Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι το φάρδος του κώλου ανοίγει λόγω καναπέ και όχι όταν παίζεις μπαλίτσα.

Κωλόφαρδη ήταν η Ατλέτικο, που σε 2 ακίνδυνες φάσεις, έβγαλε 2 γκολ.

Δίνει δηλαδή ο άλλος τη μπάλα στον εφιάλτη των βάζελων, μισό μέτρο μπροστά από το τέρμα και περιμένει κάποιος ότι δεν θα σκοράρει; Με ποια κομπλεξική λογική;

• Like 1
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μεχρι να αρπαξουμε 6 και 7 γκολ θα πονας και θα το ριχνεις στην κωλοφαρδια..

Για πες μας ρε πονεμενε,η Ατλεντικο ποσες φασεις εκανε? 5 φασεις εκανε,τις 2 τις βγαλε ο Ρομπερτο,η μια πηγε λιγο πανω απο το τερμα και τις αλλες 2 τις εκανε γκολ..

Αντε για υπνο λοιπον και μην μας πρηζεις αλλο με την κωλοφαρδια κτλ γραφικα που λετε σαλιγκαρια..Νισαφι πια..Ελεος με τον πονο σας.. Περαστικα και Καναμπεεεε ρεεεεε...Δες θρυλο στα αστερια και αντε γεια σου..

Υ.Γ Οταν μας εβαζες 3 γκολ εσυ στο Καραισκακης,για πες μας..Ποσες φασεις εκανες? καμια 25αρια? Ρε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Έτσι είναι όταν ποτίζονται από τα twwets του Αφραγκούζου κάτι τέτοια χαριτωμένα θα λένε.Καναπές τριθέσιος και σε ερυθρόλυκο χρώμα πίτσα μπύρα και με προσευχή στην Παναγία μπας και χάσει ο Ολυμπιακός.Άσε που ξέρει ο Γκατούζο ο άμπαλος που δήλωσε την κυριακή ότι ο Θρύλος είναι έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους στην Ελλάδα;Που ξέρει αυτό το γατάκι ο Τσόλο από μπάλα που είπε ότι πλέον όλες οι ομάδες πλέον υπολογίζουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη;Να πάνε να συμβουλευτούν τον demon και τον matador μπας και μάθουν ότι απλά ο Ολυμπιακός είναι κωλόφαρδος και άχρηστος αφού εδώ και μία εικοσαετία δεν πήρε τουλάχιστον 5 ch.l.Άκου εκεί τα γατάκια που μας το παίζουν πιο γνώστες από τον demon και τον matadore...

Δημοσ.

Σχολασαν νωρις σημερα και ερχονται ενας ενας 

Τελευταια ωρα δεν κανατε ?

Τους εδωσαν εξητηριο νωρις νωρις σημερα απο την κληνικη για να προλαβουν τις προσφορες των ΙΚΕΑ γιατι χθες ο καναπες τους βαφτηκε.....καφε!!!

Έτσι είναι όταν ποτίζονται από τα twwets του Αφραγκούζου κάτι τέτοια χαριτωμένα θα λένε.Καναπές τριθέσιος και σε ερυθρόλυκο χρώμα πίτσα μπύρα και με προσευχή στην Παναγία μπας και χάσει ο Ολυμπιακός.Άσε που ξέρει ο Γκατούζο ο άμπαλος που δήλωσε την κυριακή ότι ο Θρύλος είναι έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους στην Ελλάδα;Που ξέρει αυτό το γατάκι ο Τσόλο από μπάλα που είπε ότι πλέον όλες οι ομάδες πλέον υπολογίζουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη;Να πάνε να συμβουλευτούν τον demon και τον matador μπας και μάθουν ότι απλά ο Ολυμπιακός είναι κωλόφαρδος και άχρηστος αφού εδώ και μία εικοσαετία δεν πήρε τουλάχιστον 5 ch.l.Άκου εκεί τα γατάκια που μας το παίζουν πιο γνώστες από τον demon και τον matadore...

Ελα ντε.. Αυτο το προσπερασαμε..Ντροπη μας που δεν πηραμε τουλαχιστον ενα CL.Τι να κλασει και η Ρεαλ Μαδριτης που ειχε 12 χρονια να παρει..Αχρηστοι και ντροπη μας να μην το σηκωσουμε,ουτε μια φορα ομως ρε φιλε? Ημαρτον..

Οσο για τον matador..Αυτος εφυγε για διακοπες μονιμα στο Μαιμι απο αυτα που εβγαλε χθες στο στοιχημα που επαιξε στα κ(φ)απακια 2-3 σκορ.. Ρε τον τυχερο...

Χαχαχαχα,ε ρε πονος και κλαμαααααα

• Like 1
Δημοσ.

4 φάσεις κάνατε, 3 γκόλ βάλατε. Θα τα ακούς, όσο συμβαίνει αυτο το φαινόμενο.

Το αστείο είναι που ακούγαμε πέρσι cossutia επιχειρήματα του τύπου "Οι παίχτες του γάβρου είναι ποιοτικοί και δεν χάνουν φάσεις γιαυτό τα βάζουν όλα γκολ"

Ποιοτικοί είστε σε σχέση με την ατλέτικο παιδιά; Μήπως είστε κωλόφαρδοι λίγο έως πολύ τελικά, και τόσο καιρό λέτε μπούρδες;

Για την νικη του ΠΑΟ τοτε με τον Αγιαξ τι εχεις να μας πεις; Εγω θυμαμαι μονοτερμα του Αγιαξ  που επρεπε να ειχε βαλει 5 γκολ και απο μια αντεπιθεση νικησατε.

Ολοι ομως οι βαζελοι εχετε να λετε για την μεγαλη νικη επι του Αγιαξ και οχι οτι σας ειχε γινει ο φαρδος καπως ετσι.

11.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ναι τον γκατούζο περίμενα, δεν το βλέπω νομίζεις. Άμπαλος σαν και σένα είμαι; ή νομίζεις οτι είμαι τυφλός. Και γιατί να μην είναι έτσι εσείς δεν τσεπώνεται την 25άρα του CL, δεν θα ξεφύγεται τι θα κάνετε;

Άλλο όμως αυτό, και άλλο ότι ευκαιρία κάνετε γράφει. Γιατι πριν κάνετε το 1-0 2-3 φάσεις κάναν οι άλλοι και με την πρώτη βάλατε γκολ.

Άσε το άλλο, που πέσατε μετά απο το παιχνίδι της με την ΡΕΑΛ, ενώ εσείς μετά απο ενα απογευματάκι με ένα παράρτημα. Ξέρεις τι σημαίνει νικάω την ΡΕΑΛ και μεθαύριο πρέπει να μπω στο αεροπλάνο για ένα ματς ακόμα;

Δημοσ.

Ξέρεις τι σημαίνει νικάω την  ΡΕΑΛ και μεθαύριο πρέπει να μπω στο αεροπλάνο για ένα ματς ακόμα;

Εγώ ξέρω, το έχω κάνει. Εσύ που το φαντάστηκες?

• Like 2
Δημοσ.

Εντομεταξυ μόλις πήρα και χαμπάρι ποιου alias ειναι ο δαιμονας.

Κατά τα άλλα, άλλοι δοξαζοντε και άλλοι αντί ή να μην μιλήσουν ή να έρθουν να δώσουν συγχαρητήρια βγάζουν το κομπλεξ τους ΠΑΛΙ!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τον γκατούζο περίμενα, δεν το βλέπω νομίζεις. Άμπαλος σαν και σένα είμαι;

Άλλο όμως αυτό, και άλλο ότι ευκαιρία κάνετε γράφει. Γιατι πριν κάνετε το 1-0 2-3 φάσεις κάναν οι άλλοι και με την πρώτη βάλατε γκολ.

Καλά περιττό να πω ότι αποτελεί τιμή για μένα να με αποκαλεί κάποιος σαν εσένα άμπαλο.Χαχαχαχαχαχ.Μου έφτιαξες την μέρα βρε να σαι καλά.Το ανησυχητικό θα ήταν να με έλεγαν άμπαλο όλοι οι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα μία εικοσαετία κοντά στο ανώτερο θεωρητικά επίπεδο, για ένα άτομο που δεν είχε καύλα να γίνει επαγγελματίας παρόλα αυτά έγινε ημί μόνο με το ταλέντο του και χωρίς να έχει καμία τρέλα φοβερή τρέλα με αυτήν, ως ενασχόληση και τρόπο ζωής.Θυμάμαι ακόμα και στις δόξες(αναλόγου του επιπέδου μου πάντα) μου έπαιρνα σβάρνα τα μπαρ της Λάρισας με τρελό ρυθμό.Τεσπα τα περί εμού ο λόγος αρκετά και ίσως και κουραστικά δεν αντιλέγω, αλλά πες μας και εσύ την σχέση σου με το ποδόσφαιρο και μοιράσου μαζί μας τις τρομερές σου γνώσεις μην μας αφήνεις στο σκοτάδι please.Αλλά γιατί ρε γαμώτο έχω την αίσθηση ότι η μόνη σου επαφή με το αντικείμενο είναι από τον τριθέσιο καναπέ σου;Ελπίζω μόνο να μην είσαι και μαζόχας και τον παρήγγειλες και ερυθρόλευκο....

• Like 2
Δημοσ.

Ναι τον γκατούζο περίμενα, δεν το βλέπω νομίζεις. Άμπαλος σαν και σένα είμαι; ή νομίζεις οτι είμαι τυφλός. Και γιατί να μην είναι έτσι εσείς δεν τσεπώνεται την 25άρα του CL, δεν θα ξεφύγεται τι θα κάνετε;

Άσε το άλλο, που πέσατε μετά απο το παιχνίδι της με την ΡΕΑΛ, ενώ εσείς μετά απο ενα απογευματάκι με ένα παράρτημα. Ξέρεις τι σημαίνει νικάω την ΡΕΑΛ και μεθαύριο πρέπει να μπω στο αεροπλάνο για ένα ματς ακόμα;

Βρε,ξερεις οτι εχω μια ολοκαινουρια ομαδα? οτι ο Μιτσελ την εστησε σε ενα μηνα και κερδισα την ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ?  τι μου λες για κουραση απο την Ρεαλ κτλ γραφικα? Και επισης,ποιες φασεις εκανε η Ατλεντικο πριν κανω εγω το 1-0? Οταν οι αλλοι κανουν σουτ πανω στον Ρομπερτο εξω απο την περιοχη εσυ την βαφτιζεις ευκαιρια? Αντε για υπνο ρε αγορι μου γιατι ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκες,ειμαι σιγουρος.. Αντε αγορι μου στην καναπεδαρα σου και κανε νανακια και ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΛΛΟ..

Οταν παιζεις απεναντι σε μια Ατλεντικο,ναι φιλαρακι,3-4 ευκαιριες θα κανεις ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.Αν δεν τις αξιοποιησεις τοτε θα φυγεις με 4μπαλο οπως εγινει και περυσι με την Παρι..Αντε για υπνο τωρα ξανα και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΤΗ.Στα λαγουμια σας ολοι και παστηλιες για τον πονο...

Νίκησες την ΡΕΑΛ στο ps και ταξίδεψες εξωτερικό; :)

Αλλοι ταξιδευουν στο εξωτερικο για παιχνιδια CL,και αλλοι ταξιδευουν στα χωραφια της Νεας Σμυρνης και της Καλλονης και τρωτε 3μπαλα και τους γλενταει ο Λεοζινιο..

• Like 2
Δημοσ.

Το ολοκαίνουργια για εσάς δεν ισχύει, όλοι που διώξατε ήταν παλτά ή μέτριοι(τα ίδια έλεγα και τότε), βλέπε Σάμαρης(φόβος και τρόμος) Αβραάμ Σαβιόλα κτλ. μόνο ο Μανωλάς είναι απώλεια στην ουσία. Οπου διώξτε πήρατε ισάξιους και καλύτερους.

Αυτά να τα βλέπεις εσύ, λαγούμι, που ξαφνικά ξέχασες όσα έγραφες τόσο καιρό με τον fataul που τα διαρκείας φέτος θα τα έχει όλα αυτός, και δεν θα πατάει κανείς.

Η ατλέτικο δεν είναι η περσινή ατλέτικο, άλλαξε αρκετούς παίχτες, έκανε πωλήσεις 115εκ ευρώ και έδιωξε 4 βασικούς και αρκετούς αναπληρωματικούς.

http://www.action24.gr/sports/item/28938-olympiakos-atletiko-tous-xorizoun-95-ekat-evro

Δημοσ.

Καποτε μας επρηζαν..Τα πηγαινα καλα στην Ευρωπη αλλα εδω στην Ελλαδα με εστηνε η διαιτησια.. Στην Ευρωπη φαινεται η ομαδα..

Τωρα που κερδιζουμε την Ατλεντικο,Την Μπενφικα,την Ντορτμουντ,την Αντερλεχτ και παμε αξιοπρεπεστατα στην Ευρωπη φταιει η κωλοφαρδια εδω και 6 χρονια..Η Κωλοφαρδια εξαφανιζεται μυστηριωδως οταν χασουμε απο καμια Παρι...

Και ολα αυτα απο ποιους? απο τους Πελατες του Μητρογλου,απο τους πελατες της μεταφραστριας του ΜΙτσελ,απο τους πελατες του οδηγου του πουλμαν του Ολυμπιακου.

Απο αυτους που βγαζουν απιστευτο κομπλεξ σε μια επιτυχια του Ολυμπιακου απεναντι στην Ατλεντικο Μαδριτης..Αν εχεις τον Θεο σου...

Τουλαχιστον υπαρχουν ατομα σαν τον Σταματη,που αν και φανατικος Παναθηναικος βγηκε και ειπε συγχαρητηρια για την χθεσινη μας νικη οταν αλλοι ψαχνουν στις ποσες μοιρες ηταν προς τον κεντρικο αξονα της γης ο Κρονος για να βγαλουν κομπλεξ και να μειωσουν την νικη μας..Γιαυτους οπως ειπα και χθες,αξιζει πεναλτι και αποβολη στο ημικυκλιο της Περιοχης,αξιζει βραδιες Καλοπουλου σε καθε μα καθε ματσ τους μεσα εξω μεχρι να παιξουν μπαραζ υποβιβασμου.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...