετσι ειναι η τεχνολογια.. για την ωρα ειναι η κορυφαια ομως της samsung
cloudbase Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τέλος η "Προσφορά" ή όπως αλλιώς το βλέπει ο καθένας, η τιμή σήμερα είναι 1449 στον Κοτσόβολο και αλλού ξεκινάει από 1300. Για να δούμε αν θα προχωρήσει η παραγγελία που έχω δώσει από το Σάββατο.
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Σίγουρα της 40άρας θα κοστίζει από τον ίδιο προμηθευτή μπορεί και τα μισά και σίγουρα δεν κοστίζει τόσο στη Samsung για να παραχθεί. Α καλά η κουβέντα ξεφεύγει. Και για την apple έχει ακουστεί ότι η κατασκευή του iphone τις κοστίζει $20 αλλά το πουλάει $600. Οι επιπλέον τεχνολογίες της συγκεκριμένης TV είναι που ανεβάζουν την τιμή της. Ή τουλάχιστον θέλει η Samsung να νομίζει ότι μπορεί να ανεβάσει την τιμή της. Για όποιον λοιπόν είναι σε θέση να εντοπίζει άνετα τη διαφορά των 800Hz από τα 400 ή τα 200 ίσως να είναι ευκαιρία. Παραμένει όμως μία 40άρα Edge LED που σε 7-8 μήνες θα μπορεί να την αγοράσει κάποιος με 800€. Μα αυτό ισχύει για οτιδήποτε έχει θέμα με τεχνολογία. Αν δηλ. κάποιος δώσει 1500 ευρώ για PC σε 6 μήνες δεν θα έχει χάσει ? Και επειδή και εγώ έχω άποψη μιας και έδωσα αρκετά για TV, προτιμώ να δώσω 1100 για μια καλή 40αρα που θα κρατήσω μια 6ετία,παρά να δώσω 1500 για PC που στην 3ετία θα είναι απαρχαιωμένο.
mpokwsths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Α καλά η κουβέντα ξεφεύγει. Και για την apple έχει ακουστεί ότι η κατασκευή του iphone τις κοστίζει $20 αλλά το πουλάει $600. Για το panel συγκεκριμένα μιλάμε. Επειδή είχε ακουστεί ότι φοράει panel 1000+ € κτλ. και κυρίως λόγω αυτού αξίζει τα λεφτά της. Και ως αντεπιχείρημα έφερα την τρομερά φουσκωμένη τιμή ενός επιμέρους ανταλλακτικού στο λιανικό εμπόριο. Όπως τα αυτοκίνητα ένα πράγμα, μην επαναλαμβανόμαστε. Όσο για την Apple, φέρε μου επίσημο bill of materials (και όχι φήμες) που να βεβαιώνει ότι κοστίζει 20$ και μετά συζητάμε. Μα αυτό ισχύει για οτιδήποτε έχει θέμα με τεχνολογία. Αν δηλ. κάποιος δώσει 1500 ευρώ για PC σε 6 μήνες δεν θα έχει χάσει ? Και επειδή και εγώ έχω άποψη μιας και έδωσα αρκετά για TV, προτιμώ να δώσω 1100 για μια καλή 40αρα που θα κρατήσω μια 6ετία,παρά να δώσω 1500 για PC που στην 3ετία θα είναι απαρχαιωμένο. Μην ανακατεύεις 500 πράγματα, apple, PC και διάφορα άλλα. Μπορείς να φας τα λεφτά σου και σε πληρωμένο έρωτα αν θέλεις και να θεωρείς ότι έκανες καλύτερη επένδυση αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα. Μιλάμε για Value for money της συγκεκριμένης TV και γενικά δεν έχει αρκετό value για το money που απαιτεί. Όπως όλα τα κορυφαία και σχεδόν κορυφαία μοντέλα της Samsung τα τελευταία χρόνια. Πληρώνεις πολλά παραπάνω για αμφισβητήσιμα αυξημένη οπτική εμπειρία. Να θυμίσω τις ιστορίες με τη 40άρα (και άνω) C650 της Samsung? Τα μισά λεφτά από τα κορυφαία μοντέλα και σε reviews/tests έπαιρνε καλύτερες κριτικές. Το κουράζουμε το θέμα... 3
