Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σας πω κάτι ρε γαύροι, στα @@ μου για το χρονόμετρο στα @@ μου για την ήττα στα @@ κι αν ο Λω έβαζε αυτό το καλάθι στο τέλος του παιχνιδιού και κερδίζαμε.

Καταλαβαίνεττε με ποιους παίζαμε ...με τον Μπόμπυ τον Ρες και τον Σανικίτζε...τον Σανικίτζε...., το θέμα δεν είναι η ήττα, η εμφάνιση ήταν, αν η ομάδα παίξει όπως έπαιζε στη πρώτη φάση θα το πάει 10-3...αν συνεχίσει έτσι κλάφτα Χαράλαμπε...αλλά έχουμε βρεί πιει μας φταίνε ο Μαυροειδής και ο Γκετσεβίτσιους..

• Like 1
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μαλιστα, δεν γνωριζα για τον αγωνα του Eurocup. Δε νομιζω να καταφερει να χασει παλι ο Οσφπ, ειναι πολύ κακή ομαδα η Σιενα για να να τον κερδισει 2 φορές εκτός εδρας, βεβαια με τον Mr. Bean ποτε δεν ξέρεις. 

Δημοσ.

...για πες τώρα βρε Κρις (85), η Μπάρτσα συνεχίζει ως "μη-ντρημτήμ" να είναι "του χεριού" του ΟΣΦΠ εντός; (για τη "διαφορά", μάλλον ούτε λόγος...). Για τον συν-Λαρισαίο σου αν πω κάτι περί "ηγεσίας" λογικά θα στραβώσεις, οπότε ας το παρακάμψω... 

Δεν μου αρέσει το "τα έλεγα εγώ", αλλά τουλάχιστον το αποψινό να ΕΓΙΝΕ "μάθημα" για όσους "πιστεύουνε πολύ" στον ΟΣΦΠ του Τοπ16 και δεν το βλέπανε πιό σκεπτικά, όπως οφείλανε. Ανεξαρτήτως "κολλημένου ταμπλώ" και υποψίας φάουλ σε Χάινς (από Μος) ή ακόμα και σε Λω στις τελευταίες του επιθέσεις...

Ζόρικα τα πράμματα για τη συνέχεια. Όχι για τίποτ' άλλο, αλλά, ως συνήθως, να πεις ότι έπαιξε τίποτα φανταστικό η Σιέννα; Πού να ήταν και σε καμμιά γαμάτη μέρα ο Μπράουν δηλαδή...

Δυστυχως η ομαδα παρουσιαζει αυτο που ελεγα εδω και 3-4 παιχνιδια. Δεν ειναι σε καλη σωματικη κατασταση και δεν βγαζει ενέργεια. Ή δεν ισχυει και εχεις να μου αντιπαραβαλλεις καποιον αλλο λογο(εκτος φυσικα απ την τραγικη αποφαση του Λω να παει σε λευ απ)? Η ομαδα εχει περιστροφες στην αμυνα, στην επιθεση βγαζει ασιστ, αλλα ατομικα οι παικτες σ-ε-ρ-ν-ο-ν-τ-α-ι. Απο τον πρωτο μεχρι και τον τελευταιο.

Ρε σοβαρα τα πιστευεις αυτα που λες? Θεωρεις τη Μπαρτσα καμια υπερομαδα? Δεν ειδες τι συντριβη παθαν μετα τη νίκη απέναντι μας? Φυσικα και αν παιξουμε οπως μπορουμε, εχουμε πιθανοτητες και ειναι του χεριου μας, ειδικα μεσα στο Σεφ.

Για τον Σπανουλη, ειλικρινα δε μπορω να κατσω να συζητησω σοβαρα αν ειναι ηγετης ή οχι. Ακομα και στο σημερινο, που ολη η ομαδα πηγαινε πολυ μετρια, ηταν αυτος που εβαλε τους τελευταιους 5 ποντους.

