Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε φέτος υπήρξε "αχρηστη" ομάδα. Δεν ηξερα πως οι πρωταθλητές Γαλλίας ειναι άχρηστοι...

Αντίθετα το να βγαίνεις 1ος σε αντίστοιχο όμιλο με 8 βαθμούς μάλλον δείχνει πως ο όμιλος έχει 4 ισάξιες ομάδες.

Η απλά και οι 4 ομάδες έχουν τα χάλια τους τα μαυρα και ο πιο τυχερός περνάει. Απουσιάζουν τα γνωστά 2 μεγαθηρια που υπάρχουν συνήθως στους ομίλους Ελληνικων ομάδων και μία ομάδα στα μέτρα μας.

Η ουσία ειναι πως όταν μαζεύεις 9 και 10 βαθμους έχοντας 2 σαφώς ανώτερες ομάδες από εσένα στον όμιλο και μια στην ιδια δυναμικότητα με σένα αλλά από ανώτερο πρωτάθλημα, σημαίνει πως έχεις κάνει 3 νίκες τουλάχιστον. Αυτό η ομάδα σου δε τα έκανε, αλλά πέρασε. Θέμα τύχης καθαρά, θέμα ατυχίας στη δική μου ομάδα που έχει μαζέψει 3 (ή 2) φορες 10 βαθμούς και έχει μείνει εκτός.

Όπως βλέπεις είναι ακόμα πιο απλό στην εξήγηση και επίσης απορώ για το επιχείρημά σου. :-)

Και μια συμβουλή. Όταν πας να δωσεις μια απάντηση που πιστεύεις οτι προσβάλει την ομάδα σου, δες νωρίτερα τι έχει γραφτεί και για πιο λόγο.

Στον Μητρογλου λέει έχει μπει μεγάλη ρήτρα για περίπτωση μεταγραφής ενώ φαίνεται να τον γλυκοκοιτάζουν για το καλοκαίρι από Ισπανία μεριά. Τώρα το άκουσα. Έξυπνος ο Βαγγέλας. Το κόβω να τον μοσχοπουλάει τον κάγκουρα.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Θα στο πω πιο απλά για να το κατανοήσεις. Στην μια περίπτωση υπάρχουν 3 ισάξιες και μια κατώτερη. Και στις 3 ισάξιες μένεις τρίτος.

Στην άλλη περίπτωση υπάρχουν 4 ισάξιες. Και από τις 4 βγήκα πρώτος.

Τώρα αν θέλεις εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι στις δικές σας περιπτώσεις ήταν 3 μεγαθήρια και στις δικές μας 4 μετριότητες. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Το 2005 που έμεινες έξω με 10 βαθμούς, 4η στον όμιλο ήταν η ντεπορτίβο με το φοβερό ρεκόρ, 0 γκολ ενεργητικό.

Την ίδια χρονιά έμεινα κι εγώ έξω με 9, μάλλον δεν το θυμάσαι ε..

Το 2008 που πέρασα με 10 πρώτος, είχα 3 νίκες με ίντερ και βέρντερ στον όμιλο.

Προφανώς το παράπονο σου είναι για το 2000. Τότε που με 9 βαθμούς βγήκες τρίτος με τέταρτη τη χέρενφειν.

Εκείνη τη χρονιά εγώ βγήκα με 8 βαθμούς δεύτερος με τέταρτη τη γιουβέντους.

Ελπίζω πλέον να καταλαβαίνεις την διαφορά. Αν απορείς ακόμα, μπορώ να στο εξηγήσω και παραπάνω.

Τέλος, έχω διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα. Τι σχέση έχει αυτό? Καμία. Πέρα από το κριτήριο σου που βάση των παραπάνω ελπίζω να καταλαβαίνεις πως αποδεικνύεται λειψό, γράφεις και λάθος. 7 βαθμούς πρώτος? Ποιος είναι αυτός?

Δεν ξέρω αν το κάνεις γιατί απλά δεν ξέρεις ή για να τονίσεις την υποτιθέμενη κωλοφαρδία, παραμένεις λάθος.

Αυτά τα λίγα φίλε μου

• Like 1
Δημοσ.

