Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1302/5139/original.jpg?w=600&h

Τι θα γράφει αύριο λέτε ρε παιδιά;;Μήπως γράφει πάλι για  την λεωφόρο ή μήπως κάνει πάλι προσκλητήριο για να βάψουν τίποτα κάγκελα;Πραγματικά εμετική φυλλάδα.....Αυτήν η νίκη απόψε είναι από της μεγαλύτερες στην ιστορία μας.Που είναι τα γνωστά trol για να γράψουν για τζανετάκους..Μάλλον έχουν λιώσει στο κλάμα.Άρε θρύλε μόνο εσύ μπορείς να βουλώνεις στόματα με αυτόν τον τρόπο

Δημοσ.

Ωραιος φιλε..Ο τελικος του Ch.L περιμενει..

και ο Άρης κέρδισε την atletico και έπεσε κατηγορία...

http://www.sport-fm.gr/article/otan-o-aris-nikise-tin-atletiko/786650

είστε κοντά στην Β' κύριοι   :)

Kατα τα άλλα μόνο ο γάβρος κέρδισε την ατλετικο B)  μόνο εσύ...  

Δημοσ.

Ακομα και ο Αρης την κερδισε,εσυ τρως 4αρες απο την...Οντενσε...Και φαπα απο την Στανταρ..Καλα για την Μιντιλαντ που ως φοβερο κατορθωμα της βγαζατε το διπλο επι της Κοπεγχαγης τι να πει κανεις...Που την εχει γλεντησει ο καθε ψαρας εκει..

Ευχαριστουμε για την ευχη σου παντως..Παντως ειναι καλυτερα να εχεις ροστερ Α' Εθνικης και να παιζεις Β' (Οπως ΑΕΚ ας πουμε ή εμας μετα την ευχη σου) παρα να εχεις ομαδα Β' Εθνικης και να παιζεις με το ετσι θελω στην Α'

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Υ.Γ Καλα ρε.αυτος ο Μιλιβογεβιτσ ετρεξε 17(!!!!!) χιλιομετρα σε 90'?

LOL :P :P

Ο Αυγουστος εφυγε,κοντευει να φυγει και ο Σεπτεμβρης αλλα το μυαλο δεν επανερχεται... (Αληθεια,ηταν ποτε στη θεση του :P )

• Like 3
Δημοσ.

Από Σαίξπηρ ξέρεις; Αν όχι σου προτείνω να διαβάσεις η να δεις στο θέατρο το "όνειρα θερινής νυκτός".In other news για πες μας ποια ήταν η Αθλέτικο που κέρδισε ο Άρης γιατί η Αθλέτικο που κέρδισα εγώ ήταν φιναλίστ του ch.l και η ομάδα που κέρδισε την Ρεάλ στην έδρα της πριν από τρεις μέρες κύριε...Κατά τα άλλα χαίρομαι για σένα. Τουλάχιστον βρίσκεις παρηγοριά στο trol...Πως είπαμε ότι λένε την υπερομάδα που παίζεις την Πέμπτη;;

Δημοσ.

Από Σαίξπηρ ξέρεις; Αν όχι σου προτείνω να διαβάσεις η να δεις στο θέατρο το "όνειρα θερινής νυκτός".In other news για πες μας ποια ήταν η Αθλέτικο που κέρδισε ο Άρης γιατί η Αθλέτικο που κέρδισα εγώ ήταν φιναλίστ του ch.l και η ομάδα που κέρδισε την Ρεάλ στην έδρα της πριν από τρεις μέρες κύριε...Κατά τα άλλα χαίρομαι για σένα. Τουλάχιστον βρίσκεις παρηγοριά στο trol...Πως είπαμε ότι λένε την υπερομάδα που παίζεις την Πέμπτη;;

Να απαντησω εγω για εκεινον? Η Ατλεντικο ηταν κουρασμενη απο το ματσ του Σαββατου με την Ρεαλ,πουληθηκε και ο Κοστα (οχι αυτος με τα οπλα που τους εχει γαζωσει,αλλα ο αλλος που παιζει στην ομαδα του ΜΗ προσωπολατρη) ε οσο να το κανουμε,να μην ειναι μια ομαδα Β' Εθνικης Ισπανιας τουλαχιστον? Αυτην κερδισαμε σημερα κυριε μου!

Οσο για το δευτερο ερωτημα σου..Πηγε ο Βαλμπουενα στην Ντιναμο,αρα απο μια ομαδουλα,εγινε η ομαδαρα που ο Πλατινι-Βαγγελας λογω της μεταγραφης του Γαλλου,αν περασει απο τους ομιλους του CL θα μεταφερθει στο CL ωστε να σηκωσει την κουπα (ολα αυτα βεβαια ισχυουν σε περιπτωση νικης του Παναθηναικου ετσι)

Δημοσ.

Πέρα απο την πλάκα όμως...Αφού δώσαμε δανεικό τον Ρουγκαλα στην Αθλέτικο ...Περιμενατε κάποιο άλλο αποτέλεσμα πέρα απο την νίκη; :P

• Like 2
Δημοσ.

Bxpqg1IIgAAyfGT.jpg

Καλοχώνευτο και στους 2

Kατα τα άλλα μόνο ο γάβρος κέρδισε την ατλετικο B)  μόνο εσύ...  

marinakis.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Απο σαιξ ξερει και δασκαλος ο Μητρογλας...

Δημοσ.

Oποιαδηποτε αλλη ομαδα εκανε οτι κανει ο οσφπ επι τοσα χρονια εις βαρος των αλλων οχι ομιλους τσου λου

αλλα θα το ειχε σηκωσει κιολας.Και θα ειχε φτιαξει ονοματαρα στην Ευρωπη.

Εσεις ακομα παλευετε στους ομιλους σαν τριτη καλυτερη ομαδα.(Κατσε να δουμε και τη Μαλμε βεβαια)

Τοσο μικρη ομαδα θεωρω τον ολυμπιακο που μετα απο 20 χρονια τοσα και τοσα που εχει κανει και ακομα παλευει σαν 3η καλυτερη ομαδα σε εναν ομιλο.Φαντασου τι γινεται.

Αμα τα εκανε αλλος τοσα χρονια ολα αυτα (Παο,Αεκ) θα ειχε το ονομα της Ρεαλ στο εξωτερικο.Εκει φαινετε η βαρια φανελα.

Και εγω αν ημουν σε μια δουλεια και επι 20 χρονια εκλεβα τους συναδελφους μου στο τελος θα

οδηγουσα φεραρι και αυτοι παπακι.

Δημοσ.

Έχει δίκαιο ο φίλος από πάνω..αίσχος που δεν εχουμε πάρει ούτε ένα c.l.

Αίσχος που δεν εχουμε κ ένα mudial..

Αίσχος...απαράδεκτο..

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...