Οσο για το Σερμαντινη, εκανε καλο ματς, αλλα στην αμυνα ήταν και παλι τρυπα. Δε φανηκε τοσο γιατι η Σιενα επαιζε πολυ p&p και ελαχιστα p&r, στο τελος σωστα χρησιμοποιησε τον Χαινς που εκανε αλλο ενα πολυ καλο παινιδι.

Ακατανοητη ηταν για μενα η χρησιμοποιηση του Περπερογλου (που αν εξαιρεσεις τα πρωτα ματς, μας κανει να αναπολουμε τον κεσελ) και δυστυχως δε φανηκε και το εξαιρετικο παιχνιδι που εκανε ο Ματζαρης.

Δημοσ.

Μαλιστα, δεν γνωριζα για τον αγωνα του Eurocup. Δε νομιζω να καταφερει να χασει παλι ο Οσφπ, ειναι πολύ κακή ομαδα η Σιενα για να να τον κερδισει 2 φορές εκτός εδρας, βεβαια με τον Mr. Bean ποτε δεν ξέρεις.

Αν η Ευρωλιγκα παρει αποφαση για μη επαναληψη του αγωνα παρα το δεδικασμενο, φανταζομαι οτι μονη δικαιολογια θα ειναι αυτο που ειπα παραπανω. Ελληνες χειριζοταν το χρονομετρο, ελληνας ο παρατηρητης, το λαθος οταν εγινε ευνοουσε τον ΟΣΦΠ. Δεν ξερω φυσικα αν εχουν νομικη βαση αυτα, γνωμη μου με βαση οσα ακουσα ειναι οτι παει καρφι για επαναληψη, αν ο ΟΣΦΠ επιμεινει στην ενσταση, που προφανως θα επιμεινει.

Chris ο Περπερογλου αν και τραγικος χρησιμοποιηθηκε γιατι ο (προ ολιγων μηνων "ετοιμος για ΝΒΑ") Παπανικολαου ηταν ακομη τραγικοτερος. Ποιον να βαλει, τον Γκετσεβιτσιους;

Δημοσ.

Δικαίως έδωσε 3 βολές στο φάουλ. Ο Άντιτς πάει να κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή φάουλ στην τρίπλα, δεδομένου ότι δεν θα πήγαινε και στις βολές. Η τεράστια μαγκιά είναι του Μπράουν, ο οποίος καταλαβαίνει αμέσως τι πάει να γίνει και ρισκάρει ή να κάνει σουτ για τα πανηγύρια ή να πάρει 3 βολές. Δικαιώθηκε, οπότε μπράβο του. Τζιμάνι ο κοντός.

Σιγα το τζιμανι. Δεν υπηρχε περιπτωση να σουταρει σε αλλη περιπτωση, εκβιαζει το φαουλ του αντιπαλου, το οποιο ειναι και δεν ειναι, ο Αντιτς τραβιεται στο τελος. Σε καμια περιπτωση δεν ηταν φαουλ για 3 βολες, ηταν επαναφορα για τη Σιενα.

Επισης τραγικο λαθος οτι δεν καναμε φαουλ στο τελευταιο λευ απ της Σιενα, θα ειχαν επαναφορα.

Αλλα οταν εχεις κανει τετοια λαθη εσυ ο ιδιος, και 4 βολες να διναν στο ¨φαουλ¨ του Αντιτς, 3 ποντους στο λευ απ του κοντου, με τον εαυτο σου πρεπει να τα χεις και οχι με τη διαιτησια.

Ο Συριγος λεει οτι η ΚΑΕ ζηταει με ενσταση επαναληψη του αγωνα λογω του χρονομετρου...

Λεει επισης οτι το χρονομετρο κολησε στο ΣΕΦ δηλαδη απο Ελληνες και οχι Ιταλοι να πουμε οκ.

Η πλακα στο στιγμιοτυπο του κολημενου χρονομετρου ειναι οτι οι Ιταλοι κατευθειαν διαμαρτυρονται στην γραμματεια ενω οι του ΟΣΦΠ παναγιτσες. Αλλα μολις γυρισε ο τροχος στη φαση και το σιγουρο 2ποντο του Χαινς εξελιχθηκε σε αιφνιδιασμο για τον Μπραουν, αλλαξαν οι ρολοι σε δευτερολεπτα...

Eιναι γελοιο να ζητησουμε επαναληψη.

Κανα 1 με 2 sec ηταν η διακοπη του χρονομετρου που κόλλησε στα 10sec. Κατα τα αλλα βρηκατε τη δικαιολογία για την ηττα. 

Το βλεπαν σε σλοου μοσιον και νομιζαν οτι κρατησε 4'' !!

Δημοσ.

Παντως διορθωνοντας αυτο που ειπα πριν, το περσυνο δεδικασμενο με την Μπεσικτας δεν ειναι ιδια περιπτωση με τωρα, διοτι εκει το χρονομετρο το σταματουν οι γηπεδουχοι και κερδιζουν τελικα χαρη σε αυτην την παρεμβαση, ενω σημερα το χρονομετρο σταματα απτους γηπεδουχους σε σημειο που τους βολευε, αλλα τελικα κερδισαν οι φιλοξενουμενοι γιατι εγινε το απροβλεπτο. Ακομα κι ετσι υπηρξε χρονος για τον ΟΣΦΠ για επιθεση η οποια μαλιστα εξελιχθηκε σε φινγκερ ρολ, το αν χαθηκε ειναι αλλο θεμα.

Βαση των παραπανω που δε ξερω τι νομικη ισχυ εχουν, εμενα μου φαινεται παραλογη η επαναληψη. Για να μην πω οτι η οποια τιμωρια παει στους γηπεδουχους που ελεγχουν χρονομετρα κλπ και το κανουν σε στιγμη που βολευει την ομαδα τους.

Δημοσ.

Εγώ το θέμα με το χρονόμετρο το βλέπω κάπως έτσι : Κόλλησε(εγώ εκτιμώ για 2.5-3 δευτ.) ? Κόλλησε Υπήρξε αλλοίωση του παιχνιδιού και του αποτελέσματος ? Υπήρξε

Ε όποια ομάδα την ευννοεί η ένσταση θα την κάνει, και πιστεύω ότι έχει και δίκιο

Ένσταση ξε-ένσταση Νίκη-Ήττα : Η ντροπή του ότι παίξαμε στο τελευταίο λεπτό με την ομάδα του Σανικίτζε παραμένει.

Δημοσ.

Eιναι τελειως αδικο να ξαναγινει ο αγωνας γιατι χασαμε δικαιοτατα, και οχι απο τη συγκεκριμενη φαση.

ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό :-D

Δημοσ.

Για μενα το πιο δικαιο ειναι να παει το παιχνιδι σε παραταση αφου ο αγωνας θα εληγε χωρις το τελευταιο καλαθι του μπομπυ.

Δημοσ.

Σαφώς και η ήττα του Ολυμπιακού είναι όλη δική του...

Επαναλήψεις κλπ είναι γελοιότητες. Με αυτή τη λογική όλοι οι αγώνες θα έπρεπε να επαναλαμβάνονται γιατί μία φορά θα έκανε λάθος ο διαιτητής, μία θα σταμάταγε λάθος ο χρόνος και πάει λέγοντας...

Δημοσ.

Kαλα ας γινονταν αυτο με το χρονομετρο στο ΟΑΚΑ επι εποχης παντοδυναμιας Γιαννακοπουλου και θα σου ελεγα εγω ποιος τον ακουγε μετα .Εκει τα παραδεχομουν τα χομπιτ ,ταξιδι θα κανανε στα γραφεια της ευρωλιγκας την ιδια μερα.Οι Αγγελοπουλοι ? Φεεεεεεεεεεεετα

Δημοσ.

Παντως οτι το κολλημενο χρονομετρο ευνοησε εμας, δε στεκει.

Ε πως ευνοησε εμας αφου κερδισανε οι αλλοι ? χαχαχα Ακους τωρα και εσυ τι σου λενε οι βαζελοι ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...