Θα στο πω πιο απλά για να το κατανοήσεις. Στην μια περίπτωση υπάρχουν 3 ισάξιες και μια κατώτερη. Και στις 3 ισάξιες μένεις τρίτος.

Στην άλλη περίπτωση υπάρχουν 4 ισάξιες. Και από τις 4 βγήκα πρώτος.

Τώρα αν θέλεις εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι στις δικές σας περιπτώσεις ήταν 3 μεγαθήρια και στις δικές μας 4 μετριότητες. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Το 2005 που έμεινες έξω με 10 βαθμούς, 4η στον όμιλο ήταν η ντεπορτίβο με το φοβερό ρεκόρ, 0 γκολ ενεργητικό.

Την ίδια χρονιά έμεινα κι εγώ έξω με 9, μάλλον δεν το θυμάσαι ε..

Το 2008 που πέρασα με 10 πρώτος, είχα 3 νίκες με ίντερ και βέρντερ στον όμιλο.

Προφανώς το παράπονο σου είναι για το 2000. Τότε που με 9 βαθμούς βγήκες τρίτος με τέταρτη τη χέρενφειν.

Εκείνη τη χρονιά εγώ βγήκα με 8 βαθμούς δεύτερος με τέταρτη τη γιουβέντους.

Ελπίζω πλέον να καταλαβαίνεις την διαφορά. Αν απορείς ακόμα, μπορώ να στο εξηγήσω και παραπάνω.

Τέλος, έχω διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα. Τι σχέση έχει αυτό? Καμία. Πέρα από το κριτήριο σου που βάση των παραπάνω ελπίζω να καταλαβαίνεις πως αποδεικνύεται λειψό, γράφεις και λάθος. 7 βαθμούς πρώτος? Ποιος είναι αυτός?

Δεν ξέρω αν το κάνεις γιατί απλά δεν ξέρεις ή για να τονίσεις την υποτιθέμενη κωλοφαρδία, παραμένεις λάθος.

Αυτά τα λίγα φίλε μου

Kατσε ρε φιλε..Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι περυσι ΑΡΣΕΝΑΛ,ΜΑΡΣΕΙΓ,ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ τις λες μετριες ομαδες? Μετρια ομαδα που η Ντορτμουντ ηταν θεωρητικα η τεταρτη σε δυναμικοτητα ομαδα απο τον ομιλο μας ενω ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Γερμανιας? πλακα κανεις? Η μηπως φετος Μονπελιε,Αρσεναλ και Σαλκε ειναι ομαδουλες? Μην λεμε για μετριοτητες τωρα.Εδω οι 2 ομαδες που θεωρητικα ηταν απο το 4ο και τελευταιο γκρουπ δυναμικοτητας ηταν οι Πρωταθλητριες ομαδες σε δυο απο τα καλυτερα πρωταθληματα της Ευρωπης και κλασεις ανωτερα απο το δικο μας.Οσο αυτο που λες για τις μετριες ομαδες,θα μπορουσα ειτε εγω ειτε οποιαδηποτε ομαδα να κανω 2 νικες μεσα εξω με την Αρσεναλ ας πουμε οπως περυσι που σχεδον την πατησα στο Λονδινο και να χασω δυο παιχνιδια με την ντορτμουντ ας πουμε που θεωρητικα ηταν η πιο αδυναμη ομαδα.το αν παρεις 10 βαθμους ή 9 και μεινεις εξω κατε εμε δεν σημαινει πως ειναι μια χαλια ομαδα στον ομιλο σου,σημαινει οτι εκανες 3 νικες απλα απεναντι στις ομαδες του ομιλου σου.Τωρα ειτε αυτη η νικη ειναι με την Μπαρτσελονα ειτε με την Κωλοπετινιτσα λιγη σημασια εχει.Ειναι και θεμα τυχης θελω να σου πω και πως θα παρουσιαστει η καθε ομαδα σε καθε παιχνιδι της.Και προχθες η Μπαρτσελονα εχασε 3-2.. τι παει να πει,οτι ειναι χειροτερη ομαδα? Οπως και εχασε με την Σελτικ,τι παει να πει? οτι η Σελτικ ειναι καλυτερη ομαδα απο την Μπαρτσελονα? απλα της εκατσε το παιχνιδι.Οπως σε αντιθετη περιπτωση περυσι το παιχνιδι του Ολυμπιακου με την Μεταλιστ στο Καραισκακης που επρεπε στο πρωτο 15λεπτο το σκορ να ειναι 3,4-0 αλλα τελικα εχασε ο ολυμπιακος και αποκλειστηκε.Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο παιδια,χρειαζεται και τυχη εκτος απο ενα καλο παιχνιδι,δεν υπαρχει δυσκολο ή ευκολο παιχνιδι,μονο θεωρητικα ειναι αυτο.στο ποδοσφαιρο ολα γινονται