pedrojay Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 και στο τελος ξεχναμε και το νοημα του ποστ ξανα στα 1449 γιατι αυτη η τηλεοραση δεν ηταν για 1099 Ε αφού αυτή η τηλεόραση δεν άξιζε να πέσει στα 1099,πάρτε την αντίστοιχη της Sony που έχει τόσο χωρίς να είναι σε προσφορά(πάλι πολλά είναι για 40άρα,απλά να προσφέρουμε μια εναλλακτική αφού τελείωσε η προσφορά) http://www.skroutz.g...om=autocomplete Μιας και διαβάζεις fullhd.gr,εκεί αναφέρει ότι το πάνελ της 46άρας μάλιστα κάνει 1500 δολλάρια,άρα ακόμα καλύτερο με τα κριτήρια σου. S-PVA πανελ χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των τηλεοράσεων,δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από μόνο του.Και όσο για τα 8bit που τόσο διαφημίζεις,σιγά την τεχνολογία.Οι TV έχουν 10bit πάνελ εδώ και καιρό,η παραπάνω Sony σίγουρα έχει και ίσως να έχει και η ES8000 και κάπου το γράψανε λάθος. Και η Sony 800Hz (Motionflow XR,ψεύτικα δηλαδή) έχει,το refresh rate είναι 200Hz όπως και στη Samsung. Να συγκρίνουμε λοιπές μαρκετίστικες ορολογίες δεν έχει νόημα,η Samsung υπερτερεί στο design(υποκειμενικό) και σίγουρα στα διάφορα γκατζετάκια,φωνητικές εντολές.Αυτά χρεώνει παραπάνω η εταιρεία και αν κάποιος ενδιαφέρεται γι αυτά πιο πολύ,η επιλογή είναι μονόδρομος.Αλλιώς για εικόνα η Sony είναι τουλάχιστον ισάξια και ακόμα στα 1100€ για όποιον δε πρόλαβε την προσφορά.Ή μήπως θεωρείς ότι είναι ντροπή να συγκρίνεται η συγκεκριμένη Sony με την "διαστημική,ασύγκριτη" Samsung σε εικόνα? Ειδάλλως για πολύ περισσότερες ίντσες,πολύ καλή(για μένα καλύτερη) εικόνα και ίδια χρήματα,οι plasma σε προηγούμενο ποστ μου. 2
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να φας τα λεφτά σου και σε πληρωμένο έρωτα αν θέλεις και να θεωρείς ότι έκανες καλύτερη επένδυση αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα. Μιλάμε για Value for money της συγκεκριμένης TV και γενικά δεν έχει αρκετό value για το money που απαιτεί. Προσωπικά δεν έγραψα σε κανένα πόστ μου για VFM. Ούτε και επενδύω σε τεχνολογικά προίόντα καθώς το κορυφαίο προίόν σήμερα θα ξεπεραστεί σε λιγότερο απο χρόνο. Γι αυτό και ο δικός μου κανόνας είναι να παίρνω κάτι όταν πραγματικά το χρειάζομαι.
Ntinaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι ότι η τεχνολογία και στις τηλεοράσεις έχει βαθμίδες ? Δηλ μόνο στις κάρτες γραφικών δικαιολογείται πως η μία έχει 500 και η άλλη 200 ? Εδώ βγαίνουν 27αρες TFT που κοστίζουν 660+ http://www.skroutz.g...harp-U2711.html Τα 1100 για μια κορυφαία 40αρα είναι πολλά ? Υπάρχουν και 40αρες με 500-600 αλλά μην πιστεύετε πως έχετε την τοπ τεχνολογία που άλλη πουλάνε και αγοράζουν σε 2πλάσια τιμή. αν παει μια εταιρια και βγαλει καρτα γραφικων 600 ευρω και αποδιδει οπως μια που κοστιζει 100 ευρω θα τη παρουνε με τις πετρες. απλα η συγκριση καρτων γραφικων ειναι πολυ απλη επιδοσεις,τιμη,θερμοκρασιες,θορυβος,καταναλωση στις τηλεορασεις θες μηχανηματα και εμπειρια για να το κανεις. παρ ολα αυτα ακομα περιμενω να μου πεις για ποιο λογο οι πλασμα ειναι μακραν χειροτερη τεχνολογια απο τις lcd.
Aias Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Οποιος θελει να παει στο Πλαισιο Μεταμορφωσης να δει μοντελο της σειρας 7(νομιζω ,ουτε καν 8) αναμεσα σε 20 τηλεοραση θα δει την τρελη διαφορα στην εικονα και στην κινηση
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις τηλεορασεις θες μηχανηματα και εμπειρια για να το κανεις. Κάποιοι έχουν το καλύτερο μηχάνημα που λέγεται οφθαλμοί - αξία ανεκτίμητη. παρ ολα αυτα ακομα περιμενω να μου πεις για ποιο λογο οι πλασμα ειναι μακραν χειροτερη τεχνολογια απο τις lcd. Μα απαντάς μόνος σου εδώ ,η τεχνολογια lcd υπερεχει σε σχεση με την Plasma Μονο στο θεμα καταναλωσης και burn in. Φίλος έχει plasma 50αρα που του έχει αποτυπωθεί το σήμα του Star. Να σου δώσω το τηλ. του να του πείς ότι έκανε καλή αγορά,γιατί θέλει να την πετάξει από το παράθυρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα