thermo-sifounas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Στο καλο Βασσιλη Τοροσιδη, αλλος ενας στασιμος, βαλτωμενος ποδοσφαιριστης της σχολης Γιουρκα Σειταριδη
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Στο καλό. Τουρίστας εδώ και μια τριετία τουλάχιστον, δεν πρόσφερε σχεδόν καθόλου στην ομάδα.
adi32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Στο καλο να παει Καλη τυχη Αν παει τελικα Καθε χρονια και χειροτερος ηταν
Rabican Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 προσωπικα πιστευω οτι θα γυρισει πισω χωρις να εχει καταφερει τιποτα το σπουδαιο. σε καθε περιπτωση, καλη τυχη γιατι τοσα χρονια εχει προσφερει πολλα στην ομαδα. ισως η τελευταια του προσφορα θα ηταν να φυγει με πωληση και οχι ως ελευθερος. ιδομεν..
nash-gf Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Στο καλο Τοροσιδη, αυτο που ηθελες εδω και 2,5 χρονια πραγματοποιειται. Εχει να παιξει μπαλα απο περσι στο Emirates, πραγματικα ηταν προκληση να φοραει ολον αυτο τον καιρο το περιβραχιονιο του αρχηγου. Kραταω αυτό, διότι στα υπόλοιπα μου κάνεις μια ανάλυση η οποία ειναι μη υπαρκτή τη στιγμή που υπάρχει συγκεκριμένη συμφωνία με τους παίχτες, όντως να διαλέγουν παιχνίδια (τι δε κατάλαβες από αυτο που σου έγραψα?Η συμφωνία ήταν να γίνει πορεία στην Ευρώπη και να νικήσεις τον Παναθηναικό, χωρις να σε ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Αναμενόμενο οι παίχτες να διαλέξουν παιχνίδια. Εσένα σου φαινόταν λάθος τακτικής και προετοιμασίας να παίζεις με τον Αστέρα και ο Γκαλέτι να περπατάει και 3 μέρες μετά να σου κάνει παιχνιδάρα με τη Λάτσιο?) Καλα αστο, δεν προκειται να βγαλουμε ακρη... Μου λες για μια συμφωνια που ουτε ο ιδιος ο Λεμονης ουτε καν οι ΑΡΔ υποστηρικτες του δεν ανεφεραν ποτε για να υπερασπιστουν την θεση τους. Δηλαδη ενας ανθρωπος που εδιωξε τον Κατανετς επειδη δεν ειχε ψυχωση με το 7ο, εκανε συμφωνια με τον Λεμονη να του χασει το πρωταθλημα (απο την παντοδυναμη ΑΕΚ με τερματοφυλακα τον Μορετο και προπονητη τον Κωστενογλου).
we_will_rise Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω ότι είστε πολύ αυστηροί με τον Τοροσίδη. Τα ίδια θα λέγατε αν ανανέωνε το συμβόλαιό του; Δεν έχει το δικαίωμα δηλαδή να πάει σε καλή ηλικία στο εξωτερικό και να κυνηγήσει το όνειρό του;;;
adi32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μα δε μας πειραξε που φευγει (Αν φυγει) 2 χρονια το παρακαλαγαμε
alexis333 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω ότι είστε πολύ αυστηροί με τον Τοροσίδη. Τα ίδια θα λέγατε αν ανανέωνε το συμβόλαιό του; Δεν έχει το δικαίωμα δηλαδή να πάει σε καλή ηλικία στο εξωτερικό και να κυνηγήσει το όνειρό του;;; Να παει γιατι οχι.?? Αλλα με λεφτα οπως ολος ο κοσμος ... Αντε τοσο καιρο τον ειχαμε για πουλημα και μας την κανει στο τελος τσαμπα ? Δεν ειναι και τοσο τιμιο. Εγω ειμαι υπερ του Τοροσιδη στο παιχτικο κοματι. Ειναι πολυ καλος δεξιος μπακ και μπορει να παιξει στην αγγλια αλλα τελευταια εχει καταλαβει τι γινεται στο ελλαντα και βαριεται να παιξει.