• Like 2
Δημοσ.

Στον συγκεκριμένο όμιλο η ντόρτμουντ είχε 4 ήττες σε 6 αγώνες αν θυμάμαι καλά.

4 φορές ήταν άτυχη? Όλοι βλέπουμε ch.l και όλοι απορούσαν με την ομάδα που έβλεπαν στο γήπεδο. Απανωτά αμυντικά λάθη, δυσκοίλιοι επιθετικά, χαμένες σχεδόν όλες τις προσωπικές μοονομαχίες.

Έκανε μόνο μια νίκη, μάντεψε με ποιον, με αυτόν που τερμάτισε τρίτος.

Και αυτή ήταν η διαφορά σου με την δεύτερη μαρσέιγ, ένας βαθμός.

Η ντόρτμουντ στέρησε 3 βαθμούς σε εσένα και δυο σε αυτούς. Ναι, σε αυτόν τον όμιλο, η μπορούσια ήταν της φάπας.

Από εκεί και πέρα, είπα εγώ ότι δεν χρειάζεται τύχη?

Ο παναθηναικός είχε χάσει 2-1 στο κίεβο με ένα αυτογκόλ από την πλάτη του κιάσσου. Με αυτό το αποτέλεσμα βγήκε τέταρτος όταν με νίκη έβγαινε πρώτος. Ήθελε τύχη και δεν την είχε.

Τώρα το επιχείρημα με την μπάρτσα δεν το σχολιάζω καν, έχει την πολυπλοκότητα μονοκύτταρου οργανισμού.

Δημοσ.

Η ενσταση απορριφθηκε... Το χειροτερο κι ανεξηγητο, ηταν που οι διαιτητες δεν ειδαν το instant replay, εφοσον την ωρα του αγωνα ενημερωθηκαν για το προβλημα. Αν ηταν καμια Τουρκιση στη θεση μας..Αστεια οργανωση η ευρωλιγκα, εδω θα μου πεις δεν ειχαν κανει τιποτα τοτε που ο Μπατιστ ειχε πατησει τον αλλο στο κεφαλι, θα καναν τωρα..?

Ας μη καναμε τις μαλακες στο τελος να μη το χαναμε, βεβαια.

Παμε για τη νικη σημερα, χωρις Λο

• Like 2
Δημοσ.

Από εκεί και πέρα, είπα εγώ ότι δεν χρειάζεται τύχη?

Αυτά τα λίγα φίλε μου

Μάλιστα  :-)

Βασικά απαντουσα στη τρολιά αλλου αλλά μια που θίχτηκες, σημαίνει πως όντως δεν έριξες βλέφαρο στο λόγο που τα έγραψα αυτά.

Το ότι ο Παναθηναικός υπήρξε πολύ τυχερότερος σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι γνωστό και φυσικά αυτό τόνιζα στο συγκεκριμένο σημειο του ποστ μου και σε συγκεκριμένο χρήση (κακώς μπήκες στη μέση μια που είδες πως παίζει καφριλίκι ανάμεσα σε 2 χρήστες αλλά δε πειράζει).

Το οτι έπαιξε σε κάποιες φάσεις και μεγάλη μπάλα, επίσης ειναι γνωστό αλλά και ο Ολυμπιακός έπαιξε μεγάλη μπάλα με την ιστορία να τον στέλνει στο Ουέφα.

Η ουσία ειναι πως θεωρεις ομάδες σα τη Ντορμουντ μετριότητες επειδή έτυχε να έχουν περισσότερες ήττες και όχι άξιο τον Ολυμπιακό που κατάφερε να μαζέψει περισσότερους πόντους απ ότι ο ΠΑΟ αλλά δυστυχώς δε πέρασε διότι οι άλλοι είχαν ακόμα περισσότερες νίκες.

Όπως ο ίδιος παραδέχτηκες η τύχη είναι μέσα στο παιχνίδι.

Αν δε μπορείς να αντιληφθείς τα παραπάνω και επιμένεις στη δική σου ερμηνεία, ισχύουν ένα εκ των παρακάτω.

1. Είσαι επίμονος και δε θα μπορέσει κανείς να σου αλλάξει τη γνώμη.

2. Έχεις τη λογική της αμοιβάδας.

Θεωρώ ότι ισχύει το πρώτο.

Παρεμπιπτόντως ο Superpie μια χαρά επιχειρηματολογία είχε.

Δημοσ.

Αυτο κραταω εγω Μαργαριτα. Οταν στα τελευταια 30 δευτερολεπτα κανουμε 5 μαλακιες μαζεμενες τοτε συγγνωμη αλλα δε μας φταιει κανενα χρονομετρο. Παμε δυνατα στη Μακαμπι σημερα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει πλάκα που λες ότι τρόλαρες αλλά πάλι προσπαθείς να το υποστηρίξεις.

Αν θέλεις πάντως, μπορούμε ευχαρίστως να ψάξεις λίγο τα στοιχεία και να μου αποδείξεις το δίκιο που, τελικά, μάλλον πιστεύεις αληθινά πως έχεις.

Αλλά βέβαια, εσύ πιστεύεις κιόλας ότι ο παναθηναικός πέρασε τσ.λ με 7 βαθμούς...

Δημοσ.

Εδώ εσύ μου τη λες που είπα κωλόφαρδο τον ΠΑΟ τη στιγμή που δέχεσαι πως η τύχη παίζει ρόλο!!!

Τι κουβέντα να κάνουμε λοιπόν?

Δημοσ.

Οπότε ο τυχερός είναι κωλόφαρδος?

Ειλικρινά τώρα, να σε πάρω στα σοβαρά? Δεν τις καταλαβαίνεις τις διαφορές των δυο εννοιών?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ενσταση απορριφθηκε... Το χειροτερο κι ανεξηγητο, ηταν που οι διαιτητες δεν ειδαν το instant replay, εφοσον την ωρα του αγωνα ενημερωθηκαν για το προβλημα. Αν ηταν καμια Τουρκιση στη θεση μας..Αστεια οργανωση η ευρωλιγκα, εδω θα μου πεις δεν ειχαν κανει τιποτα τοτε που ο Μπατιστ ειχε πατησει τον αλλο στο κεφαλι, θα καναν τωρα..?

Παμε για τη νικη σημερα, χωρις Λο

Aστεια διοργανωση επειδη απεριψαν την ενσταση του Ενστασιακου ε? Ρε πως σας εχει μαθει να σκεφτεστε ο Σωκος και ο χοντρος...

Δεν σας ακουγα να τα λετε αυτα περυσι, μετα τον ημιτελικο φ4 ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ. Τοτε ηταν και γαμω τις διοργανωσεις, ειδικα μετα τον τελικο , αγγιζε το ΝΒΑ η Ευρωλιγκα σαν διοργανωση...

Επισης το σκεπτικο της αποφασης απορριψης, αν το διαβασες, ειναι οτι πιο λογικο ακουστηκε ολες αυτες τις μερες απο πολυ κοσμο (και που ορισμενοι ανεφεραν εδω μεσα κιολας) με κερασακι στην τουρτα αυτο:

Μια ένσταση θα ήταν άδικη διότι θα είχε έρθει μέσω έγγραφης καταγγελίας (και όχι εντός του αγωνιστικού χώρου) λόγω ενός προβλήματος που προκλήθηκε από τον εξοπλισμό του γηπέδου του Ολυμπιακού.

Κοιτατε να νικησετε μεσα στο Ισραηλ σημερα και τα χαρτια αφηστε τα για καμια ελληνικη διοργανωση.

edit: Το παραμυθι με τις τουρκικες κοφτε το ΑΝ θελετε (αν δεν θελετε np). Χορηγος ειναι οι τουρκικες αερογραμμες και οχι οι τουρκικες ομαδες. Αν ακομα κι ετσι δημιουργουνται στο κεφαλι σας θεωριες συνομωσιας για τις τουρκικες ομαδες, τοτε μπορειτε να καταλαβαιτε ποσο "ευνοημενες" ειναι απο τη διοργανωτρια αρχη απο το πως πανε στη διοργανωση  εδω και χρονια (η αν θες απο τοτε που οι turkish airlines γιναν χορηγος-απο τις τοσες, ακομα καμια δεν εχει πατησει f4..). Αν ουτε αυτο δε σε ικανοποιει τοτε πες μας ποιες διαιτησιες κλπ σου θυμιζουν οτι ευνοουνται οι τουρκικες κλπ.

Με την λογικη σας και ο Πλατινι βοηθαει την Μπαγερν με τα μπουνια λογω  Φορντ και τον Αγιαξ με τα τρις-μπουνια λογω Heineken. Ζντοιγνκ δηλαδη... Φυσικα βαζω 1000 στοιχηματα οτι αυτους τους απλοικους συνειρμους θα τους ειχαμε γλυτωσει, αν οι Turkish Airlines ηταν ολοιδια εταιρεια αλλα χωρις να εχουν το Turkish στο ονομα, να τις λεγανε πχ Αλιμπαμπα Airlines.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Aστεια διοργανωση επειδη απεριψαν την ενσταση του Ενστασιακου ε? Ρε πως σας εχει μαθει να σκεφτεστε ο Σωκος και ο χοντρος...

Δεν σας ακουγα να τα λετε αυτα περυσι, μετα τον ημιτελικο φ4 ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ. Τοτε ηταν και γαμω τις διοργανωσεις, ειδικα μετα τον τελικο , αγγιζε το ΝΒΑ η Ευρωλιγκα σαν διοργανωση...

Κοιτατε να νικησετε μεσα στο Ισραηλ σημερα και τα χαρτια αφηστε τα για καμια ελληνικη διοργανωση.

Εχουμε ξανακανει ενσταση? Πραγματικα, δε θυμαμαι.

Δημοσ.

Οπότε ο τυχερός είναι κωλόφαρδος?

Ειλικρινά τώρα, να σε πάρω στα σοβαρά? Δεν τις καταλαβαίνεις τις διαφορές των δυο εννοιών?

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό και τη κουβέντα μου με τον συγκεκριμένο χρήστη ο όρος τύχη μεταφράζεται σε κωλοφαρδία. Αν επιμένεις να συνεχίσεις να συζητάς το σημείο μιας κουβεντα που δεν απευθήνεται στον μέσο Παναθηναϊκό αλλά αποτελεί απάντηση σε τρολάρισμα, μπορείς να το κάνεις, αλλά μη περιμένεις να σε πάρω εγώ πλέον στα σοβαρά.

Παρεμπιπτόντως ο όρος κωλόφαρδος αποτελεί τον λαικό υπερθετικό βαθμό του όρου τυχερός- "κωλοφαρδία (η) {χωρ. π ληθ.}

(λαϊκ.) πολύ μεγάλη και απρόσμενη τύχη." Για τον ΠΑΟ οι όροι, τύχη, βουντού Ρότσα και κωλοφαρδία αποτελεί το ίδιο πράγμα και έχει μείνει στην οπαδική ιστορία ανεξάρτητα με τις δικές μου, πολύ καλύτερες απόψεις σε οτι αφορά την Ευρωπαϊκή πορεία του  ΠΑΟ.. Αν δε μπορείς να δεχτείς κάτι παγιωμένο, δικαίωμά σου.

Εχουμε ξανακανει ενσταση? Πραγματικα, δε θυμαμαι.

Τρολάρει άστον. Οπαδός του Φαπιακού!

Δημοσ.

Κάτσε γιατί έχω σκάσει στα γέλια και έχεις τη δυνατότητα να με αποτελειώσεις...

Παγιώμενη αντίληψη από ποιους? Τον τσουκαλά, τον καραπαπά και τον πίκουλα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...