Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ακούγεται πως παίρνουμε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ...

Ο αντικαταστάτης του Τζιμπουρ ... ????

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μα δε σας το χω πει?Μάντζιος, Παπαδόπουλος Πάντελιτς. Μητρογλου θα πουληθεί εξωτερικό. Στανταρακι. Η ψαλίδα κλείνει.

Δημοσ.

Μα δε σας το χω πει?Μάντζιος, Παπαδόπουλος Πάντελιτς. Μητρογλου θα πουληθεί εξωτερικό. Στανταρακι. Η ψαλίδα κλείνει.

Ναι ναι απτο φθινοπωρο μας το λες οτι η ψαλιδα φετος εκλεισε...προεβλεπες και ανταγωνιστικο πρωταθλημα εξαλλου!

Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, η ψαλίδα έχει κλείσει αρκετά και το να μεμψιμοιρούν κάποιοι από τώρα οτι έχει χαθεί το πρωτάθλημα είναι τουλάχιστον κουτό.

.

Δημοσ.

Ανταγωνιστικότατο ειναι. Στη θέση του υποβιβασμού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Kριμα και περιμενα στη θεση της αποπειρας χιουμορ, να δω εκεινες τις εμπεριστατωμενες τεχνικοποδοσφαιρικες αναλυσεις του καλοκαιριου για το ποσο εκλεισε η ψαλιδα φετος μεταξυ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και για το ποσο ανταγωνισμο θα εχουμε για τον τιτλο... :devil:

Τουλαχιστον, καλα που συνηδοτποιεις εστω και τωρα αυτο που σου λεμε (Παναθηναικοι και Ολυμπιακοι) απτο καλοκαιρι και το αρνιοσουν πεισματικα επικαλουμενος τον "νεο Ιμπαγασα", Μασαδο κλπ τρομπακτικες μεταγραφες της προεδραρας: αποδυναμωμενος ΠΑΟ σημαινει οτι ο Μαρινακης θα σε αφησει με τα απολυτως απαραιτητα απο πλευρας κοστους για να εξασφαλιζεις κουπα, αρα αποδυναμωμενο ροστερ σε ευρωπαικο επιπεδο και ευρωπαικες βλεψεις βασισμενες στα αστρα.

In other words η καταστροφη του ΠΑΟ, καλη ειναι για να χαιρεσαι και να με καζουριαζεις (βασικα, να απτη στιγμη που εχω ξενερωσει απο μονος μου, αλλα anyway) αλλα δυστυχως σημαινει καταστροφη του ελληνικου πρωταθληματος συνολικα και σημαινει σαφως οτι θα αποδυναμωθεις κι εσυ.

Δημοσ.

Δε φταιω εγω αν ο πρόεδρός σου, κατάφερε να σε καταστρέψει. Βάση της λογικής μου και της αποδυνάμωσης του Ολυμπιακού με τον Μιραλλάς, θα επρεπε να εμφανιστείς πολύ καλύτερος. Ο Αλ, έδωσε υποσχέσεις τις οποίες δε κράτησε.

Σε ότι αφορά τη καζούρα, δε νομίζω πως σου έχω κάνει και καθόλου σεβόμενος περισσότερο τους υπόλοιπους. Ουτε χαιρομαι για τη κατάντια του ΠΑΟ. Με λυπεί περισσότερο, διότι όσο ήσουν δυνατός χαιρόμουν περισσότερο της νικες και τα πρωταθλήματα. Τώρα τι να χαρώ? Συντάσσομαι με την άποψη του Ανδριανόπουλου. "Πρωτάθλημα χωρις Παναθηναικό δε μπορει να υπάρξει". (και αποφάσισε να μη σας υποβιβάσει :P)

Επισης δε θυμάμαι να αναφέρθηκα ποτέ στον Μασάδο ώς νέος Ιμπαγάσα. Είπα πως στη Τουλουζ ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παίχτης. Αλλωστε ειναι πολύ νωρίς για να φανει κάτι. Και ο Σισέ όταν πρωτοήλθε για 3 μήνες ήταν εκτός. Ειχε χάσει και 3 παιχνιδια Τσ.Λ. για δολοφονικό τάκλιν. So what?

Τελος καμία από τις απόψεις μου δεν έχει αλλάξει. Εξακολουθω να πιστευω βάση του ισολογισμου και του χρεωστικου της ομάδας πως ο Μαρινάκης βλέποντας τη μη ύπαρξη ανταγωνισμου θα προσπαθήσει να φέρει στα ισα τα οικονομικά της ομάδας και να αναδείξει παίχτες. Όνομα στην Ευρώπη έχουμε κάνει, προκριθήκαμε με 9 βαθμους (εκει που άλλοι κάποτε κάνοντας τους Ευρωπαίους πέρναγαν με 7 στο Τσ.Λ.) στο Ουέφα, νικήσαμε ανώτερες ομάδες από εμάς και χωρις να έχουμε παίξει μπάλα, ειμαστε σχεδον πρωταθλητές.

Ασε που διωξαμε προπονητή επειδη η ομάδα δε παρουσιάζει θέαμα.

Δημοσ.

προκριθήκαμε με 9 βαθμους (εκει που άλλοι κάποτε κάνοντας τους Ευρωπαίους πέρναγαν με 7 στο Τσ.Λ.)

Βασικά είναι καλό κάποια στιγμή να καταλάβουν, όσοι δεν το έχουν καταλάβει, πως το να βγαίνεις 3ος με 9 βαθμούς σε όμιλο 4 ομάδων, σημαίνει πως στον όμιλο υπάρχει μια άχρηστη ομάδα. Αντίθετα το να βγαίνεις 1ος σε αντίστοιχο όμιλο με 8 βαθμούς μάλλον δείχνει πως ο όμιλος έχει 4 ισάξιες ομάδες.

Είναι απίστευτα απλό και απορώ με όσους παριστάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν ώστε να προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν σαν επιχείρημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν συμφωνω απολυτα με αυτο που λες ΣλιμΝτατα.

περσυ δε νομιζω οτι υπηρχε καποια αχρηστη ομαδα. απλα η ντορτμουντ εδωσε το παιχνιδι στεγνα. κι ετσι μειναμε απ εξω. καποιες φορες οντως υπαρχει μια ασχετη ομαδα, αλλα θυμαμαι πριν αρκετο καιρο σε καποιο μεγαλο αθλητικο site (gazzetta, sport24, contra) ειχα διαβασει μια στατιστικη αναλυση που ελεγε οτι η ομαδα με τους περισσοτερους αποκλεισμους με 8+ βαθμους ειναι ο ολυμπιακος.

προσωπικα δεν το θεωρω ενδειξη ανικανοτητας, αλλα ατυχιας. ουτε η Ντεπορτιβο πριν απο καποια χρονια ηταν αχρηστη ομαδα. φετος να δεχτω οτι σε ενα μεγαλο βαθμο η ανικανοτητα μας επαιξε το ρολο της, αλλα και παλι, τα αποτελεσματα των υπολοιπων αγωνων του ομιλου δε βοηθησαν ιδιαιτερα. θελει και τυχη!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...