LRoi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, θα έπρεπε να υπογράψει ο Τοροσίδης ανανέωση, για να παζαρεύει ο Μαρινάκης τη μεταγραφή του, σύμφωνα με το πόσα του λείπουν κι αν ο Τοροσίδης δεν γούσταρε αυτού του είδους τη διαπραγμάτευση και κλωτσούσε στα λεφτά που θα ζητούσε ο Μαρινάκης για να τον παραχωρήσει, να τον έστελνε να προπονείται και με τη δεύτερη ομάδα άμα λάχει μέχρι να βάλει μυαλό. Ρε τι λέτε, πάτε καλά? Δηλαδή θα δούλευα εγώ σε μία επιχείρηση, θα μου έκαναν πρόταση για κάπου αλλού με καλύτερα λεφτά και θα έλεγα εγώ, μάγκες καλά τα λεφτά που μου προτείνετε, αλλά πάτε να μιλήσετε με το αφεντικό μου, γιατί θέλει κι αυτός κάτι ψιλά. Για να μην αναφέρω το ότι ένας παίχτης χωρίς συμβόλαιο, μπορεί να διαπραγματευτεί επιπλέον χρήματα για την πάρτη του, εφόσον δεν διεκδικεί η ομάδα λεφτά. Ο Μαρινάκης, αν ήθελε να έχει έσοδα, θα έριχνε το εισιτήριο σε πρώτη φάση και θα έπαιρνε και κανένα παίχτη της προκοπής για να πάει καλά στην Ευρώπη και δεν θα μας κορόιδευε με Νικοπολίδη προπονητή μεσούσης της περιόδου και με χάλια απόδοση. 1
alexis333 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Λύση εκ των έσω ο αντί - Τοροσίδης Θα φαμε Ντιακιτε στη μαπα .. Χτες εκτος απο 2-3 ανεβασματα δεν τον ειδα αλλη φορα ψηλα. Και σε κατι φασεις τον περναγε ο αντιπαλος στο τρεξιμο λες και ηταν σταματημενος...
Cossutius. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ς. Δηλαδη ενας ανθρωπος που εδιωξε τον Κατανετς επειδη δεν ειχε ψυχωση με το 7ο, εκανε συμφωνια με τον Λεμονη να του χασει το πρωταθλημα (απο την παντοδυναμη ΑΕΚ με τερματοφυλακα τον Μορετο και προπονητη τον Κωστενογλου). Από την ΑΕΚ του Ριβάλντο που σου έδωσε 3 πρωταθλήματα και αν ο πρόεδρός μας δεν έκανε την ένσταση θα μας επαιρνε ακόμα ένα. Αυτός ο Ριβάλντο που έκανε πλάκα επι 4 χρόνια σε όλη την Ελλάδα Από την ΑΕΚ που είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ τα τελευταία 20 χρόνια και μεγαλύτερο απο εσένα τη συγκεκριμένη χρονιά. Η συμφωνία ηταν να αφήσει σε 2η μοιρα το πρωτάθλημα για να κάνει πορεία στην Ευρώπη. Απλά ο κόσμος γκρίνιαξε που η ομάδα δεν έπαιζε μπάλα στην Ελλάδα, λογω αδιαφορίας συγκεκριμένων παιχτων και τους έδιωξε τον προπονητή που τόσο συμπαθούσαν όλοι. Ο Κοκκαλης είχε ένα χαρακτηριστικό. Ηθελε ο ίδιος να ειναι ο ήρωας. Όχι οι άλλοι. Σε ότι αφορά τον Ντιακιντέ....αυτόν για αμυντικό χαφ δε τον πήραμε??χαχαχαχαχαχα
Rabican Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ντιαγκιτε, μοδεστο, μανιατη κι αμα σ αρεσει αλεξη! ουτε καν σκονδρα!!!... και το καλοκαιρι αμα φυγει ο τσιμπουρης, δε νομιζω να ερθει κανενας πρωτοκλασσατος. βασικα μπορει και να μην ερθει ΚΑΝ καποιος..
Cossutius. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Σου ειπα ρε για το καλοκαιρι. Μάντζιος, Παπαδόπουλος και Πάντελιτς. Μια χαρά 1
margaritagr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εμενα μ αρεσει που δεν ακολουθουμε τακτικες των απεναντι. Στον παιχτη ειχε γινει προταση απο περυσι , και δεν ηθελε. Ειναι απολυτα σεβαστο το να θελει να παει εξωτερικο. Προσφερε πολλα στην ομαδα, ειχε και εξαιρετικες ικανοτητες και τον απαραιτητο τσαμπουκα. Δικαιως εγινε αρχηγος. Τα τελευταια δυο χρονια η αποδοση του ειχε πεσει, ηταν λιγα τα ματς που ξεχωριζε , ακομα κι ετσι βεβαια, στην ελλαδα δεν υπηρχε καλυτερος. Δε θα ξεχασω τη χρονια που μασταν χαλια που παιζε οπου του ζηταγανε. Αριστερο μπακ, δεξι εξτρεμ, αριστερο εξτρεμ, μεχρι κι επιθετικος μπηκε. Το μονο παραπονο που δεν εμαθε ποτε να κανει σεντρες 1
Rabican Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ρε κοσοτιους θα πουλησουμε και το μητρογλα;;;; πωπωπωπω..... τρεμε μπαρτσελονα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις