Zus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν η ομάδα σου κερδίσει την κουρασμένη Ατλέτικο, θα χαρώ να σου σφίξω το χέρι. Μόνο δεν ξέρω αν θα ζω μέχρι τότε. 1
AlienTechGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ξαναβρήκαν Τσόρι-Μήτρογλου ή υπάρχει ακόμα θέμα;;
Cossutius. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ξαναβρήκαν Τσόρι-Μήτρογλου ή υπάρχει ακόμα θέμα;; δε τα χαλάσαν και ποτέ...νευρα του γηπέδου...τιποτε το σπουδαίο.
stamatinho Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τα καναλακια του Αλαφουζ και του Τρακη πανε να δημιουργησουν προβλημα στον Ολυμπιακο Οπως κλεισανε και οι φυλλαδες θα κλεισουν κι αυτα Ολοι θελουν το κακο σας καημενα μου παιδια. 1
EKTELESTES Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν η ομάδα σου κερδίσει την κουρασμένη Ατλέτικο, θα χαρώ να σου σφίξω το χέρι. Μόνο δεν ξέρω αν θα ζω μέχρι τότε. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
thanos77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ολοι θελουν το κακο σας καημενα μου παιδια. δεν ειναι τυχαια η αναγνωριση απο ολη την ευρωπη τα τελευταια χρονια, και μονο στην ελλαδα κανουν θεμα για ενα πεναλτι που στην τελικη ηταν κι ολας.. η προπαγανδα του αλαφουζου εχει πετυχει κατα το ημιση,αφου φραγκο δεν βαζει μοιραζει σανο που ναι και τζαμπα 3
Zus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ρεζίλι έγινε για άλλη μια φορά ο Πόα, αυτή τη φορά μπροστά στον αρχιδιαιτητή, Χιού Ντάλας, και σε όλους τους εκπροσώπους της Σούπερ Λιγκ. Στην πρώτη παρουσία του Σκωτσέζου μπροστά στους εκπροσώπους όλων των ομάδων, οι Γιάννης Βρέντζος και Θοδωρής Γιαννίκος εξέθεσαν τον Πόα και τις μεθόδους του, προβάλλοντας στην αίθουσα το τελευταίο βίντεο του φανταστικού περιοδικού, «Παράγκα και όραμα», που χρησιμοποιήθηκε για να πιεστούν και να εκβιαστούν οι διαιτητές για μία ακόμη φορά. Το βίντεο είχε, μάλιστα, αγγλικούς υπότιτλους, ώστε να αντιληφθεί στο ακέραιο ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτιτής το περιεχόμενο. Μετά την προβολή του βίντεο ο Χιού Ντάλας τόνισε πως «δεν θέλω να κάνω σχόλιο για να μη δώσω σε κάτι τέτοιο καμία αξία». Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής, πάντως, δήλωσε πως θεωρεί το ελληνικό πρωτάθλημα μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης, ενώ το επίπεδο διαιτησίας είναι πολύ καλό. Υποσχέθηκε, επίσης, πως θα κινηθεί αρχικά για να εξασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, όπως και να μην υπάρχει πίεση στους διαιτητές. Φανερά αιφνιδιασμένοι από το βίντεο, οι εκπρόσωποι του Πόα και πιο συγκεκριμένα ο Τάκης Φύσσας , δήλωσε: "Ως Παναθηναϊκός, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χιού Ντάλας". Αυτοί έχουν εμπιστοσύνη, αλλά ο... Θωμαΐδης μάλλον έχει άλλη άποψη… http://www.olympiacos24.gr/content/football/48579-toys-kseftilisan-mprosta-ston-ntalas 1
8elwADSL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής, πάντως, δήλωσε πως θεωρεί το ελληνικό πρωτάθλημα μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης, ενώ το επίπεδο διαιτησίας είναι πολύ καλό. Πόσο σοβαρά μπορείς να πάρεις τώρα αυτόν τον τύπο; Τι σουπερ λιγκα τι Μπουντεσλίγκα
Zus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν τον ψηφίσατε τον αρχιδιαιτητή? Κι αυτός τώρα σας βρωμάει?
8elwADSL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να ξέρω το σκεπτικό της διοίκησης μας όταν τον ψήφιζε αλλά εγώ άλλο ρώτησα,πως σου φαίνονται αυτά που είπε;
lifeowner771 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να ξέρω το σκεπτικό της διοίκησης μας όταν τον ψήφιζε αλλά εγώ άλλο ρώτησα,πως σου φαίνονται αυτά που είπε; Kαι τι να πει;Οτι ειναι σκατα;Ειναι σαν τις δηλωσεις των ποδοσφαιριστων που ερχονται στις μεταγραφες...Ειναι πολυ μεγαλη η χ,ψ ομαδα που ηρθα και θα κερδισω τιτλους κτλπα κτλπα..Και που τα λενε αλλαζει κατι;
8elwADSL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το ξέρω ότι κανείς δεν θα παραδεχόταν το αυτονόητο αλλά ο κύριος πιο πάνω παρέθεσε τις δηλώσεις του Χιου Ντάλλας για να μας δείξει τι; Οτι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη και η διαιτησία σε καλό επίπεδο όπως ισχυρίζεται ο σκωτσέζος;
Zus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να ξέρω το σκεπτικό της διοίκησης μας όταν τον ψήφιζε αλλά εγώ άλλο ρώτησα,πως σου φαίνονται αυτά που είπε; Κοίτα, δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα από Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία ίσως και Πορτογαλία. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε χειρότερο πρωτάθλημα από Αυστρία, Βέλγιο, Πολωνία, Σκανδιναβικές χώρες, Ελβετία κλπ. Συνεπώς ναι, σαν πρωτάθλημα, είμαστε δυνατοί. Τώρα στα της διαιτησίας, δεν παρακολουθώ ξένα πρωταθλήματα που συγκρίνονται με το δικό μας, για να μπορώ να σου πω αν είναι καλύτερα έξω.
Dropsreef Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το στοίχημα για τον Ολυμπιακό ήταν το κατά πόσο Μίτσελ θα μπορέσε να φτιάξει ένα καλό σύνολο μετά από τόσες μεταγραφές. Αυτό που είδαμε διαψεύδει τους πάντες. Αυτό που είδαμε με την Ατλέτικο ήταν μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, ήταν εκπληκτικός αγωνιστικά. "Θεωρητικά ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο. Επειδή μιλάμε όμως για ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις καθώς έχει πολλές δύσκολες υποχρεώσεις μπροστά του με το Champions League. Tο προβάδισμα όμως το έχει ο Ολυμπιακός. Οποιος λέει το αντίθετο, είναι τρελός". "Η διαιτησία έχει κάνει βήματα μπροστά, βελτιώνεται και αυτή χρόνο με το χρόνο. Πρέπει να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της. Δεν πρέπει να την επηρεάζει κανείς". Πες τα ρε Σάββα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις